Şimdi Ara

Sahibinden de Dolandırıcılık Dikkatli Olalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sahibinden de Dolandırıcılık Dikkatli Olalım
    Uzun zamandır 17.3 Ekran Laptop araştıyordum.
    Fiyatlar da 3000 ile 3900 arasındaydı. Dün Antalya ya bir Laptop gördüm 3200 ilana koymuş 2800 olur mu dedim yarın arayın bakalım dedi. Sabah mesaj attım ürünü başkasına kargoladım dedi. Az önce baktım aynı isim aynı resimler sadece konum Antalya dan İSTANBUL a dönmüş. Normal de Antalya da elden teslim alacaktım, dikkatli olmanızı öneririm.

İlanın güncel linki
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-aspirev3-772g-i7-32gb-760m-818533968/detay

Sahibinden de Dolandırıcılık Dikkatli Olalım Sahibinden de Dolandırıcılık Dikkatli Olalım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Bilgilendirme için teşekkürler. Konuyu yukarıya taşıyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 6 Mayıs 2020; 18:20:43 >
  • Bir de arkadaş görecek ona kargoladım yazmış. Parayı almadan sadece görmesi için yollamış 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir suriyeli uyruklu ve Nijerya uyruklular türemiş sahibindene bana 4 tane denk geldi

Birde başıma ben kuyumcuyum işte gel bakayım öyle alayım diyen bir tip tok sesli hafif yaşlı oğluma alıcam falan deyip kuytu bir depo dükkanında GASPÇI sonrasında haberde okumustum çok dikaktli olmak lazım
  • Bu kişi Antalya Kepez'de oturuyorsa eğer daha önce bi işlemci alışverişimde çok yakın bi arkadaşımı dolandırdı ve sürekli dolandırmaya devam ediyor. Bu dediğim olay bir yılı geçti. Türkiye'de bu tür suçlar için önlem alınmalı.

• banada facebook marketplacede denk geldi. adam note 8 s9 orjinal kutularını alıyor içine çakma aparatlar koyuyor. ve orjinal diye milleti tokatlıyor.
  • Hocam parayı gönderdikten sonra ürün yollamasalar bile sıkıntı yok, cezası yok. Mahkemeler şuan zaten çalışmıyor. En sonunda parasını geri ver diyorlar ilk başta yapacağını en son da yapıyor, ceza gene yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dünde ben kesin dolandırıcı olduğundan emin olduğum biri ile görüştüm adam özel harekatçıyım dedi artvin hopadaymış artiv hopada özel harekat yok dedim izindeyim dedi nasıl izindesin izinler kapalı şu zamanda neyse sen alacakmısın dedi alacağım bekle dedim hala bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 6 Mayıs 2020; 23:41:41 >
  • bu insanların dolandırıcı olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. ilana koyulan laptopun fiyatı piyasanın çok aşağısında ise zaten yüksek ihtimal dolandırıcı oluyor. eğer piyasanın biraz altında ise hemen atlamamak lazım. cihazın o anki videosu, ilan sahibinin referansları vs gibi konularda titiz olunursa dolandırılma ihtimali en aza iner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden de eski satışları diye bir sayfa yok sanırım,bütçeme uygun macbook buldum ama yine de güvenemedim,biri Beşiktaş’ta atölyeymiş 3 ay garanti vs diyor eski ilan açıklamasında ama doğruluğu konusunda emin olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlesro -- 7 Mayıs 2020; 8:0:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden de gördüğüm ilan için aradım. GET açın komisyonunu ödiyeyim alayım dedim. yok ben get saçmalığı ile uğraşamam dediler :D bu pc bu fiyata satılmaz dikkatli olalım. Sahibinden de Dolandırıcılık Dikkatli Olalım

• Yeni bir dolandırıcı, son ne olur dedim 3000 dedi direkt. Ödeme nasıl olacak get açın hemen alayım dedim. Olmaz yarısını 1500 ü yollayın, kalan 1500 ü kapıda ödemeli yollayım diyor. İnsaflı dolandırıcı yarısı kadar dolandırıcacak.

• SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer konu açmıştım hocam böyle böyle cazip gösterip insanın kafasına girmeye çalışıyorlar iste. Elimden geldikçe gördükçe paylaşıyorum. Benim adam isim değiştirip değiştirip yeni ilan aciyor. Umarım başarılı olmuyordur. Buraya bırakayım da sizin başlığı görenler bunlara da baksın

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=143242040

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.