Şimdi Ara

Sahrp 42LE762E veya Sony KDL-40W605B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sharp'ta 3D var ama benim için önemli değil.
    Sahrp smart tv diyor. Sony'de smart yazmıyor ama wifi ve internet tv var. Sanırım smart uygulamalar çalışmıyor. Yada smart özelliği var anlamadım.
    Sharp 2"daha büyük.
    Sharp daha yeni bir cihaz, hiçbir inceleme yorum bulamadım.
    Benim baktığı kriterler dışında sizler ne düşünürsünüz farklı olarak.?

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-kdl-40w605b-40-200-hz-uydu-alicili-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsonykdl40w605b&categoryId=163192

http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-lc-42le762e-42-300hz-uydu-alicili-wi-fi-3d-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsharplc42le762e&categoryId=163192

• sharp her bakımdan üstün ,orjinal japon malı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
    Sharp mağazalarda yok sanırım. Resimlerde fena görünmüyor.

Sharp üstün derken teknik olarak karşılaştırmanız mümkün mü?

Bir de Sony'de smart var mı yok mu tam bir muamma. Çözemedim.
  • şarp yazıyor zaten,sony sadece led bi özellik
    yok,yada lg,samsug bakın sony zaten kimse almıyor

• Ben SHARP almak istedim..Tarama hızı 100 Hz ve üzeri Uygun .Fiyat ve içinde HD uydu alıcısı olsun dedim...Bulamadım.. 42 KDL W 815 B SONY aldım..Ne kutuda nede TV nun bir yerinde nerede üretildiği yazmıyor....SONY CORPARATİON yazısı var.. Japon ise SHARP her zaman tercihim olacaktı....Bulamadım..
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    çin malıdır büyük ihtimal, sony abimde almıştı 100 hz olmasına rağmen 50 hz lg den kötü gösteriyor, panel kötü sony de

• Yani linkteki Sharp tavsiye edilir mi arkadaşlar.

• Hocam Tv yi aldınmı. Aldıysan yorumlarını paylaşırmısın. bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymous123

Hocam Tv yi aldınmı. Aldıysan yorumlarını paylaşırmısın. bende almayı düşünüyorum.

Önce Sharp'ın 50" modelini aldım, büyük olduğu için geri verdim. Şimdi Sony 42W815 aldım, genel olarak memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasarca

quote:

Orijinalden alıntı: anonymous123

Hocam Tv yi aldınmı. Aldıysan yorumlarını paylaşırmısın. bende almayı düşünüyorum.

Önce Sharp'ın 50" modelini aldım, büyük olduğu için geri verdim. Şimdi Sony 42W815 aldım, genel olarak memnunum.

Sharp 42LE762E bende bu modele takıldım fiyatı 1499 a düşmüş ve 3d ve smart tv var ve japon malı.50"lik versiyonda ilk izlenimleriniz nasıldı?Misal kanal geçişleri 3d si smart özellikleri felan teşekkürler...Nerden almıştınız bide...
  • Kanal geçişleri şu anki Sony w815 ile aynı. Yavaş değildi. Smart olarak youtube denedim. Gayet hızlı idi. Smart beklentisi yüksek ise bu anlamda LG iyi. Ben sony 42w815 modelini 1900 e aldım. Ben alırken 42"sharp olsa idi onu alırdım. Sony ile fark yok bence. Sadece sony seste biraz daha kaliteli. Sharp fiyatına göre çok iyi bence. Yalnız Avrupa üretimi. Büyük ihtimal Polonya. Japon değil yani. Sony LG ve Samsung'un 1500 bandında ürünlerinden çok çok iyi.

• 3d den anlamam ama ben ilk baktığımda ilginç ve güzel gelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.