Bildirim
sahte sony mp4 sorunu lütfen yardım...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ARKAdsLAr bende de digital mp4 player var 1 gb lık video foto fln cekebiliyo.. ama sarkıları klasör olarak atamıyorum tek tek şarkı olarak atabiliyorum CAresini bilen var mı??? mesela sebnem ferahın sarkılarını bi klosore toplamak mümkün mü bilen var mı??? -
merhaba arkadaşlar benim yakın bir arkadaşımda da sahte sony lerın foto lu larından var ona danısıp tekrar yazmayı denerım -
quote:
Orjinalden alıntı: end26
ARKAdsLAr bende de digital mp4 player var 1 gb lık video foto fln cekebiliyo.. ama sarkıları klasör olarak atamıyorum tek tek şarkı olarak atabiliyorum CAresini bilen var mı??? mesela sebnem ferahın sarkılarını bi klosore toplamak mümkün mü bilen var mı???
arkadaşım önce tek tek atıp sonra dosya haline getir bence ya da klasör oluştur diye bir seçeneği olup olmadığına bak... -
quote:
Orjinalden alıntı: hizmet_21
arkadaşlar bende bitane saohte sony mp4 var aleti açtığım zaman bir kumsaati çıkıyor birdaha gitmiyor bilgisayara takıyorum hiç tanımıyor lütfen yardım edin neden oldunu düşünmekten kafayı sıyırdım.
www.amv.uni.cc diye biyere üye oldum orada firmware fALan vardı bi bak istersen.oranın admini şu an burda banlı ama olsun
-
içini ac kısa devre yap pil girişlerinden sonra aç -
quote:
Orjinalden alıntı: hizmet_21
arkadaşlar bende bitane saohte sony mp4 var aleti açtığım zaman bir kumsaati çıkıyor birdaha gitmiyor bilgisayara takıyorum hiç tanımıyor lütfen yardım edin neden oldunu düşünmekten kafayı sıyırdım.
http://www.amv.forumlari.net te mp4 playerları bilgisayarlara tanıttıran programlar var.. -
arkadaşlar herkeze meraba
ben bi arkadaşın çakma sony mp4 ün içindeki bittorent.exe dosyasını sildim.makina şimdi sürekli disk error veriyo radyo çalışıyo ama müzik dinlenmiyo ne yapabilirim şimdiden çok teşekkürler. -
quote:
ARKAdsLAr bende de digital mp4 player var 1 gb lık video foto fln cekebiliyo.. ama sarkıları klasör olarak atamıyorum tek tek şarkı olarak atabiliyorum CAresini bilen var mı??? mesela sebnem ferahın sarkılarını bi klosore toplamak mümkün mü bilen var mı???
........................................................................................................................................................
bilgisayarda oluşturduğun klasörü playerin içine atmıyorsan sende playerin içinde klasör oluştur ve şarkıları oraya at
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- jbl kulaklık bataryası
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bose quietcomfort ultra earbuds
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- en iyi oyuncu kulaklığı
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods sıfırlama
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X