Şimdi Ara

sahibinden.com diyalogları :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda sahibindende yaşadığım ilginç bir diyalog var hesabımda 2 ilan var biri telefonum diğeri de arabam bakın nasıl bir diyalog gelişti :)

yazan şahsı deşifre etmemek için kullanıcı adını xxxxx olarak değiştirdim

xxxxxxx 16-04-2012 18:50
    size bir müşteri getirsek ben pazarlıga karışmam.diger ilandaki telefonu bana hediye edermisiniz...tel.533.220xxxx.iyi günler...

asfrom 16-04-2012 22:55
    öyle yapacağımıza sen pazarlığa karışma ben sana arabayı hediye edeyim müşteriye diğer ilandaki telefonu satalım nasıl fikir?

xxxxxx 17-04-2012 00:43
    yaa....boş ver arkadaş....seni kırdık galiba....bir insanın kalbini kırmayalım....devrik cümleler kurmuşsun ben anlayamadım...yarın seni arayabiliriz...bir kaç seçenek var...hadi byeee....

xxxxxx 17-04-2012 00:46
    ben patron olsam sana eleman olarak 1 tl vermem...yani anlarsınya ....

asfrom 17-04-2012 12:09
    sen 100 dolar edersin

xxxxxx 17-04-2012 19:37
    arkadaşım sen beni yine yanlış anladın yaaa....ben sana neden öyle dedim.bi düşün bakalım.sen bu tarz fevri tavırlarınla ticarette başarılı olamazsın manasında mesaj verdim sana...insan ilişkilerindede başarılı olamazsın...biraz rahat geniş ve düşünerek hareket etmen gerekir.bak benim arabam da satılık salihlide beyaz palıo 2005 model...birisi 16500 yazdıgımız fiyata 14000 yazdı ben de düşündüm düşündüm.en sonunda cevap bile yazmadım...adam bi daha yazdı yine cevap yazmadım...anladı artık...ben senin telefonun un sagilam ve araban ın iyi oldugunu bir daha test etmek için sana bir tuzak olta atmıştım.seninde maşşallahın varmış yani...demekki telefonda arıza yok.olsaydı hemen pazarlıga girerdin.demekki araban iyiki böyle bir pazarlıga da girmedin.anladın mı...neyse sıfır punto aldı arkadaşım.36500.bu arada 100 dolara karşılık vermeden edemiyecegim...sen bana son okudugun beş kitabın adın söyle ben sana gerçekten ederini söylerim.eger okuduysan tabiii...iyi günler...

asfrom 17-04-2012 20:41
    sen ne kullanıyorsun, ben senin ruh halini yaşayabilmek için tonla para veriyorum alkole, yoksa doğuştan mı kafa böyle, ne güzel.. en son kitabımı ilkokulda okudum cin ali serisi

xxxxxx 17-04-2012 21:18
    oooo.ilerleme var sende...biraz düşünüyorsun artık...pat diye patlamıyorsun hemen.sana bir faydamız olduysa ne mutlu bize....kendini ayrıcalıklı zannediyorsun degilmi...etrafındakiler sana öyle hissettiriyor çünkü degilmi..
    bu arabayada bir sürü para vermişsindir ayrıcalıklı olmak için.bak arkadaş bana verebilegin bir fikrin var mı senin....
    varsa arabana elli milyon telefona beş milyon...nasıl l teklif...ama sıradan san sıradan insanların fikrini papagan gibi tekrarlayacaksan bir lira vermem.bir çay söylemem.stephen hawking i duymuşsundur digerleri gibi degilmi
    son kitabının adını söyleyebilirmisin....ha bu arada bende punto alıyorum 56 000km
    lacivert
    hasarsız garaj aracı
    22000 tl
    tesadüf yaaa yarın adam da annesini buraya getirecekmiş
    ben arabayı size gelir gösteririm dedi.bekliyoruz.son iki gün
    son teklifin varsa düşünelim.ticaret bu...gerçi sen anlamazsın pek....sırtını yaslamışsın önce babana sonra devlete...yalanmı...

