Şimdi Ara

Sahte IPhone var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden.com da bir arkadas sattıgı iphone un sahte yada cin malı olmadıgını gercek iphone oldugunu kacak iphone alacak arkadasların buna dikkat etmesi gerektigini yazmıs.Acıkcası biraz sasırdım piyasada bu sekil satılan ve anlayamayacagımız sekilde taklit edilmis iphone lar varmıdır?Varsa eger piyasadan iphone alırken nelere dikkat etmemiz lazımdır?

• Nasıl mı anlasılır .

kapagı cıkabılıyorsa rahatca cakmadır.

telefondan anten cıkıyorsa sahtedır.

2 sim kart takılıyorsa sahtedır.

Gecen cebit'e gittim.
    mubarek hep cakma ıphoneler vardı. tredent filan
  • O kadarı muhakkak tabi ben su sekil soylıyım iphone nun tamamen kopyalanmısı klonlanmısı varmıdır bakarsında herturlu fiziksel ozelligi ayni gibidir hani.
  • %100 aynı görünüm yapılabiliceğini sanmıyorum zaten apple canına okur.
  • iphone un çinde çıkardığı özellikleri kısılmış modeli var. onun dışında birebir yapamazlar çünkü telif hakkından dolayı.
  • arkadasım %100 orjınal görunumunu gayette guzel yapmıslar yapacakalrını sanmıyorum deme arkasındakı yazısı numaraları bıle orjınalle aynıı .)
  • Elime aldigimda bile anliyorum.Gecen birebir cakmasini gordum elime aldim ama ele alinca o hissi vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vergisiz telefon alan var mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi gidip görüp almak sırf 3 kuruş ucuz olsun diye elinde olanda gitmemesi için en mantıklısı bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.