Şimdi Ara

Şahincileri ve Tırcıları Takdir Ediyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muskeder

12 yıldır şahin kullanıyorum (12 yaşımdan beri) aracımız sağ ön kapı dışında tamamen orjinal tertemiz ne modifiye ne arka yazı şu bu yok. gayet efendice kullandığımız bir aile aracı. tek bir kazamız olmadı (çok şükür inşallahda olmaz) tek bir trafik suçu işlemedik dolayısıyla tek bir ceza da yemedik. şahinciler diyipte yaftalamak olmuyor. gerçektende işine gücüne bakan, ihtiyacı dahilinde o aracı kendine uygun görmüş nice aile babaları nice gençler var. 3-5 çapulcu itin yaptıklarını o aracı kullanan herkese yüklemek olmuyor.

Harfı harfıne aynı. Bızımde sahınımız var ve tamamen orıjınal. Uc bes kanıbozugun yuzunden bızım bındıgımız arabayada gıydırıyolar. Duymazdan gelmek en ıyısı

• plakayı al anında polis ya da jandarmayı ara.ilk kavşakta durdurur temiz bir ceza yazarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr****

Apaçi diye tabir ettiğimiz insanlar kullanıyor genelde böyle araçları

Camda mutlaka kamyon yazısı oluyor

Gelirleri arttıkça değişik araçlarda görüyoruz apaçiler, ama söylemek lazım araçdan anlıyorlar. Bir apaçinin değişimi

Gariban apaçi: Doğan-Şahin
    Orta halli apaçi: Bmw e30, civic vti
    Orta üst apaçi: Honda civic vtec, Bmw e46
    Durumu iyi olan apaçi: Bmw E90, Mazda Rx-8, Honda s2000

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

haftada 2 - 3 kere başıma gelen olayları yazmışsınız. alışmaktan başka çare yok. Ben her seferinde camı açıp sövmeye başlamadan önce babamın "her gün 3 tanesini dövsen, yeni 5 tane ortaya çıkıyor" lafı geliyor, dumana boğup uzaklaşıyorum, çapı olan uğraşır olmayan arkadan seyreder ;)

asıl acı tarafı da bu değil mi zaten...

artık bu olayların sıradanlaşması,garipsenmemesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

12 yıldır şahin kullanıyorum (12 yaşımdan beri) aracımız sağ ön kapı dışında tamamen orjinal tertemiz ne modifiye ne arka yazı şu bu yok. gayet efendice kullandığımız bir aile aracı. tek bir kazamız olmadı (çok şükür inşallahda olmaz) tek bir trafik suçu işlemedik dolayısıyla tek bir ceza da yemedik. şahinciler diyipte yaftalamak olmuyor. gerçektende işine gücüne bakan, ihtiyacı dahilinde o aracı kendine uygun görmüş nice aile babaları nice gençler var. 3-5 çapulcu itin yaptıklarını o aracı kullanan herkese yüklemek olmuyor.

+1 öncelikle geçmiş olsun o hareketleri passat vb araçlarda kullanda yapıyor şahinci doğancı şerceci muratcı kartal cı gibilerinden başlık açmakla olmuyor beyfendi . Sizi genelleme yaptığınız için canı yürekten kınıyorum.

Bunu genel olarak söylüyorum.İnsanın başına hertürlü hadise geliyor siz siz olun araçtan inmeyin tavsiyemdir

Örnek= 2 araç yol vermemeden dolayı önümü kesti biri palio biri honda civic hepside 4er kişi toplam 8 kişi yani ben araçta yalnızım ya birşey yapabilcekleri sandılar taki ben araçtan inene kadar hondada ki arkadaşlar kaçarken el frenini çekili unuttular bilmem anlata bildimmi ?

Hocam sen inince niye kaçıştı bunlar merak ettim :)

• quote:

Eee güzel kardeşim bak ne güzel söylüyorsun 12 YAŞIMDAN BERİ ŞAHİN KULLANIYORUM diye.Sen şimdi beni haklı çıkarmıyor musun?12 Yaşında araç sürmeye başladın ve bu Şahin.Yani olay bitmiştir gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Kütükçü

quote:

Eee güzel kardeşim bak ne güzel söylüyorsun 12 YAŞIMDAN BERİ ŞAHİN KULLANIYORUM diye.Sen şimdi beni haklı çıkarmıyor musun?12 Yaşında araç sürmeye başladın ve bu Şahin.Yani olay bitmiştir gözümde

Şahinci doğancı kartalcı şerceci muratcı ların abisidir kendileri tanıştırayım bilmem belki tanıştın ondan şahincileri rakip belledin İNTİKAMIN ACI OLMADI tutmadı

• Şahinci tabiri ne kadar doğru bilemem ama o arabaya binenlerin çoğu trafik magandası. Birkaç kere kavganın kıyısından döndüğüm oldu. 1 hafta önce kavga için indi adam doğandan. Tamda bizim apartmanın önünde. Bi anda apartmandan birkaç tanıdık geldi. Baktım adam hemen arabasına doğru koştu, bastı gitti. Sonradan kızdım neden geldiniz dedim. Bıraksalardı o adamı bi güzel benzetecektim.
    Tırcılara ise diyecek sözüm yok. 2 kere ölümden döndüm onlar yüzünden. Başkalarının hayatlarını hiçe sayarlar ve bunu önemsemezler
  • Reno 12 veya toros kullanipta bu isleri yapan pek gormedim onlar genelde ciftci grubu bir yerden bir yere gitmeye calisan insanlar oluyor ama duzgun kus serisi kullanan adama rast gelemk piyango gibi bisey artik.
  • quote:

quote:

quote:

Şahinci doğancı kartalcı şerceci muratcı ların abisidir kendileri tanıştırayım bilmem belki tanıştın ondan şahincileri rakip belledin İNTİKAMIN ACI OLMADI tutmadı

şahin k. ya gönderme yapmış.

