Şimdi Ara

Sahibindendeki dolandırıcılar dikkat!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun yeri umarım doğrudur. Diilse modlardan doğru yere taşınmasını rica ederim.
    Arkadaşlar sahibindende gezerken nostalji duygum dürttü ve eski nokialara baktım.
    Özellikle N serisi çok şık ve özellikli telefonları vardı ve ikinci bi telefon olarak baktım.
    Akıllı telefonlardanda bıkmıştım aslında oda var.
    İlanlarda ''Sıfır kvk depolarından alınma'' diye google daki orjinal fotolar koyularak hazırlanmış neredeyse bütün nokia modelleri vardı.
    Mesaj attım nasıl sıfır? Yani kasa kapak sıfırlanmışmı swapmı? Diye..
    Düz düz ''kvk deposundan sıfır'' diye cevaplar geldi.
    Ama şikayetvar'a baktım ekşiye baktım acı gerçeği gördüm.
    Adam bildiğin kullanılmış, perti çıkmış hatta donuk, tuşları basmayan telefonları millete yollamış. Bide dalga geçmiş.

Profil isimleri ''KYRAEXPORT'' ve ''TUBA_OZZ'' o kadar vizyon sahibiler ki kendi isim soyisimlerini yazmışlar karı-kocalar.

Bunlar dolandırıcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr9 -- 18 Ocak 2019; 16:21:21 >

• evet haklısın sahibinden.comda aynı bu şekil birisi daha vardı ismin unuttum şuan hatırlamıyorum allah sorsun onun parası çocuklarından çıksın haram zıkkım yesinler...
    bende sahibinden.com da elektronik eşya satıyorum ama bu şerefsizlerin yaptığını hiç bir zaman yapmadım birde açıklamaya istanbulun göbeğinde dükkanımız var bilmem ne yazar sahtekar köpekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derman-

evet haklısın sahibinden.comda aynı bu şekil birisi daha vardı ismin unuttum şuan hatırlamıyorum allah sorsun onun parası çocuklarından çıksın haram zıkkım yesinler...
    bende sahibinden.com da elektronik eşya satıyorum ama bu şerefsizlerin yaptığını hiç bir zaman yapmadım birde açıklamaya istanbulun göbeğinde dükkanımız var bilmem ne yazar sahtekar köpekler...
    O para bi şekilde çıkacak onlardan. Hatta ceza yemiş zaten ama devam ediyorlar
  • yiyemez inşallah o parayı adi herifler...
  • Sahibinden.com için ben de geçen yıl bir ürün araştırırken çok rastlıyordum dolandırıcılara. O kadar ki ilanı görünce artık anlamaya başlamıştım ancak siteye şikayet edip ilanı kaldırtabiliyorsun, sonrasında adam başka üyelikten yoluna devam ediyor. Durum çok canımı sıktı foruma bi konu açalım diye düşündüm, forum yetkililerine de bi danışayım diye nasıl yapsak? bu insanları ilanları nasıl teşhit etsek de milletin canını yakmasalar. olumsuz yanıt aldım, ilk başta buna kızmıştım ama sonra bakınca varsayımlarla ilan sahiplerini de suçlayanlar çıkacak, sırf karalamak için suçsuz insanların boş yere günahına girmek de var. Konu açılsa dolandırıları ifşa etmek için, altına gelen mesajlar bilip bilmeden suçlama mesajları, araştırmadan yapılan karalama kampanyalarıyla dolacak. Dürüst insanların da ekmeğiyle oynamamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Sahibinden.com için ben de geçen yıl bir ürün araştırırken çok rastlıyordum dolandırıcılara. O kadar ki ilanı görünce artık anlamaya başlamıştım ancak siteye şikayet edip ilanı kaldırtabiliyorsun, sonrasında adam başka üyelikten yoluna devam ediyor. Durum çok canımı sıktı foruma bi konu açalım diye düşündüm, forum yetkililerine de bi danışayım diye nasıl yapsak? bu insanları ilanları nasıl teşhit etsek de milletin canını yakmasalar. olumsuz yanıt aldım, ilk başta buna kızmıştım ama sonra bakınca varsayımlarla ilan sahiplerini de suçlayanlar çıkacak, sırf karalamak için suçsuz insanların boş yere günahına girmek de var. Konu açılsa dolandırıları ifşa etmek için, altına gelen mesajlar bilip bilmeden suçlama mesajları, araştırmadan yapılan karalama kampanyalarıyla dolacak. Dürüst insanların da ekmeğiyle oynamamak lazım.
    Profil isimlerini verdiğim kişileri Türkçe internet sitelerinde bulabildiğim heryerdeki şikayetlere bakarak teyit ettim. Hatta dava açmış ve kazanmış birini dahi buldum. Bu insanlar dürüst diil.

• onr9 O kullanıcısına yanıt
    Araştırıp ispatladığınızı anladığım için konuyu dikkate alıp mesaj yazdım. Keşke herkes bu şekilde yapsa bilgi paylaşımıyla farklı sitelerdeki dolandırıcılar bile birleştirilip daha kolay hesap sorulabilir. Benim önerim foruma böyle konu açıp dolandırıcıların hepsi birer birer ifşa edilse keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...aynen, iyi açmışsınız bu konuyu.
    ..ben şöyle yapıyorum. Eski telefon alıyorum. Bursa osmangazi kaya ticaretten orjinal nokia parçası takıyorum. Mesela dün v3i orjinal kasa aldım. Orjinal yazan parçalardan korkmayın kaya ticarettin adam orjinal meraklısı.onbinlerce var gözümle gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.