Şimdi Ara

SAHTE 50 YTL Yİ MARKETE KAKALADIM HAK YEMİŞ OLUYOMUYUM? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim bende kul hakkına önem veren biriyim ama yaptığın hareketin kul hakkına girdiğini düşünmüyorum.
    sonuçta o 50 ytl yi sen çalmamışsın, kötü yollardan kazanmamışsın.
    aynı şekilde piyasada yüzbinlerce sahte madeni 1ytl var.her otobüse binişimde 5 ytl bozdurursam para üstünde en az 1 tane veriyorlar.bende başkasına veriyorum.piyasada dolaşıyor gerçek para gibi...
    o bakkal amcada o parayı toptancıya verecektir ve sorun olmayacaktır onun içinde...piyasada o para dönüyor sonuçta...
    bu konuda fetva vermek haddime değil ama kul hakkı olmadığını düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensemih

kardeşim bende kul hakkına önem veren biriyim ama yaptığın hareketin kul hakkına girdiğini düşünmüyorum.
    aynı şekilde piyasada yüzbinlerce sahte madeni 1ytl var.her otobüse binişimde 5 ytl bozdurursam para üstünde en az 1 tane veriyorlar.bende başkasına veriyorum.piyasada dolaşıyor gerçek para gibi...
    o bakkal amcada o parayı toptancıya verecektir ve sorun olmayacaktır onun içinde...piyasada o para dönüyor sonuçta...

ama bile bile başkasına vermiş oluyor. aldığı kişiye geri vermeliydi böyle bir durumda bilmeyerek verse kul hakkına girmemiş olabilir ama ortada kasıtlı bir durum var

• Sende SIRAT'tan geçicen hocam ayırmasınlar kenara

SAHTE 50 YTL Yİ MARKETE KAKALADIM HAK YEMİŞ OLUYOMUYUM?
  • olursun ama boşver. ona bakarsan çime basma sigara içme alkol içme. bu hayatın derdını çekmek ıçın bişeyler lazım bize de dimi. en iyisini yapmışın

şaka uleeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama bu saatten sonrada o para geri verilmez

• quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

ama bile bile başkasına vermiş oluyor. aldığı kişiye geri vermeliydi böyle bir durumda bilmeyerek verse kul hakkına girmemiş olabilir ama ortada kasıtlı bir durum var

ee benim elime hergün 2-3 kere sahte 1 ytl geçiyor bile bile başkasına veriyorum...bende mi kul hakkına giriyorum?
    ee ben almasam onu minibüsçü kime vercek?sonuçta biri kul hakkını yiyecek.sonuçta piyasada gerçek gibi dolaşabilen bir para...
    eğer bu parayı bakkal kullanamıyacak olsaydı kul hakkı olurdu ama sorun olmayacağı için bence kul hakkı olmaz...bu benim şahsi görüşüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

quote:

Orjinalden alıntı: egemensemih

kardeşim bende kul hakkına önem veren biriyim ama yaptığın hareketin kul hakkına girdiğini düşünmüyorum.

şimdi sen gidip o bakkaldan al onu ve aldığın adama geri ver oda gidip aldığına versin oda aldığına........... ve böylece para kalpazana geri döner

• Sahte paraların ortalarda dolaşmasından devlet sorumlu. O parayı marketten al, iski veya tedaş gibi bir kurumun faturasını ödemekte kullan. Devlet sana haksızlık yapmış sen de ona yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlardan anlayan adam -- 27 Temmuz 2007; 20:17:39 >
  • babama da dolmuşdan vermişler sahte 20 ytl.o da bana verdi.bende bi bakkala.oda birine verir.öyle devam eder...
  • Yanlış anlamasında kimse / her yazan kul hakkı,parayı geri verirdim filan demiş..

Hepsine olmasa da büyük bir çoğunluğuna YOK ARTIK diyorum.Başka şeyler derdim de ahlak kurallarını bozmayalım

1)Kalpazanın hiç mi suçu yok ? Bence bütün kul hakkı onundur
    2)Elinize sahte 50 ytl geçse etik bir davranış sergileyecek miydiniz
    ?