asfrom 17-04-2012 22:21
    valla ne söyliyeyim beni çözdün, sana 18000 lira olur koş gel hemen

xxxxxx 17-04-2012 22:44
    kimseyi çözmek gibi bir amacım yok ki...neyse ilk mesajı yazıp seni rahatsız eden benim...kusura bakmayın.ama ben alışverşte hala cddiyim.oysa sen beni haklı çıkarmakta ısrar edercesine alaycı ve sinirlisin....bence sen biraz doç dr nusret kaya nın sitesini gez.pskikolog aynı zamanda sosyologtur....birde duymuşsundur mutlaka...sokrates varya ..onu oku..platonu degil yalnız...yoldan çıkarsın....ee...bu kadar yeter artık yazmayacagım.....her şey karşılıklı...ben senden bir şey ögrenemedim henüz...kibir öfke ve kızgınlık...alışıla geldik şeyler...herkes kendi dünyasına ...hoşçakal ....

asfrom 17-04-2012 23:06
    aslında itiraf etmek gerekirse hiç okumaya vaktim olmadı benim emekli jokeyim ben ömrüm 4 nal üstünde geçti talihsiz bir kaza sonucu mesleği bıraktım ama bu uyarılarınızı dikkate alacağım yarından tezi yok okumaya başlıyorum, arabayı satıp kendimi gelecek parayla kitaplara adamayı düşünüyorum, ferrarisini satan bilge hesabı, ilginize teşekkürler size bu şekilde mutlu günler

not: ilanda arabama 25750 tl yazdım

edit : son mesaj eklendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmb -- 17 Nisan 2012; 23:08:23 >

• Evet bizde aracimizi satarkan sorunlu bi elemana denk gelmistik
  • Umarım burayı sivil polisler ya da Mit ekibi takip etmiyordur

Tapeleriniz yakında Tv de boy boy okunacaktır
  • Keşke diyalogları tersten yazmasaydın
  • Her türden insan var sahibinden gibi sitelerde buna alışmak lazım.
    4-5 sene önce acil olarak paraya sıkıştığım için notebook ilanı açtım ve özellikle paraya ihtiyacım olduğunu takas teklif bile etmeyin dedim.
    Ama ona rağmen tilki kürkünden tut da,kangal cinsi köpeğe kadar binbir türlü takas teklifi aldım.
    Ben diyorum ''paraya sıkıştım o yüzden satıyorum'',adam bana ''kangal ile takas yaparmısın'' diyor.
    ''Yahu yok sadece para karşılığı satılık anlamıyor musun'' diye mesaj attığımda ise ''sen köpeği beğenmedin herhalde,elimde golden'da var istersen'' diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Keşke diyalogları tersten yazmasaydın
    düşünemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

haklısın düzeltelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok güldüm ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmb

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

haklısın düzeltelim

Alıntıları Göster
    mal bu :D
  • Abi gece gece kahkaha attim ya :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Alıntıları Göster
    Adamda tam ticaret kafası var, telefon bozuk mu diye test için araba aldırıyor
  • quote:

son teklifin varsa düşünelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

son teklifin varsa düşünelim.

Hemşehrim çıktı adam Salihlili

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Alıntıları Göster
    Gece gece güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Gece gece güldüm

Alıntıları Göster
    sabah sabah iyi güldüm,süper yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

sabah sabah iyi güldüm,süper yahu.

Alıntıları Göster
    Öğlen öğlen iyi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Bu mesaj silindi.
    ohaaaaa muhabbete bak öldüm gece gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan5741

ohaaaaa muhabbete bak öldüm gece gece

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno21

Alıntıları Göster
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Hort
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort
    Hort

Alıntıları Göster
    İlanlara gelen saçma cevaplar bazen canımızı sıkabiliyor fakat bu adam orjinal değişik bir adammış, okurken bayağı bir güldüm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.