Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM EFT İLE DOLANDIRILDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar malesef sahibinden.com üzerinden dolandırıldım, eft yaptığım şahıs dolandırıcı çıktı miktar yüksek, hemen gidip savcılığa suç duyurusundan bulundum ancak adamın bütün bilgilieri büyük olasılıkla sahte, banka hesabı bile sahte olma ihtimali var profesyonel dolandırıcı ancak bu işin peşini bırakmıyacağım şahsın adı kenan altın ismini veriyorum çünkü belki bu şahsın hesabına havale/eft yapanlar son anda dolandırıcılıktan kurtulabilir, şahıın bankası izmir mavişehir, ve ilginç olucak ama bu dolandırılma hikayelerinin %90ı izmir şehrinde geçiyor ve ben bunların büyük bir şebeke olduğunu düşünüyorum, o şerefsiz haysiyetsiz herif bunları okuyorsa bu işten sıyıramıycak bankasını aradım ve banka yetkilisi bu adamı son günlerde çok kişi aradığını ve hesaplarında şüpheli hareketler olduğunu bıyık altından söyledi her ne gerekiyorsa yapıcam icra takip davası açıcam artık gidene üzülmüyorum sadece bu adamın başka insanları dolandırmaması için yakalanmaları için her şeyi yapıcam,

adamın adı kenan altın, eft hesabında geçen isimle aynı. sonucu burdan bildiricem eğer googleda bu adamı araştırıken karşınıza bu başlık geldiyse lütfen iletişime geçin, ve paranın miktarına bakmadan gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun, belki kenan altın hiçbir şeyden haberi olmayan bir gariban ancak resmiyette o adam suçlu ve asıl suçluya götürecek esas bilgi bu adamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoniks -- 4 Eylül 2015; 15:55:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.