Bildirim
sahibinden.comu bilen. ödeme onayı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ödeme onayını sahibinden veriyor. Yarın sabah onaylanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: smd
ödeme onayını sahibinden veriyor. Yarın sabah onaylanır.
banka ile iletişime geçipmi veriyor.
iban numarasına. adıma ait bir mevduat hesabının ibanını verdimde. -
Bende de şuan öyle bir durum var,ilk satışım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ultio
quote:
iban numarasına. adıma ait bir mevduat hesabının ibanını verdimde.
Ödemeler ilk sahibinden'in havuz hesabına aktarılıyor. Onlar yatmış mı diye kontrol ediyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Donie
Bende de şuan öyle bir durum var,ilk satışım
ne kadar zaman oldu ödeme gerçekleşeli. yarın kargoluyoruz dedik. kalmayalım öyle. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ultio
quote:
iban numarasına. adıma ait bir mevduat hesabının ibanını verdimde.
Ödemeler ilk sahibinden'in havuz hesabına aktarılıyor. Onlar yatmış mı diye kontrol ediyorlar.
teşekkürler hocam. sorun çıkmaz herhalde ya. hemen ilgilenirlermiki ya.
-
Yarın onaylanır merak etmeyin. -
ödeme onayı şudur: alıcı ödemeyi yapar, işlem banka tarafından gözden geçirilir , alıcının kart bilgileri kredi kartı limiti kontrol edilir ve banka onayı gerçekleştirir, para sahibinden.com havuz hesabına yatar. satıcıya işlemın onaylandıgına dair bir mesaş gelir kargo süresi kaç gün ise o süre zarfında ürünü kargolayıp siteye kargo takip nosunu girmek zorundadır, süreyi geçirirse satıs iptal olur para iade edilir. kargoladığını düşünürsek sen kargo bilgilerini siteye girdiğin andan itibaren artık alıcının süresi işlemeye başlar, yine kargo süresi kadarda alıcının onay süresi vardır, alıcı bu süre içinde onayı gerçekleştirmezse para otomatik olarak senın hesabına yatırılır site tarafından, get satışlarda site %7 komisyon almaktadır -
Ödeme yapıldıktan sonra Sahibinden.com inceleyip onay veriyor ve sistem seni kargoyu vermen için uyarıyor. İlânda verdiğin hesap no ilân açılırken düzenlenerek silinmiş ve ilân öyle açılmıştır. Yayınlandıktan sonra ilâna baktın mı hiç? Ama mesaj yoluyla verdiysen, hesaba bak, para yatmışsa gönder. -
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
ödeme onayı şudur: alıcı ödemeyi yapar, işlem banka tarafından gözden geçirilir , alıcının kart bilgileri kredi kartı limiti kontrol edilir ve banka onayı gerçekleştirir, para sahibinden.com havuz hesabına yatar. satıcıya işlemın onaylandıgına dair bir mesaş gelir kargo süresi kaç gün ise o süre zarfında ürünü kargolayıp siteye kargo takip nosunu girmek zorundadır, süreyi geçirirse satıs iptal olur para iade edilir. kargoladığını düşünürsek sen kargo bilgilerini siteye girdiğin andan itibaren artık alıcının süresi işlemeye başlar, yine kargo süresi kadarda alıcının onay süresi vardır, alıcı bu süre içinde onayı gerçekleştirmezse para otomatik olarak senın hesabına yatırılır site tarafından, get satışlarda site %7 komisyon almaktadır
merhaba yeni konu açmak istemedim küçük bişey soracağım sahibinden.com benim hesap numaramı sonradan istiyor yani para benim hesabıma nasıl yatıyor ben sahibinde.com a hesap numaramı falan daha önce hiç girmedim cevabınız içim şimdiden tşkrlr.
-
quote:
Orijinalden alıntı: extrem_015
quote:
ödeme onayı şudur: alıcı ödemeyi yapar, işlem banka tarafından gözden geçirilir , alıcının kart bilgileri kredi kartı limiti kontrol edilir ve banka onayı gerçekleştirir, para sahibinden.com havuz hesabına yatar. satıcıya işlemın onaylandıgına dair bir mesaş gelir kargo süresi kaç gün ise o süre zarfında ürünü kargolayıp siteye kargo takip nosunu girmek zorundadır, süreyi geçirirse satıs iptal olur para iade edilir. kargoladığını düşünürsek sen kargo bilgilerini siteye girdiğin andan itibaren artık alıcının süresi işlemeye başlar, yine kargo süresi kadarda alıcının onay süresi vardır, alıcı bu süre içinde onayı gerçekleştirmezse para otomatik olarak senın hesabına yatırılır site tarafından, get satışlarda site %7 komisyon almaktadır
merhaba yeni konu açmak istemedim küçük bişey soracağım sahibinden.com benim hesap numaramı sonradan istiyor yani para benim hesabıma nasıl yatıyor ben sahibinde.com a hesap numaramı falan daha önce hiç girmedim cevabınız içim şimdiden tşkrlr.
Sahibinden. com' a giriş yaptıktan sonra
[ Bana Özel-->Diğer işlemler-->Üyeliğim-->Banka Bilgilerim ] kısmından Banka hesap IBAN numarasını girip hesabınızı 'geçerli yap'tan aktif edebilirsiniz.
Daha sonra Sahibinden Hesabındaki paranız, sizin hesabınıza (EĞER GET AÇTIYSANIZ, %7 komisyon ücreti keserek) yatırılıyor.
Bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achellias -- 12 Ekim 2011; 15:29:30 >
-
benimde ufak bir sorum var arkadaslar bütün işlemler gerçekleştikten sonra paramızı hemen çekebiliyormuyuz. yanı alıcı ürününü onayladıktan sonra biz parayı cekmek ıcın bi süre bekliyormuyuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
benimde ufak bir sorum var arkadaslar bütün işlemler gerçekleştikten sonra paramızı hemen çekebiliyormuyuz. yanı alıcı ürününü onayladıktan sonra biz parayı cekmek ıcın bi süre bekliyormuyuz?
hayır ürünü kontrol edip onay verdikten sonra hemen parayı alabiliyorsun. -
çok teşekkür ederim -
quote:
HORT :)
Sahibinden.com da get bi ilan açtım yanlız alıcı ödemeyi kredikartı ile yapacak ama benim oradaki banka bilgilerimde IBAN numaram var,
site kredi kartından çekip %7 sini kesip benim hesaba nakit olarakmı yatırıyor?
Saygılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: barahirr
quote:
HORT :)
Sahibinden.com da get bi ilan açtım yanlız alıcı ödemeyi kredikartı ile yapacak ama benim oradaki banka bilgilerimde IBAN numaram var,
site kredi kartından çekip %7 sini kesip benim hesaba nakit olarakmı yatırıyor?
Saygılar.
evet, %7 kesintili yatırıyor nakit olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X