• Böyle çakal bazında apaçileri ve kıroları..(neşe dolu insancıl apaçilerde yok değil)
    Herkes toplumdan dışlamalı.
    Adam yerine koymıyacaksın.
    5.sınıf insan muamelesi yapacaksın.
    Ya yola gelirler.. İnsan taklidi yaparlar, yada dediğim gibi.
  • quote:

Şahinciler lpg kullanıyor, şu an lpg 2 lira 30 kuruş yani hava hoş onlara

Alayı salak o şahinci tiplerin ( istisnalar hariç ) 20 liralık gaz alıp beş lirasını kırmızı ışıkta ve kalkıp aracı sıkarken harcıyorlar....Corvet kadar ses çıkarıp tosbaga kadar hızlı giden bir arabaya bindiklerini bir gün anlasalar birde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

Gelirleri arttıkça değişik araçlarda görüyoruz apaçiler, ama söylemek lazım araçdan anlıyorlar. Bir apaçinin değişimi

Gariban apaçi: Doğan-Şahin
    Orta halli apaçi: Bmw e30, civic vti
    Orta üst apaçi: Honda civic vtec, Bmw e46
    Durumu iyi olan apaçi: Bmw E90, Mazda Rx-8, Honda s2000

Tespit 10 numara olmuş...

bende bmw e46 arıyorum 2000 2001 nasıl apachı olabılırkı aıle aracı olarak kullananda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Kardeşim çok çok geçmiş olsun böyle iti köpeği görünce benzin 10 TL olsa da belki biraz olsun temizlenirler demek geliyo içimden ne günlere kaldık Allah ıslah etsin bunları...

mazoşist misin dicemde sende dizel varmış Benzincilerden ne istiyorsun hocam zaten şahinciler LPG kullanıyor lpg ye zam gelsin

Bu arada konuyu açan arkadaşa da geçmiş olsun. Malesef afedersiniz öküz çok trafikte.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

quote:

+1 öncelikle geçmiş olsun o hareketleri passat vb araçlarda kullanda yapıyor şahinci doğancı şerceci muratcı kartal cı gibilerinden başlık açmakla olmuyor beyfendi . Sizi genelleme yaptığınız için canı yürekten kınıyorum.

Bunu genel olarak söylüyorum.İnsanın başına hertürlü hadise geliyor siz siz olun araçtan inmeyin tavsiyemdir

Örnek= 2 araç yol vermemeden dolayı önümü kesti biri palio biri honda civic hepside 4er kişi toplam 8 kişi yani ben araçta yalnızım ya birşey yapabilcekleri sandılar taki ben araçtan inene kadar hondada ki arkadaşlar kaçarken el frenini çekili unuttular bilmem anlata bildimmi ?

Hocam sen inince niye kaçıştı bunlar merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 8 Mayıs 2012; 1:44:20 >

• Eğitimsiz toplum olmanın sonuçları bunlar. Diyecek bir şey yok.

Amerika'da benzin sudan ucuz, gerçekten sudan ucuz deyim olarak söylemiyorum ama bir tane apaçilik yapan, kurallara uymayan, hızlı giden adam yok. Her şeyin başı eğitim.

Aslında Cem Yılmaz çok önce söyledi, hep şakaya vurduk ama haklıydı. "Eğitim şart!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Eğitimsiz toplum olmanın sonuçları bunlar. Diyecek bir şey yok.

Amerika'da benzin sudan ucuz, gerçekten sudan ucuz deyim olarak söylemiyorum ama bir tane apaçilik yapan, kurallara uymayan, hızlı giden adam yok. Her şeyin başı eğitim.

Aslında Cem Yılmaz çok önce söyledi, hep şakaya vurduk ama haklıydı. "Eğitim şart!"

Amerikada olmamasının nedeni halkının medeni olmasından değil, polis ora böyle mallık yapanları taserlıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Eğitimsiz toplum olmanın sonuçları bunlar. Diyecek bir şey yok.

Amerikada olmamasının nedeni halkının medeni olmasından değil, polis ora böyle mallık yapanları taserlıyo

Eğitim farkı da burada başlıyor işte.

Forumda 1 ay önce falan açılan bir konu vardı "Ankara'da x yerdeki polise dikkat, telefonla konuşuyordum, emniyet kemerim takılı değildi hemen ceza yazmış. Dikkatli olun arkadaşlar, polis ceza yazmak için bahane arıyor."

Aradaki fark bariz değil mi ? Sadece polislerle alakalı bir durum değil bu.

• bence sakin olmayı deneyin yoksa üzücü olaylar yaşayabilirsiniz

şahindekiler elinde silahla çıksalardı burada yazı yazabilecek kadar şanslı olamazdınız bence.

onların haklı olmadığı gibi sizin tepkilerinizde aşırı olmuş görmezden gelin devam edin bulaşmayın

en kötü ihtimal el kaldırıp özür anlamında yola devam edin
  • quote:

quote:

ufak tefek trafik olaylarından dolayı elinize keser alıp birinin üstüne yürüyebiliyorsanız, sizin onlardan farkınız yok. benim gözümde de olay zaten bitmişti ama yaftalamanız üzerine 2 kelam edeyim dedim.
    kendinize güvenemedinizde mi elinize keser aldınız ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.