Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN DOLANDIRCILIK - SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teknoseyirde okudum bu olayi. valla o restoran sahibi oldugu söylenen adam bu isin icinde degilse bende bisey bilmiyorum. abi satis yapmak icin bunlarin dedigi yere neden gidersiniz, seninle isi olan adam gelir senden alir bu isin kurali böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 27 Aralık 2014; 13:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

"kuaför buluşma vaktinden yarım saat evvelden aranıp 'kız kardeşime gelin başı yapılacak' denilirse, buluşma anı boşluğunuza denk gelir ve oturmak için gittiğiniz mekan sahibi kallavi bir süzme ise dolandırılırsınız ( 3-5 kez bu mekandan börek alan bu şahıs maalesefki kendini fbi ajanı olarak bile inandırabilecek bir konuma gelmiş oluyor ) "

şurayı detaylıca anlatır mısınız?

iPhone'u verip gelin başı yapmaya gitmesine izin mi vermiş acaba, ben de tam anlamaıdm.
  • бюйюк ороспу чоджуьгуймуш.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be kardeşim, ne diye güvenip verirsiniz ki aleti adamın eline. . Eğer bir yere gösterilecekse yemek bitince beraber gidilir.. Boş bulunmamak her zaman tedbirli olmak lazım geçmiş olsun.

• Videodan goz gezdirdigim kadariyla mimikleri dahil garson kesinlikle bu dolandiriciyla anlasmali.

• Hocam gecmis olsun. Ama gavat dememelisiniz.

• 3 kez okudum kafa duman

ıphone kuaför gelin başı ???
  • Surfer Rosa kullanıcısına yanıt
    dolandırıcı kuaförü arayıp gelin başı yaptırmak için geleceğini söylüyor, kuaförde otururken size arıyor kuaför sahibi gibi kendini tanıtıyor, siz buluşmak için yanına gittiğiniz sırada dükkanın önünde karşılıyor siziki içeride bulunan gerçek sahibi durumu çakmasın,

sizi karşılayıp pastanede oturmak istiyor ( önceden gidip kendini kuaför olarak tanıttığı yer)

tamam mıdır :)
  • Bu devirde kimseye guvenmem

• güncel
  • dostum geçmiş olsun. Olaya bakacak olursak seninde hatan var insanlara güvenmek bu kadar kolay mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen de sahibinden'in kiralık konut bölümünden sağlam vurgun yapmış dolandırıcılar, güzel semtlerde yarı fiyata eşyalı kiralık daire ilanları vermişler, tabi hızlı davranıp kaçırmak istemeyenler de önden kapora yada hatta kira+depozito yollamışlar, adamlar firar tabi. Bu tarz durumlarda site hiçbir sorumluluk kabul etmiyor, zaten satıcı ile alıcıyı buluşturuyor o kadar. "İşinize karışmam, ben reklamımı alır geçerim" diyor. Maximum mantık.
  • Kabahat biraz da sizlerde. Saf davranıyorsunuz, bu gibi işlemlerde elden satış yapıyorsan parayı alıp malı vereceksiniz başka hallerde kesinlike kabul etmeyeceksin. Ayrıyetten sen niye gidiyorsun adamın ayağına ortak bir yerde olacak yada adam gelecek.

Bunun dışında sanalpazar gibi siteleri kullanın satışta yada önce havale şeklinde çalışın. Böyle elden satışt ne kayıt oluyor ne bişey, kolayca yırtıyorlar tabi.
  • Arwen'in kolye var mı sende, başımın etini yedi alıp kurtulayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Arwen'in kolye var mı sende, başımın etini yedi alıp kurtulayım

PM atıyorum hocam.
  • elden alisveris yaparken adamin eline bile cekinerek veriyoruz telefonu. siz vermissiniz adam goturmus, adamin dolandirmayacagi varsa da boyle firsati degerlendirmek icin dolandirir.

• hocam geçmiş olsun inşallah en kısa sürede adalet yerini bulur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.