Şimdi Ara

SAHTE 50 YTL Yİ MARKETE KAKALADIM HAK YEMİŞ OLUYOMUYUM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece istediğini yap ama sorumluluğuna 2 tarafta birden üstüne alacağını unutma....
  • bu dalga gecilcek bisey değil kul hakkı diyoruz burda siz sacma sapan biseyler yazıyosunuz daha kücük olabilirim ama bize hocalar bunları cokk anlattı ve ben asla kul hakkı yemem bu yasta bunları öğrenmem ii oldu aslında cokda kücük değil yasım öğrenmek icin ama olsun genede uzun bir ömür olabilirim allah izin verirse
  • quote:

Orjinalden alıntı: mWm

senın ıcın rahat mı

içi rahat olsa buraya bu konuyu açmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

Kasayı yanda yatırsan yanacaksın

• la ne uzattınız bi 50 ytl altı üstü :)
  • parayı senin verdiğin ortaya çıkarsa sahte para basmaktan ömür boyu hapis yatarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

kul hakkı yemissin simdi hergün günaha bile girebilirsin vede o bakkaldaki para baskalarının eline gecerse hem sen hem o bakkal hemde sana veren kisi günaha giricek böyle cok büyük bir kul hakkına dönüsecek ve o para gitgide herkesin eline gececek artık ne olur anlarsın

sizde olsaydı o para ne yapardınız?
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moviemaker

la ne uzattınız bi 50 ytl altı üstü :)

önemli olan para değil. kul hakkı
  • bakkalda o parayı başkasına verir oda başkasına sürüp gider ,aslında kimse zarar etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gastami

elime nerden geçti bilmiyorum 50 ytl ile kontör alcaktım adam mor ışıkta baktı bu sahte dedi hemen çıktım parayı yırtamazdım bakkaldan 1 litre cola aldım bakkalda yaşlı amca direkt parayı kasaya koydu paramın üstünü alıp evime geldim ben burda hakkımı korumuş mu oluyorum yoksa hak mı yemiş oluyorum?bence ben haklıyım biri beni kazıklamış sahte para vermiş bende parama sahip çıktım siz ne düşünüyosunuz

quote:

böyle durumlarda bu parayla pazara gidiyorum genelde

155

• quote:

Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan

bakkalda o parayı başkasına verir oda başkasına sürüp gider ,aslında kimse zarar etmez.

kimse girmezmi o parayı veren kul hakkına girer ve herkesin eline gecer böylece cok büyük kul hakkı olur 10 kisinin eline gecerse hepsi illa parayı harcıcak yani hepsi kul hakkına girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 27 Temmuz 2007; 14:59:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan

bakkalda o parayı başkasına verir oda başkasına sürüp gider ,aslında kimse zarar etmez.

Ben uzun yıllar market işlettim ve elemanların aldığı sahte parayı hiç bir zaman maaşlarından kesmedim ve hiç bir yere vermedim direk yırtıp attım. O yaşlı bakkal bu sıcakta 100 tane ekmek 10 şişe süt satacağım diye beklesin dursun. Yazık valla yazık billa yazık

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

böyle durumlarda bu parayla pazara gidiyorum genelde

Annemde hep öyle yapar.
  • Biraz empati kurmaya çalış
  • Keşke anladıktan sonra hakkıyla çalışan bakkal yerine bi korsancıya kakalasaydın ,korsan film falan alsaydın .Dinsizin hakkından imansız gelir misali
  • arkadaşım adresiini verirmisin bakkalın. ankaradaysa. gidip amcaya 50 ytl vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro_Found -- 27 Temmuz 2007; 15:06:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro_Found

arkadaşım adresiini verirmisin bakkalın. ankaradaysa. gidip amcaya 50 ytl vercem

Bendim o bakkal. Kızılay migrostan yukarı doğru yürü köprü ayağındaki büfenin önünde seni bekliyor olucam. Yarın tam 3 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: Pro_Found

arkadaşım adresiini verirmisin bakkalın. ankaradaysa. gidip amcaya 50 ytl vercem

Bendim o bakkal. Kızılay migrostan yukarı doğru yürü köprü ayağındaki büfenin önünde seni bekliyor olucam. Yarın tam 3 de

tamam sahte 50 ytlyide hazırla . kimseye verme onu iade alcam

• Sahte 50 ytl yi çivileyip çöpe attım. Çocuğunda canını sıkmak istemedim. Sen yeni 50 ytl getir ben sana sahtenin yarısını getiririm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.