Şimdi Ara

Sahte IMEI'li kaçak telefonlara operasyon başlatıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
18.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAC kısmından tespit edilebilir. TAC dediğimiz imei'nin ilk 8 hanesidir. 2003 öncesi cihazlarda 3. haneden 8. haneye kadar olan 6 haneli kısımdır.
    Her cihaza GSMA tarafından atanır. Benzersizdir.
    Bu numaradan cihazın marka ve modeli bulunabilir. Ancak bu kadar. Cihazın şebeke özellikleri IMEI numarasından tespit edilemez.
    Mesela iPhone 8 için bu kod 35299209'dur. Baktığınız IMEI bu sayıyla başlıyorsa bir iPhone 8 IMEI'si diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Kasım 2021; 18:59:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

İmeiden telefon modeli saptanır. Konu bu değil. İmei dışından telefon modeli saptanip karşılaştırma yapılarak elenme olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla Yalan yok ben kendim yapıcam ime işini 2 tane kulanıyorum 3 cusune alıp yapıcam .yalan Yok Haaciii

• En büyük kacakcı devlet olmuş çinden 2000 tl ye gelen telefonu kacakcı 2200 tl ye satıyor devlet 2000 tl lik telefona 1500 koyuyor kim kacakci kim degil

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Bu kafalar bitmediği sürece ülke düzelmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100-200 dolarlık telefonları imei kaydı için 2022 yılı için "bir şey kalmadı şurada" 2732 TL vergi ücreti istersen vatandaşta aynı telefonun garantili vs olanını 3000 liraya almak yerine 2300'e bulduysa onu alır. Devlet olarak 50 liralık imei kayıt ücretini tayyipin talebiyle +2 bin liraya çıkartırken aklınız neredeydi. Milletine düşman olan ve aldığı nefese kadar vergi "cezası" kesmeye çalışan başka devlet yoktur. Tarihte de olduğunu sanmıyorum. Hitler falan bile yahudi soykırımına rağmen kendi milletini mükemmelleştirmek için çalışıyordu. Bizim ki kendi milletine düşman..

• Operasyon başlatılacağına halkın legal yoldan almalarına yönelik çalışmalar yapılsın.

Sanki çok marifetmiş gibi eş zamanlı bilmem ne zamanlı operasyon yapılmış.

Gören de meksika'nın kokain tarlalarına operasyon atılmış sanacak.

Yasaklamalar ile bu işler ne zamandır düzelmiş ki?

Kaçakçılığı yapan aç telefonu almak isteyen vatandaş aç.

Önce halkın karnını doyur iş ver eğitimini sağla refahını artır sonra götümü kalktı? Sokarsın ağacı.

Ne demiştik? Önce üste yazdıklarımı yap! Operasyon atmak daha kolay değil mi?

İşini yapan şerefli polis ve devlet adamlarını tenzih ederim.

• 10 lira kurtarmaz ,20 ver bari

• şuan kullandığım alet o resimde ki :) 2011 yılında almıştım aradan 10 yıl geçti vay be...

tarihi eser deme yani bu ülkede

hala aktif ve hiçbir uygulama çalışmıyor malum olarak

@SAY10

• TechVET kullanıcısına yanıt

yav he he... sen kümeste yolunmaya devam et... çakma olup iyi olan bir şey söylesene...

• Kaçak telefonları yakaladıktan sonra gümrükte satışa çıkıyor bu telefonlar ihale ile. Sonra gene iç piyasada satılıyor.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Anlamadım ne dediğini.

• kaplans007 K kullanıcısına yanıt
    Devlet ne yapacak ithal edildi gösterip imeileri kaydedip satacak mı? Müthiş senaryo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

kaçak olan her ürün kötüdür... pişman eder...

Devlet halkını köküne kadar kazıklıyorsa, yapacak bir şey yok. Herkes bütçesine göre hareket eder. Boş yapmayın. Gereksiz yalakalığın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 5 Kasım 2021; 18:38:34 >

Aynı telefonu kazık fiyata faturalı alınca iyi, kaçak olarak alınca mı kötü? Aynı mal aynı fabrikadan çıkma hiçbir fark yok.

Asıl onu vergili alan enayidir. Aynı malı daha pahalıya alıyor. Devlet beni düşünmüş mü ki ben onu düşüneyim?

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

bunun tek amacı vatandaş akıllı telefon almasın taptıkları reislerini eleştiremezler böyle olunca diyorlardır...

• Doğubank bunu beğenmedi.

Teknosa bunu beğendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Maalesef keşke öyle olsa. Devlet sadece cihaz başına artı olarak 160 TL para alır ihale fiyatının dışında. Kayıt kürek işleri ihaleyi alan kişinin sorumluluğundadır. Ama kimse kaydettirmez tabi. İmei çakıp satmaya devam.

• çakma isim çakma profil

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.