Şimdi Ara

Sahte 200 liram var, Ne yapmalıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    devlet zaten uyarmış büyük çaplı paralar alırken dikkat edin diye daha ne yapsın,üstelik sahte paraya karşı alınabilecek çok önlem var,mesela para kalemi yahut gözle teferruatlı inceleme
  • sonuçta helal yolla geçmiş eline sen de birine ver elden ele değişsin. sen basmadın ya o parayı. sorun etme.
  • Valla benim denk geldigim her yerde 100tl 200tl gibi paralari hep kontrol ediyorlar. Dukkaninizda kamera yok anladigim kadariyla o yuzden kime ait oldugunu bulamiyorsunuz. Sahtedir gecersizdir yazip ustune emniyete goturun parayi en iyisi. Ama o para yandi bilginize hic bir sekilde size geri donusu olamaz. Olucak olsa zaten kimse kimse sahte parayi yedirmeye calismaz direkt bankaya vs gidip gercegiyle degistirir parayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankaya verirsen anında imha edilir. yetkilinin insafına göre polis çağrılır ya da çağrılmaz. yönetmeliğe göre direk polis çağrılarak işlem yapılır ama uygulama genelde bahsettiğim gibi. yapabileceğin hiçbir şey yok. sorumlu bir vatandaş olmak istiyorsanız polise gidin durumu anlatın belki polise bir yararı dokunur, civarda benzer durumlar olduysa yararı olur polise.
  • Ver bana 100 tl vereyim

• 200 lirayı kontrol etmeden alan bir yer yok. Gecmis olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biride çıkıp ss dememiş.

• eğer biri sana sahte para ittirdiyse sadece disko yada büyük konsede içki alırken ittirebilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sınıfsız

quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

vay arkadaş vicdanımı rahatlatmak için taktik alayım dedim de herkes yak yırt at falan dedi. öyle yapayım bari. Peki devlet bunu orijinaliyle değiştirmez mi lan nerde bu devlet? olan bizim gibi masum vatandaşlara oluyor. bunu basan adamlar binlerce basmıştır heralde.

Para yırtık değil sahte

benim param yırtık öyle duruyor ne yapcam
  • Çöpe atacaksın, üstüne de su içeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

vay arkadaş vicdanımı rahatlatmak için taktik alayım dedim de herkes yak yırt at falan dedi. öyle yapayım bari. Peki devlet bunu orijinaliyle değiştirmez mi lan nerde bu devlet? olan bizim gibi masum vatandaşlara oluyor. bunu basan adamlar binlerce basmıştır heralde.

Hiç bir yerde sahte büyük para basmazlar çünkü azıcık uyanık insan kontrol ediyor, 5 bin liralık elektronik eşya aldık adam nasıl inceliyor paraları Biraz sende de hata var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Bence de en uygunu bu.

• çok zor nakit araba falan alırsan anca destenin arasına atarsın. gerçi şimdi bankadan havale istiyorlar bu tip durumlara karşı

Bankaya götür diyenlere bakma sallıyorlar

bankaya götürdüğün an zımbayı çakıp polisi çağırıyorlar sorguya giriyorsun kimden aldın vs vs
  • 50 lira verik sat bana kargo benden :D

• Ben olsam polisi arar durumu belirtirdim sonra da imha ederdim.Haberin olmasa sahte olduğundan tamam kullanırsın da bunu bile bile birine vermek ve mağduriyetine sebep olmak istemeyeceğim birşey olurdu her ne kadar başkası bana da yapmış olsa da aynı şeyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Bana denk gelince cumaya gidiyorum çıkışta kutuya atıp 95 lira üstü alıp tekele borcumu kapatıyorum. Yatıcak yerim yok varya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Bana denk gelince cumaya gidiyorum çıkışta kutuya atıp 95 lira üstü alıp tekele borcumu kapatıyorum. Yatıcak yerim yok varya

Hahahah
    Ama ben neyapacağımı buldum baharda sevmediğim birinin düğünü var orada toplu iğneyle yakasına iliştiririm.
    sonra burda ss yapıştırırım ;)

• bana kargola kargo parasini veririm

• İhbar ettim seni hazirlan

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Buralar ılımış iyice çıkalım beyler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.