Bildirim
Sahibinden vade farkı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nE farkı var anlamadım Sahibinden'in fade farkıyla bankanın fade farkı arasında?
-
Ne cins insanlar var arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vade farkını sahibinden alırsa faize girmiyor o hocam,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000TL'lik ürünü 10 taksitle almak için aylık 125TL ödüyorsun 10 ay boyunca.
1000TL'lik ürünü 10 taksitle almak için aylık 125TL ödüyorsun 10 ay boyunca.
Arada ne fark var anlamadım ben?
-
hocam konu hakkında bilginiz varsa söyleyin lütfen, ben bankanın faizine katkıda bulunmak istemediğimden dolayı açtık konuyu. siz bu hassasiyete sahip olmayabilirsiniz benim aynı düşüncede olmak zorunda da değilsiniz zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi sahibi değilim, anlamaya çalışıyorum. Hassasiyetinizi de anlıyorum, fakat iki durumu birbirinden ayıran nedir çözemedim.
Sanki konu banka ile çalışmamak. Sahibinden size vadeyi banka üzerinden yapıyorsa sorun oluyor mu yani? Ya da ben aracı olsam, bana komisyon ödeseniz almak istediğiniz ürün ben size alsam mesela..?
-
hocam peşin alma imkanımız olmadığından dolayı taksit seçeneği araştırıyorum. vade farkını banka koyduğunda bu faize giriyor bizde faizle alışveriş yapmak istemiyoruz, sahibinden kendi koyuyor ise vade farkını bu faiz olmuyor. bende alışverişimi yapabiliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X