Şimdi Ara

Şahincileri ve Tırcıları Takdir Ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sabah 2 kız 2 erkek (çift olarak) beraber sınav stresi atalım diye pikniğe gidelim dedik.Her şey güzeldi ama bu şehir magandaları yemin ederim insanı trafikten soğutuyor.Adresimiz Çatalca idi.

İlk olarak,tipik bir Şahin'in terörüyle karşılaştım.Çatalca'nın merkezinde sakin bir sokakta giderken bebek arabasıyla ve elinden tuttuğu çocuğuyla karşıya geçmek isteyen bir bayana durup yol verdim.İlk önce durdu dat dat kornaya bastı sonra çakma zenonlarıyla selektör yaptı.Bende "Görmüyomusun kadın karşıya geçiyodu üstünden mi geçiyim?" dedim Bana cevabı "Konuşma lan ya...k." oldu. Yanımda 2 tane bayan olduğu için ATLETLİ Şahincilere bi şey demedim.Devam ettim,olay kapandı sanıyordum ki... Bu seferde sıkıştırmaya çalıştı.Arkadaşım zaten sinir hastası eliyle sağa çek diye işaret yaptı bunlara.Ben durmayacaktım ancak durmak zorunda kaldım.Zaten gözüm dönmüştü,indim bagajdan keseri aldım.(Mangal için lazım olur diye yanıma almıştım) "Ne var ulan" diye yanımıza gelirken keserle arkadan çıkıp,"Ne dedin lan sen az önce,bi daha söylesene" dedim,şoföre.Adamlar yarımız kadar ya vardı ya yoktu. Utanmıyo musun arabada bayan var 2 tane bu tarz hareketlerle rahatsız etmeye dedim.Bana tepkisi cok yavas gidiyodunUZ bende sinirle dedim kusura bakmayın,siz işaret yapınca duralım dedik" diye karşılık verdi. Arkadaşım bunlara bastı küfürü sonra araya girdim ve fazla uzatmamaya karar verdim.Ne olur ne olmaz apaçiyle apaçi olunmazdı.Bindik,gittik.

Günümüz güzel geçti derken bu seferde dönüşte kocaman bir tır beni aynadan göre göre sola kırdı ve neredeyse şarampole yuvarlanacaktık.Kornaya deli gibi bastım aynadan göz gözede geldik ancak hiç istifini bozmadı,hala nasıl hayattayız şaşırıyorum.Son bir gaz tepkisi vermesem bizi altına almıştı.O an önümüzde trafik tıkandı ben durdum hepimizin beti benzi atmıştı.Kendimize gelemedik saniyelik bir olaydı ve ölümle burun buruna gelmek nasıl bi şeymiş anladım.Arabanın kapısını açtım anasına avradına baya bi laf söyledim.Hemen camını kapattı duymamazlıktan geldi.Trafik açıldı hemen bastı gitti.Plakasını ve dorse plakasını yazdım bulacaktım,ancak kız arkadasım telefonumdan ikisinide silmiş.Başım belaya girmesin diye.

Şimdi size soruyorum bu tarz insanlar içimizdeyken,böyle koyunlar,böyle üstün zekalılar ve polat alemdar çakmaları varken,bizim ülkemizde olmayacakta nerde olacak bu benzin 5 Lira? İnanın ya katil olursunuz yada ölürsünüz bu ülkede.
    İçim çok doluydu buraya yazmak istedim akşamdan beridir sövüyorum

• Kardeşim çok çok geçmiş olsun böyle iti köpeği görünce benzin 10 TL olsa da belki biraz olsun temizlenirler demek geliyo içimden ne günlere kaldık Allah ıslah etsin bunları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Kardeşim çok çok geçmiş olsun böyle iti köpeği görünce benzin 10 TL olsa da belki biraz olsun temizlenirler demek geliyo içimden ne günlere kaldık Allah ıslah etsin bunları...
    Şahinciler lpg kullanıyor, şu an lpg 2 lira 30 kuruş yani hava hoş onlara
  • Anlıyorum dediklerini...

Ne zaman bu ülke şağdaş düzeyde eğitim görür o zaman düzelir. Türk aile yapısından kaynaklanan bir sorun da var. Erkek çocukları genelde ÖKÜZ olarak yetiştiriliyor. Halbuki İNSAN gibi yetiştirseler daha nazik, daha iyi davranan, küfür etmeyen bir toplum oluruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Anlıyorum dediklerini...

