Şimdi Ara

SAHTE 50 YTL Yİ MARKETE KAKALADIM HAK YEMİŞ OLUYOMUYUM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi yapmış olduğun hatayı başkasına ödetmişsin afferim sana
  • benim halama birkaç sefer "Bankadan" sahte 100 lira verdiler.oda gitti birine verdi.sonucunda o yapmıyor sahte parayı.o 100 lira karşılığında sahte bi kağıt alıyor yine 100 lira diye başkasına veriyor.bence ortada bi şuç yok
  • Aynısı bize de olmuştu. Hemde banka vermişti 50 ytl'yi.

sEN ŞİMDİ BURADA BÖYLE Bİ KONU AÇIP KENDİNE YANDAŞ BULUP EVET DOĞRU YAPmışsın demelerini bekleyerek aklınca millete duymak istediğini söyletmeye çalışıyosun. Boşuna başkasından medet umma. Doğru olanı yap ve git adama doğruyu söyle. Allah sadaka niyetine sayar belki o parayı ne biliyosun...

Sadaka malı eksiltmez...

• quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

Aynısı bize de olmuştu. Hemde banka vermişti 50 ytl'yi.

sEN ŞİMDİ BURADA BÖYLE Bİ KONU AÇIP KENDİNE YANDAŞ BULUP EVET DOĞRU YAPmışsın demelerini bekleyerek aklınca millete duymak istediğini söyletmeye çalışıyosun. Boşuna başkasından medet umma. Doğru olanı yap ve git adama doğruyu söyle. Allah sadaka niyetine sayar belki o parayı ne biliyosun...

Sadaka malı eksiltmez...

O para sadaka niyetine sayılamayacak kadar büyük

• quote:

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

Adam resmen suçunu itiraf etmiş. Biri polisi arasın

ben telefon ettim merkezden dh a bağlancaklar
  • boşver 50 ytl kârdasın hem o da onu başkasına verir o ona o ona derken enayinin birinde patlar
  • biri bana (bilerek verdiğine eminim hal tavırlarından anlaşılıyor) sahte para vermek istedi ama yemedim tabi. şimdi içimden bir güzel sövsem günah olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

F

A

H

R
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MARS_

quote:

quote:

quote:

F

A

H

R

E
  • quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

quote:

quote:

quote:

quote:

F

A

H

R

E

N
    A
    Y
    T

• kardeş sen başkasının adslini kullanıpta 18 film indiren kişi dğeil misin yoksa ben mi karıştırdım karıştırdıysam özürdilerim ama karıştırmadıysam da sende amma dolancırıcıymışsın yapıp yapıp burada vicdanını rahatlatmak için haklımıyım haksızmıyım ayağına yatıyorsun iki durumdada haksızsın bunu sende biliyorsun
  • evet o konuyu açan da senmişsin tüü sana yazık ya bir daha dolandırıcılık yapıp yapıp bu siteye gelme burası seviyeli biryer
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

evet o konuyu açan da senmişsin tüü sana yazık ya bir daha dolandırıcılık yapıp yapıp bu siteye gelme burası seviyeli biryer

biz boşa konuşuyoz o zaman adam zaten bu işleri aşmış

hadi kardeş sana kolay gelsin. yaptıktan sonra buraya yazmanın bi anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

F

A

H

R
    E
    N
    H
    E
    İ
    T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 27 Temmuz 2007; 18:28:36 >
  • senin suçun yok, asıl merkez bankasının suçu var. parayı kopyalanmıcak şekilde güvenli yapması lazım ve marketlere kendisinin dağıtçağı sahte para bulma makinalarıyla kolaylıkla bulunabilir. ayrıca yaşlı amca da başkasına vercek bu zincir boyle uzayıp gitçek ama sonuçta fakirleşen bizler olacağız
  • günahtır evet..ama kendinizi arkadaşın yerine koyun öyle yazın..sizin başınıza öyle bi durum gelse,parayı yakarmıydınız?yırtarmıydınız?herkes aynı şeyi yapardı..ama işin içine bakkaliyeci bi amcayı sokman kötü olmuş..yerinde olsaydım parayı aldığım adamı polise şikayet ederdim..neyse daha olan olmuş..o paraya niyetlenip günde 1 ytl versen dilenciye,sadaka olarak,vicdanın biraz olsun rahatlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

quote:

quote:

quote:

quote:

F

A

H

R

E

T
    T
    I
    N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 27 Temmuz 2007; 19:10:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

quote:

quote:

F

A

K

Y
    U
  • quote:

Orjinalden alıntı: baba-sultan

günahtır evet..ama kendinizi arkadaşın yerine koyun öyle yazın..sizin başınıza öyle bi durum gelse,parayı yakarmıydınız?yırtarmıydınız?herkes aynı şeyi yapardı..ama işin içine bakkaliyeci bi amcayı sokman kötü olmuş..yerinde olsaydım parayı aldığım adamı polise şikayet ederdim..neyse daha olan olmuş..o paraya niyetlenip günde 1 ytl versen dilenciye,sadaka olarak,vicdanın biraz olsun rahatlar..

kardeş bu insan hayatta günde 1 ytl vermez kendisinin 9gb limitli adsl var ama kıyamıyor başka komşularının adsl lerine dadanıp 18 tane film indiriyor sence hiç para dağıtır mı vicdan var mıdır bunu yapanda bu kişi vicdanı kalmamış bir kişi vicdanı olsa bu kadar şeyi yapamaz hemde utanır foruma yazamaz derim. diğer konusu aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_15648129/mpage_2/key_/tm.htm

• Heh burda büyk F konulmuş..
    Elemanın öbür konusunda yokta...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.