Biraz klavye delikanlısı değil, gerçek delikanlı olun.
  • bide kola almışsın nasl geçicek o kola boğazından
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Keşke anladıktan sonra hakkıyla çalışan bakkal yerine bi korsancıya kakalasaydın ,korsan film falan alsaydın .Dinsizin hakkından imansız gelir misali

ya tabii 2 sene önce korsan cd'ciye sahte 1 ytl yutturdum derken 20 dk. sonra
    350 milyonluk telefonumu çaldırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

Yanlış anlamasında kimse / her yazan kul hakkı,parayı geri verirdim filan demiş..

Hepsine olmasa da büyük bir çoğunluğuna YOK ARTIK diyorum.Başka şeyler derdim de ahlak kurallarını bozmayalım

?

haklısın hocam paşalar gibi yerdim o parayı çünkü o parayı ben basmadım benim suçum yok ayrıca banada sahte 50 ytl kakalanmış oldu ondan öncekine ondan öncekine kakalanarak gitti bu döngü taaa kalpazana kadaranladınız umarım

• yaratıcı fake üye
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

Yanlış anlamasında kimse / her yazan kul hakkı,parayı geri verirdim filan demiş..

?

çok güzel... böyle devam edin olaylara "sen olsaydın" bakışıyla bakmaya devam edin...

gerçek delikanlı elindeki sahte parayı başkasına veriyorsa, sizin deyiminizle "elinden çıkarıyorsa" kusura bakmasın kimse ben delikanlı değilim...

arkadaşım eğer Allah'a inanıyorsan bu söylediğimi mutlak derecede dikkate alırsın...

Her kişinin rızkı bellidir, kişinin elinde olan onu haram veya helal yoldan elde etmektir.

O 50 YTL her halükarda senin eline geçecekti ama bu yolla sen onu haram yolla elde etmiş oluyorsun...

Sana tavsiyem o 50 ytl yi al, yırt... hem için rahat olsun, hem de bir pislikten kurtulursun...

• Birisi seni kandırdı diye seninde başka birini mi kandırman gerekir? Herkez böyle düşünürse dünyadaki tüm insanlar kandırılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

yaratıcı fake üye

cidden
  • YAZIK GİT MACAYA SÖYLE HEMEN ANLAT OLAYI AFFEDER SENİ

SENİN YAPTIGINA ŞEREFSİZLİK DERLER AYRICA

VE BEN BU OLAYA BUNLA CEVAP VERİRRİM

ESKİDEN BABAMA DÜKKANDA 100 MARK VERMİŞLERDİ

EVE GELMİŞTİ İNCELDİ EV HALKI EVDE

PARA SAHTEYDİ

BABAM HMEEN ALIP YAKMIŞTI

ADAM 50 YTL ZARAR ETMİŞ

O PARAYI KAÇ GÜNDE KAZANIYOR Bİ DÜŞÜN ABİCİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslan_Bekir -- 27 Temmuz 2007; 21:55:58 >
  • ya arkadaşlar hiç tartışmayın bence bu olay bu kişinin yaptığı ilk dolandırıcılık dğeil ki adam alışmış arsız milletin internetini kullanır kaçak kaçak hadi kullanır anlarız ama 18 tane film indirir ki o kişinin neti kotalıysa vay haline ama bunu hiç düşünmeyen birisi bura konu açsada o yapmaya devam ediyor birde utanmadan 8 aydır yapıyorum diye kendini savunuyor insnalar bu kadar ahlaksız olmuş hiç edep utanma kalmamış bu insan için yok geri al vicdan falan filan değipte kendinizi yormayın yukardada zaten linkini vermiştim diğer konunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZuMaZuM_ -- 27 Temmuz 2007; 22:06:28 >
  • kesinlikle
  • bundan sonra bi karar aldım.para alırken,verirken kontrol etmicemsahte olduğunu bilmediğim için günahada girmem.sana kim diyo parayı al elinede incele
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.