Ne zaman bu ülke şağdaş düzeyde eğitim görür o zaman düzelir. Türk aile yapısından kaynaklanan bir sorun da var. Erkek çocukları genelde ÖKÜZ olarak yetiştiriliyor. Halbuki İNSAN gibi yetiştirseler daha nazik, daha iyi davranan, küfür etmeyen bir toplum oluruz...
    İnanın çok üzüldüm.Milletimiz de önceden edep adap varmış şimdi o da kalmamış.Arabada bayan bile olsa tınlamıyolar.Atletle dolaşmak ne demek ya sahilde mi dolaşıyorsun?
    Tırcıda size yemin ederim beni gördü farketmemesi mümkün değil ama istifini bozmadı.Göz göze gelmemize rağmen devam etti son milimle çıktım altından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Kütükçü -- 7 Mayıs 2012; 22:04:19 >
  • quote:

Anlıyorum dediklerini...

Geçmiş olsun.
    Ancak karşıdaki her ne kadar odun da olsa, bu tip adamların üzerine keserle gidilmez.
    Tırmasalarmış onlarda balta çıkarıp dalsalarmış sonuç iyi olmazmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Kütükçü

İnanın çok üzüldüm.Milletimiz de önceden edep adap varmış şimdi o da kalmamış.Arabada bayan bile olsa tınlamıyolar.Atletle dolaşmak ne demek ya sahilde mi dolaşıyorsun?
    Tırcıda size yemin ederim beni gördü farketmemesi mümkün değil ama istifini bozmadı.Göz göze gelmemize rağmen devam etti son milimle çıktım altından

Alıntıları Göster
    Apaçi diye tabir ettiğimiz insanlar kullanıyor genelde böyle araçları

Camda mutlaka kamyon yazısı oluyor

Gelirleri arttıkça değişik araçlarda görüyoruz apaçiler, ama söylemek lazım araçdan anlıyorlar. Bir apaçinin değişimi

Gariban apaçi: Doğan-Şahin
    Orta halli apaçi: Bmw e30, civic vti
    Orta üst apaçi: Honda civic vtec, Bmw e46
    Durumu iyi olan apaçi: Bmw E90, Mazda Rx-8, Honda s2000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anlıyorum dediklerini...

Yine ucuz atlatmışsınız ikisinide.
    Kardeşim elden geldiğince şahinci apaçilere çatmayın. Gereken yerdede gerekeni yapın ki yapmışsınız zaten.
    Bu tırcıların eline ehliyeti src yi bedava verenlerin vermeye yetlililerin...
    Hem suçlu hem umursamaz
    siz takmayın kafanızı gerçekten sinir bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Geçmiş olsun.
    Ancak karşıdaki her ne kadar odun da olsa, bu tip adamların üzerine keserle gidilmez.
    Tırmasalarmış onlarda balta çıkarıp dalsalarmış sonuç iyi olmazmış..

Dediğinize katılıyorum ancak her insanın bir sabrı vardır bilirsiniz.Dediği lafı yuttum ancak yanımda bayan varken bide sıkıştırıp,üstüme yürümeleri kabul edilir şey değil.Ben keseri çekmesem olay zaten hastanede bitecekti.Ya onlar bizi ya da biz onları.Yine de soğukkanlılıkla hallettiğimi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntr34

Yine ucuz atlatmışsınız ikisinide.
    Kardeşim elden geldiğince şahinci apaçilere çatmayın. Gereken yerdede gerekeni yapın ki yapmışsınız zaten.
    Bu tırcıların eline ehliyeti src yi bedava verenlerin vermeye yetlililerin...
    Hem suçlu hem umursamaz
    siz takmayın kafanızı gerçekten sinir bozucu

Alıntıları Göster
    hanım koş baltamı getir banyodan

• Kusura bakmayın da yasadiklarinizi anlatısınızdan sonra nedense gülesim geldi ;) cunku her gun yasıyoruz bunları. Ama yine de basa bela almamakta fayda var. Bugun yırtarız ama yarın bii silah ceker b.k yoluna gideriz. Bakın gecen haberde cıktı manevra yapan adama dan dan diye saydırmıs tabancalı eleman. Kimin ne oldugu belli degil bulasmamak en iyisi.
  • Gecmis olsun arkadasım. O kadar bozuk ki ortam İzmirde bile sahilde kız arkadaşımla yürümek istemiyorum bu apaciler yüzünden trafik desen ayrı dert.hepsi değil ama genelde dogu dan göç edenler bunları yapanlar Allah ıslah etsin yoksa katil ederler adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kusura bakmayın da yasadiklarinizi anlatısınızdan sonra nedense gülesim geldi ;) cunku her gun yasıyoruz bunları. Ama yine de basa bela almamakta fayda var. Bugun yırtarız ama yarın bii silah ceker b.k yoluna gideriz. Bakın gecen haberde cıktı manevra yapan adama dan dan diye saydırmıs tabancalı eleman. Kimin ne oldugu belli degil bulasmamak en iyisi.
    çok geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız 2 olayı da...

