Şimdi Ara

Sahte parfüm nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ambalajına dikkat edin. Sahte parfüm kutularının rengi mat olur. Üzerindeki yazılar yanlış ya da eksiktir. Ayrıca kabartma ve amblemler de özensizce yapılmıştır.

2. Adım
    Hologram etiket arayın
    Kutusunda hologram etiket var mı yok mu kontrol edin. Hologramsız ürünlerden uzak durun.

3. Adım
    Şişesine bakın
    Şişesine bakın. Sahte parfüm şişeleri hem orijinalinin aynısı olmaz hem de ortasındaki boru şeffaf değildir.

4. Adım
    Rengini inceleyin
    Parfümün rengini inceleyin. Orijinali ile sahtesi arasında renk farkı vardır.

5. Adım
    Peçete testi yapın
    Beyaz bir peçetenin üstüne sıkın. Leke bırakıp bırakmadığına bakın. Leke bırakıyorsa sahtedir.

6. Adım
    Kokusuna dikkat edin
    Parfümü kendinize sıkın ve bir süre bekleyin. Sıkar sıkmaz içerdiği aromanın kokusunu alıyorsanız, bu parfüm sahtedir. Ayrıca sahte parfüm sıkıldıktan kısa bir süre sonra uçar ya da ekşi bir şekilde kokmaya başlar.

7. Adım
    Satıldığı yere dikkat edin
    Parfümü satın aldığınız yere dikkat edin. Mahalle arasındaki küçük bir dükkanda ya da işportada, gerçek fiyatının çok altında bir fiyata satılan parfümün orijinal olması zaten imkansızdır.

Sahte olduğunu bile bile, sırf ucuz diye alacağınız bir parfüm; sağlığınızı beklenmedik şekilde tehdit edebilir. Siz siz olun, maddi hiçbir şeyi sağlığınızın önünde tutmayın.

ALINTIhttp://erkekgiyimaksesuar.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İphonedo -- 8 Temmuz 2013; 17:15:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte altın nasıl ayırt edilir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.