Şimdi Ara

Sahte İlan !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Şikayet ettim. Ön kaput boyalı 123.000 km'deki Palio'mu 9.000 TL'ye satmıştım 2 yıl önce. 2 gün sonra boyasız ilk sahibinden 81.000 km'de karşıma çıktı ve satıldı.

Dostum sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle insanları yaptıkları tam anlamıyla sahtekarlık ve dolandırıcılıktır. İnşallah bir gün bu ülkede adalet sisteminin tam olarak çalışltığı ve böylelerinin hakim karşısına çıktığı günleride görebiliriz...
  • üçkağıt yapmayan adammı var araba kazalıdır kaporta tamir olmuştur sorunsuz yazarlar galericileri demeye gerek yok zaten belli bu 1 tane sorun değilki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndynasty

Arkadaşlar aşağıda bulunan ilandaki aracı ben sattım. Araç 170000 km'de satılmışır. İlanda yazılan kilometre sahtedir. Bu tarz araç bakan arkadaşlar dikkatli olsun !!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-orjiinalllll-91215652/detay

ticari araç muayeneye en son ne zaman girdin kayıt vardır orada
  • mesajı yolladım adi herif
  • O değilde demek ki bu "km orjinaldir" diye vurgulama yapanlara bundan sonra ekstra şüphe ile yaklaşmak lazım..
  • Arkadaslar arac muayeneye 123000 kmde girdigi icin daha asagiya cekememis. Aracta bir parca degisen vardir onun disinda hicbisey yoktur. Ayrica bakimlarida ben yapmistim :))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

3 kuruş para için her şeyi yapıyorlar...

+1,000,000
  • İlanı bende şikayet etmiştim ama hala yayında. İnanmadılar her halde bize.
  • bu ilanda sahte arkadaşlar yiğenimin arabasıydı sattı orjinal kmsi 140.000 de adam km düşürmüş bide orjinal diyor şikayet ettim ama ilan hala silinmemiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hastasindan-hastasina-206-quicksilver-91385248/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

Arkadaşlar aşağıda bulunan ilandaki aracı ben sattım. Araç 170000 km'de satılmışır. İlanda yazılan kilometre sahtedir. Bu tarz araç bakan arkadaşlar dikkatli olsun !!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-orjiinalllll-91215652/detay

Teşekkürrler yurdumun güzel ve namuslu insanı. Şrfszlr çoğaldı bu yurtta...

• quote:

Adam km'ye orjinal diyor hocam. Sizin aracın 170bin km yaptığına emin misiniz? Yani km yükseltme gibi bir durumla mı karşı karşıyayız yoksa. Baksanıza adam orjinal diyor km..

Böyle arabanın bir iki kusurunu ilanda görünce samimi bir hava oluşuyor. İşte 1 parça boyalı cümlesinin yanında "km orjinaldir" sözü sizi ikna eder nitelikte.. Geçenlerde birader için araç bakıyoruz, galeri galeri dolaştık. Çok büyük şüpheyle yaklaşmazsanız galericiler şaşırtıcı derecede dürüst gözüküyor insanın gözüne.. Ama 70-100bin kmdeki araçların döşemeleri aşınmış, delik deşik, deri aksamın soyulmuş olduğunu gösterince "biraz hor kullanılmış sanırım abi.."

• İlan yayından kaldırılmış

toplumsal tepki işe yaramış demekki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKER75

İlan yayından kaldırılmış

toplumsal tepki işe yaramış demekki...

Sırada bir tane daha var.

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

bu ilanda sahte arkadaşlar yiğenimin arabasıydı sattı orjinal kmsi 140.000 de adam km düşürmüş bide orjinal diyor şikayet ettim ama ilan hala silinmemiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hastasindan-hastasina-206-quicksilver-91385248/detay

• Adamdan cevap geldi. Bazılarının yatıcak yeri yok.

Sahte İlan !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Adamdan cevap geldi. Bazılarının yatıcak yeri yok.

Sahte İlan !!!!!

Bir de cevap mı vermiş, benim aynaya bakacak yüzüm olmazdı.

• İşte bu yüzden ikinci el araba almıyorum nolursa olsn
  • Böyle insanların bir gün kilometresi düşürülmüş,haşatı çıkmış bir arabayı herşeyi orijinal sanarak kendilerine binmek için almalarını,ardından o güvendikleri ama içi fos olan arabayla kimseye zarar vermeden bir duvara girmelerini diliyorum.
  • kardeş sen en kötüye çatmışsın. bende ıspartalıyım. bu yalvaçlılara sakın bulaşma derim yalan dolan iftira büyü hepsi onlarda. hemde aleviler. 1 km ötesine yanaşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.