Şimdi Ara

Sahibinden vade farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, sahibinden de taksitli alış veriş yapmak istiyordum ama vade farkı koyuyor, site kendi koyuyor ise problem yok ama diğer türlü banka faizine girmek istemiyorum. bilgisi olan var mı vade farkını site kendisi mi koyuyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• nE farkı var anlamadım Sahibinden'in fade farkıyla bankanın fade farkı arasında?

• Ne cins insanlar var arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    vade farkını sahibinden alırsa faize girmiyor o hocam,

• tkod T kullanıcısına yanıt

1000TL'lik ürünü 10 taksitle almak için aylık 125TL ödüyorsun 10 ay boyunca.

1000TL'lik ürünü 10 taksitle almak için aylık 125TL ödüyorsun 10 ay boyunca.

Arada ne fark var anlamadım ben?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    hocam konu hakkında bilginiz varsa söyleyin lütfen, ben bankanın faizine katkıda bulunmak istemediğimden dolayı açtık konuyu. siz bu hassasiyete sahip olmayabilirsiniz benim aynı düşüncede olmak zorunda da değilsiniz zaten

• tkod T kullanıcısına yanıt

Bilgi sahibi değilim, anlamaya çalışıyorum. Hassasiyetinizi de anlıyorum, fakat iki durumu birbirinden ayıran nedir çözemedim.

Sanki konu banka ile çalışmamak. Sahibinden size vadeyi banka üzerinden yapıyorsa sorun oluyor mu yani? Ya da ben aracı olsam, bana komisyon ödeseniz almak istediğiniz ürün ben size alsam mesela..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    hocam peşin alma imkanımız olmadığından dolayı taksit seçeneği araştırıyorum. vade farkını banka koyduğunda bu faize giriyor bizde faizle alışveriş yapmak istemiyoruz, sahibinden kendi koyuyor ise vade farkını bu faiz olmuyor. bende alışverişimi yapabiliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.