elime nerden geçti bilmiyorum 50 ytl ile kontör alcaktım adam mor ışıkta baktı bu sahte dedi hemen çıktım parayı yırtamazdım bakkaldan 1 litre cola aldım bakkalda yaşlı amca direkt parayı kasaya koydu paramın üstünü alıp evime geldim ben burda hakkımı korumuş mu oluyorum yoksa hak mı yemiş oluyorum?bence ben haklıyım biri beni kazıklamış sahte para vermiş bende parama sahip çıktım siz ne düşünüyosunuz
Yanlış yapmışsın,git geri al...Başkasının hakkını yiyerek hakkını korumuş olmazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: arhavili_08
Yanlış yapmışsın,git geri al...Başkasının hakkını yiyerek hakkını korumuş olmazsın...
kafadan suç işlemiş ve itiraf etmiş oluyorsun...
quote:
Sanada sahte para vermişler elindemi patlasın para iyi yapmışsın
quote:
Oda birine verir böylece döngü devam etmiş olur. Gerçi bankanın bile sahte para verdiğini biliyoruz. O 50 ytl'yi sen bir atm'ye yatırmaya çalış.
quote:
Kolanın markası ne
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
Alıntıları Göster
birisi seni kazıklamış. sende birisini kazıklamışsın. çok büyük hak. kul hakkı.
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
Alıntıları Göster
ayrıca kendini savunuyosun tam suçlu piskolojisi. bence git al çünkü kalpazanlaık suç biliyosun eğer sahte olduğu anlaşılırsa ya senin ya da amcanın başı çok fena yanar.
quote:
Orijinalden alıntı: Dursun
Kolanın markası ne
Alıntıları Göster
bişey olmaz MB ye gidip gerçeği ile değiştirir
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Alıntıları Göster
senın ıcın rahat mı
quote:
Orijinalden alıntı: .IsTanBul.
senın ıcın rahat mı
Alıntıları Göster
Kul hakki gecmis oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Dursun
Kolanın markası ne
Alıntıları Göster
böyle durumlarda bu parayla pazara gidiyorum genelde
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Alıntıları Göster
eğer o para dönüp dolaşıp onu basan kalpazanın cebine girerese yırtarsın. ama bu pek mümkün görünmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fleetwood1991
Oda birine verir böylece döngü devam etmiş olur. Gerçi bankanın bile sahte para verdiğini biliyoruz. O 50 ytl'yi sen bir atm'ye yatırmaya çalış.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
atm'ye 3 yıl önce 20 şey ytl'de 60 ytl yatırmıştır 20 ytl'nin biri sahte çıkmış eve tel açıyorlar yani kurtulamasın
quote:
Orijinalden alıntı: QamiQaze
eğer o para dönüp dolaşıp onu basan kalpazanın cebine girerese yırtarsın. ama bu pek mümkün görünmüyor
Alıntıları Göster
olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: .IsTanBul.
senın ıcın rahat mı
Alıntıları Göster
Yanlış yapmışşın ama parada az birşey değilki 50 Ytl
quote:
Orijinalden alıntı: Clémentine
olmamış
Alıntıları Göster
en güzelini yapmışsın boşver burdakilerin hepsinin eline sahte para geçse hepsi aynı şeyi yaparlardı merak etme.. AKIL VEREN ÇOK AMA PARA VEREN YOK
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC
Yanlış yapmışşın ama parada az birşey değilki 50 Ytl
Alıntıları Göster
kul hakkı yemissin simdi hergün günaha bile girebilirsin vede o bakkaldaki para baskalarının eline gecerse hem sen hem o bakkal hemde sana veren kisi günaha giricek böyle cok büyük bir kul hakkına dönüsecek ve o para gitgide herkesin eline gececek artık ne olur anlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls
kul hakkı yemissin simdi hergün günaha bile girebilirsin vede o bakkaldaki para baskalarının eline gecerse hem sen hem o bakkal hemde sana veren kisi günaha giricek böyle cok büyük bir kul hakkına dönüsecek ve o para gitgide herkesin eline gececek artık ne olur anlarsın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jedi41
tabi zaten o para 100 kişiye dağıtılmazsa başına felaket gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls
Alıntıları Göster
Yazık yazık adam direk parayı kasaya koymuş sana verdiği para üstüde sahte olmasın sakın