Boş oyunlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAHTE/ÇAKMA PRO CONTROLLER'a dikkat! (AYIRT ETMEK ÇOK ZOR) (2. sayfa)
-
-
gercekten cok yararli bir konu. ben de bir hisimla basligi okuyunca gidip kendi controllerimi inceledim ve orijinal oldugunu gorunce rahatladim. tesekkurler bilgilendirme icin
-
Hepsiburada çok abartı bir şekilde yapıyor bunu.
Adamlar kırık ürün göndermiş( elektronik değil) resim koyuyorum, paketlememişler düzgün diyorum yayınlamıyorlar. Yuh yani, şahsi yorum olsa, rengini beğenmedim felan hadi anlarım -
Resmi dükkanlardan alırsan böyle bir sorun olmaz. Satıcısı Amazon veya Hepsiburada olacak şekilde. Veya Vatan, Mediamarkt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kuruş ucuz alıcam diye bilinmedik bir firmadan ve yeterli sayıda sipariş ve yüksek puanlı yorum toplamamışsa kendimi asla riske atmam. Bu mantıktır.
-
Hazır olaya hakim insanlar buralardayken bir şey soracağım...
Pro Controller yerine 8bitdo ve Xbox controller kullanıyorum, Pro controller'ın ekstra bir avantajı var mı? yada diğer kol yüzünden eksik kalan birşeyler oluyor mu? ben sıkıntı görmedim şimdiye kadar ama hiç pro controller denemedim değer mi?
-
En iyisi aliexpresten çakmasını almak. Kafamız rahat olur en azından ne aldığımızı biliriz
Pro Controller orijinal olduğu için kullanması daha konforlu ve keyifli olacaktır.
-
8bitdo nasıl hocam? Soruya soru ile cevap vermiş oluyorum ama bende de xbox controller var bir tane ondan alıp kullanabilmek isterim
Nfc ve uyandırma en bariz avantajları.
8bitdo'dan ben çok memnunum dediğim gibi Pro Controller ile karşılaştırma yapamam çünkü kullanmadım ama oynadığım oyunlarda en azından benm farkedebildiğim bir problem olmadı. Ben tavsiye ederim kendi kullanımımı göz önünde bulundurarak.
-
Anladım hocam zaten gecikme bağlantı kopması vs. olmadığı sürece gerisi çok önemli değil kullandığın kumandaya bağlı en nihayetinde. Çok teşekkürler.
Ben yakın bir zamanda alacağım bu 8bitdo'dan ve o zaman 8bitdo üzerinden xbox kolu kullanmanın pro controller'a göre herhangi bir eksisi artısı var mı kıyaslama şansım olur. O zaman haberleşelim
-
Anlaştık kardeşim, haberlerini beklerim...
-
sahte ile orjinalin bir ayırımınıda ben yazayım. Sahtelerde r3 ve l3'e basınca çıt çıt diye basit bir ses geliyor. Orjinallerde daha tok bir ses var. nette bulabilirsem orjinal kollardaki sesi eklerim.
-
bende aynı sorunu yaşamamak için baya araştırma yaptım ama nafile. nereye baksam olumsuz bir yorum var. ürünlere 5 puan verenler sadece kargo hızına ve paketlemeye bakmış. orjinal ürünü nereden bulabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atarsa çok memnun olurum.
-
https://www.n11.com/urun/nintendo-switch-pro-controller-siyah-3057371?magaza=crkteknoloji
Şu ürünü aldım ancak hala emin olamadım orijinalliğinden. Elimde orijinali olmadığımdan karşılaştırma yapamadım. Satıcının ilanlarını incelediğimde sahte olanları özellikle 1. kalite replika diye belirtmiş ancak bu ürünü orijinal olarak satıyor. Soru cevap bölümünde de açıkça sordum ve kesinlikle orijinal dedi.
-
uyku tuşu var hocam oradan kontrol edebilirsiniz. eğer gamepad konsolu uyku modunda açabiliyorsa orijinaldir diye duymuştum
-
doğrudur hocam, uyku tuşu kontrolü yaptım uyku modunda açıyor, yine bir videoda gördüğüm titreşim özelliğini denedim o da olumlu sonuç verdi ancak en basitinden kutusu güven vermedi. Ucuz bir fotokopi gibi duruyor.
-
Sağ stick'in arasından pcb üzerindeki yazıya da baktınız mı? İlk mesajda sahtesi de orijinali dw mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldim puanlarla vs 570 liraya geldi orijinal olmadigini biliyordum meraktan satin aldim ama bana resmen orijinal oldugunu dusundurdu. gozlemledigim seyleri yazacagim.
-> PCB uzerindeki yazi birebir ayni, pcb july 2021 revision olarak gorunuyor. Yazi fontu dogru rengi altin degil gumus.
-> home tusu ile uyandirma calisiyor.
-> L+R basarak pairleme calisiyor.
-> Home tusu etrafindaki mavi led calisiyor bluetooth baglaninca ve notification geldiginde.
-> ortadaki nintendo logosu uzerinde nfc okuyucu joyconla ayni hizda calisiyor.
-> motion control joyconlarla birebir ayni hizda ve akicilikta calisiyor.
-> HD Rumble joyconlara gore daha dusuk performans kaliyor mesela smash bros oyunundaki titresimler iyi kalitede degil. PC'de oynarken daha guzeldi hatta ama anladigim kadariyla gercek pro controllerlarda da bazen bu sorun oluyormus. Karsilastirmak lazim.
-> switch docktayken BT degil usb ile oynama ozelligi calisiyor
-> bluetooth aratinca Pro Controller yaziyor gerceginde oldugu gibi.
-> geldigi gibi icini acip pcb'yi inceledigim icin soyleyebilirim ki malzeme kalitesi cok iyi. Karsilastirmak lazim
-> kutu kesinlikle dusuk kaliteydi ama yazilar vs cok net sadece biraz ezik geldi o da saticidan kaynakli olabilir.
-> son olarak yaninda gelen usb-a usb-c kablosu switch'in kutusundan cikan sarj adaptorundeki kabloyla doku kalite yazi vs olarak birebir ayni.
Kisacasi ben gercegiyle hicbir fark goremiyorum belki HD Rumble haric. Merak edenler icin yardimci olur umarim ama butun saticilar ayni seyi satmiyordur o yuzden dikkat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 30 Eylül 2022; 14:36:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X