anlık bir şey,bir anda başınıza bela alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Alıntıları Göster
    karşıdaki de bıçak çıkarsa saplamak zorunda kalırdınız haliyle size hapis yolu gözükürdü.

yani iş benzin fiyatlarıyla alakalı değil , benzin toplum kontrol aracı değildir.

o tipler boş gezen tipler değil başınıza iş gelmesin dikkat edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun..

eee ne olacak adam aç ama altında 4 teker şahin,doğan eksik olmuyor yinede,en büyük apaçi eğlencesi olmuş bu araçlar,eğitim sıfır,saygı zaten sokaklarına uğramamış,bunları 20 sine geldimi everiyorlar,oh bir yıl sonrada çocuk..tamam işte bütün hayat amaçları bundan ibaret..çapsız eğitim sisteminin fukaralarını Allah ıslah eylesin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    haftada 2 - 3 kere başıma gelen olayları yazmışsınız. alışmaktan başka çare yok. Ben her seferinde camı açıp sövmeye başlamadan önce babamın "her gün 3 tanesini dövsen, yeni 5 tane ortaya çıkıyor" lafı geliyor, dumana boğup uzaklaşıyorum, çapı olan uğraşır olmayan arkadan seyreder ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    12 yıldır şahin kullanıyorum (12 yaşımdan beri) aracımız sağ ön kapı dışında tamamen orjinal tertemiz ne modifiye ne arka yazı şu bu yok. gayet efendice kullandığımız bir aile aracı. tek bir kazamız olmadı (çok şükür inşallahda olmaz) tek bir trafik suçu işlemedik dolayısıyla tek bir ceza da yemedik. şahinciler diyipte yaftalamak olmuyor. gerçektende işine gücüne bakan, ihtiyacı dahilinde o aracı kendine uygun görmüş nice aile babaları nice gençler var. 3-5 çapulcu itin yaptıklarını o aracı kullanan herkese yüklemek olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr****

Gelirleri arttıkça değişik araçlarda görüyoruz apaçiler, ama söylemek lazım araçdan anlıyorlar. Bir apaçinin değişimi

Gariban apaçi: Doğan-Şahin
    Orta halli apaçi: Bmw e30, civic vti
    Orta üst apaçi: Honda civic vtec, Bmw e46
    Durumu iyi olan apaçi: Bmw E90, Mazda Rx-8, Honda s2000

Tespit 10 numara olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

12 yıldır şahin kullanıyorum (12 yaşımdan beri) aracımız sağ ön kapı dışında tamamen orjinal tertemiz ne modifiye ne arka yazı şu bu yok. gayet efendice kullandığımız bir aile aracı. tek bir kazamız olmadı (çok şükür inşallahda olmaz) tek bir trafik suçu işlemedik dolayısıyla tek bir ceza da yemedik. şahinciler diyipte yaftalamak olmuyor. gerçektende işine gücüne bakan, ihtiyacı dahilinde o aracı kendine uygun görmüş nice aile babaları nice gençler var. 3-5 çapulcu itin yaptıklarını o aracı kullanan herkese yüklemek olmuyor.

+1 öncelikle geçmiş olsun o hareketleri passat vb araçlarda kullanda yapıyor şahinci doğancı şerceci muratcı kartal cı gibilerinden başlık açmakla olmuyor beyfendi . Sizi genelleme yaptığınız için canı yürekten kınıyorum.

Bunu genel olarak söylüyorum.İnsanın başına hertürlü hadise geliyor siz siz olun araçtan inmeyin tavsiyemdir

Örnek= 2 araç yol vermemeden dolayı önümü kesti biri palio biri honda civic hepside 4er kişi toplam 8 kişi yani ben araçta yalnızım ya birşey yapabilcekleri sandılar taki ben araçtan inene kadar hondada ki arkadaşlar kaçarken el frenini çekili unuttular bilmem anlata bildimmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

haklısınız hocam,kimsenin şahinlere ve şahin kullanıcılarına bir garezi olduğunu sanmıyorum.şahsen benim yok.efendi gibi kullanan adama yol da veririm yardımcı da olurum gerekirse.

ama takdir edersiniz ki cebi biraz para gören serserilerin ilk tercihi bu otomobil.ikinci eldeki modifiye! bolluğu da tercih sebeplerinin başında.trafikte terör estiriyorlar resmen.doğal olarak da şahinci diye adları çıkmış.isimlendirme şahinci yerine ''trafik teröristi'' olsa daha uygun olur sanırım :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.