Bildirim
SAHTE AKBANK MAİLİNİ İHBAR ETTİM :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ihbar ettim yahu policeye
-
helal -
quote:
Orjinalden alıntı: bymuratcan
helal
ayvalla hacı saol teşekkürler
-
quote:
Orjinalden alıntı: mami23
ihbar ettim yahu policeye
ispiyoncumusun kardeşim bırak vatandaş yolunu bulsun nasılsa alın teriyle bu memlekette çalışan herkes aptal yerine konuyor -
harbiden ya daha bu yolla 664154854 kişiyi dolandırcaklardı polisede sanada -
dolandırıcı çete üyeleride birbir dökülüyor :P -
quote:
arkadaşlar sürekli dolandırıcık amaçlı sahte mailler geliyordu tek bana değil umarım hertkese geliyordu bu sahte mail bende bugün İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZİNE İHBARI YAPTIM BAKALIM NE OLACAK BİLGİLENDİRME MAİLİ ATACAKLAR UMARIM KÖKTEN ÇÖZÜLÜR
Sana gelen mailin içeriğinden biraz bahsedermisin? -
quote:
arkadaşlar sürekli dolandırıcık amaçlı sahte mailler geliyordu tek bana değil umarım hertkese geliyordu bu sahte mail bende bugün İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZİNE İHBARI YAPTIM BAKALIM NE OLACAK BİLGİLENDİRME MAİLİ ATACAKLAR UMARIM KÖKTEN ÇÖZÜLÜR
arkadasim helal olsun sana: ayni mail banada 3-4 kez geldi; ki ben bugüne kdr GARANTI den baskasiyla calismadigim halde... Zaten gönderenin kaynagina bakildiginda adres Romanyaya kayitli bu nu gördügüm an FAKE oldugunu anladim; tebrikler... duyarli vatandaslik örnegi... -
Baya heyecanlanmış arkadaş -
quote:
Orjinalden alıntı: doktor2005
quote:
Sana gelen mailin içeriğinden biraz bahsedermisin?
-
şimdi ihbar ettiğin için sana akbank ödülde verir -
quote:
quote:
quote:
Sana gelen mailin içeriğinden biraz bahsedermisin?
dostum ben bahsedeyim; Öncelikle AKBANK in orjin kirmizi logosu var: altinda Sayin METIN ARxxx ; Bankamiz yeni aldigi güvenlik önlemleri cercevesinde yeni bir uygulamaya gecmis olup; sizinde bu sistemden yaralanabilmeniz icin; Alltaki Linkten tiklayarak; kullanici ve kart bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir; .... iste sonra bi ton ikna edici sebep (Iste AKBANK size kaliteli hizmet sunmak icin güleryüzlü personeli ile cart curt...) sonra alttaki LINK e bir click ve hoppp ROMANYA üzerinden AKBANK in orjin sitesindeyiz; sanki hic MSN Fake i görmemeisiz gibi adamlar bide AKBANK in scriptlerini calmislar ;D harbiden ayni AKBANK sitesi yan yana koyun anlasilmaz... Ancak adres Romanya bagintili... iste mektup bu; mektubun geldigi adrese mail atiyorum uyari geliyor; mail gitmedi diye...
-
quote:
Orjinalden alıntı: metinardicli
dostum ben bahsedeyim; Öncelikle AKBANK in orjin kirmizi logosu var: altinda Sayin METIN ARxxx ; Bankamiz yeni aldigi güvenlik önlemleri cercevesinde yeni bir uygulamaya gecmis olup; sizinde bu sistemden yaralanabilmeniz icin; Alltaki Linkten tiklayarak; kullanici ve kart bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir; .... iste sonra bi ton ikna edici sebep (Iste AKBANK size kaliteli hizmet sunmak icin güleryüzlü personeli ile cart curt...) sonra alttaki LINK e bir click ve hoppp ROMANYA üzerinden AKBANK in orjin sitesindeyiz; sanki hic MSN Fake i görmemeisiz gibi adamlar bide AKBANK in scriptlerini calmislar ;D harbiden ayni AKBANK sitesi yan yana koyun anlasilmaz... Ancak adres Romanya bagintili... iste mektup bu; mektubun geldigi adrese mail atiyorum uyari geliyor; mail gitmedi diye...
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim dostum.Demek ki,bankalardan gelen maillerin gönderen kısmına mutlaka bakmak lazım.
-
Bankalar zaten diyor, hiç bir üyelik işlemi falan filan için asla ama asla mail atmayız böyle maillere cevap vermeyin diye. Baana sadece ekstre gelio maille oyak banktan okadar
helal olsun sanada Duyarlı vatandaş olmak lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
Bankalar zaten diyor, hiç bir üyelik işlemi falan filan için asla ama asla mail atmayız böyle maillere cevap vermeyin diye. Baana sadece ekstre gelio maille oyak banktan okadar
helal olsun sanada Duyarlı vatandaş olmak lazım
mail atmazlar ama özel yada gizli numaradan ararlar o zamanda ben ağzıma geleni söylerim onlara numaranızı açın öyle arayın derim ne malum sizin bankanız tarafından aradığınız derim geçenlerde de aynısı oldu. özel numaradan beni arıyorlar ve bankadan arıyoruz diyorlar. bende deim hangi banka kardeşim şu numaranızı görünür yapın öyle arayın dedim .. daha sonra cep telefonumdan gizli numaraları engelledim bir daha arayacak adam numarasını görünür yapa öyle arar.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Old_Town
mail atmazlar ama özel yada gizli numaradan ararlar o zamanda ben ağzıma geleni söylerim onlara numaranızı açın öyle arayın derim ne malum sizin bankanız tarafından aradığınız derim geçenlerde de aynısı oldu. özel numaradan beni arıyorlar ve bankadan arıyoruz diyorlar. bende deim hangi banka kardeşim şu numaranızı görünür yapın öyle arayın dedim .. daha sonra cep telefonumdan gizli numaraları engelledim bir daha arayacak adam numarasını görünür yapa öyle arar.
İşin bu tarafını hiç düşünmemiştim.Defalarca gizli numaradan banka adına arandım ve şüphe etmeden görüşme yaptım.Biraz daha dikkatli olmam lazım.Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 4 Mart 2008; 10:05:02 > -
evet beni de aradılar bankadan gizli numaradan. ama benim bir şikayet e- postam sonucunda aramışlardı. Bu durumlarda dikkatli olmak gerek durup duruken aramazlar sanırım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- istifa edince banka promosyonu geri ödenir mi
- 10 yıldır paxil kullanıyorum
- audio görüntülü diafon zil çalmadan kapı açma
- tuvaletten kurt çıkıyor ne yapmalıyım
- uçakta sırt çantası tartılır mı
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X