Şimdi Ara

sahte sony sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.bendede bu sonynin mp4 lerinden var .küçük ince ayna kaplı bi model.2 gb hafızası var ama ne ilginçtirki sadece 300mb tını kullanabiliyorum .:D buda 30 a yakın mp oluyor .30 un üstüne cıktıgım zaman mesela 50 tane koyudum 31.sinde alet takılıyor ve reset atıyor .bunun için ne önerirsiniz kafayı yedirtti bana sadece radyo calmaya yarıyo nerdeyse :Dyardımlarınız için teşekkürler şimdiden

• garip nasıl 300 ya hafzıa gösteriyo mu
  • aynısı bana da olmuştu sonra baktım bilgisayara takıp içinde virüs var onu sildim düzeldi sende bak bir.
  • alet hafızası var gösteriyo bende hardisk olarakta hafıza var gösteriyo.bu arada alete formatta attım ama virüs taraması yapmamıştım.gerçi ümitli diğilim ama sürüm yükseltmesi yapsam mı acaba programı nereden bulabilirim gerçi yükseltme yapanların aletlerinin ellerinde patladıklarını okudum ama...
  • arkadaşlar bu bir kandırmaca.
    4gb diye satılan mallar 500mb felan çıkıyo (şahsen bana oldu)
    kesinlikle çin malı almayıınnn. almayınnn. halamı alıyosunuuuzzz...

dostum artık yapçak bişeyin yok. aldıgın yeri biliyosan geri götür. onun hafızası 2gb deildir. yanında bi program onu kurunca video convert felan yapıosunya. hai amw converter. onu kur. onunla birlikte bikaç şey daha kuruluyo. başlaata gir-programlara fln oradan yüklediginnnn şeyi bul, orada bi tanesi aletin gerçek hafızasını öğrenmeneyarıyo. ona gir. orada da 2gb göstermiyosa hafıyazı dediğin gibi az gösteriyorsa geçmiş olsun elindeki mal senin kazık yediginin göstergesidir. git adamın suratına çarp( tabi uzaktan, yakalayıp seni pataklamadın)

sürüm-virüs hiçbiriyle alakalı değil. tamamen aletin hafızası odur.. hiç kurcalamaya değmez..aldıgınız yere götürün. olmadı bunada şükür diyceniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 7 Ağustos 2007; 2:38:09 >

• şaşırdım neden öyle yapyo sen bence onu elinden bir an önce yok et sıfır orjinal bir tane al benim arkadaşımdanda ay nı sorun çıktı ama sony degildi
  • yaptıgın iş çok riskli dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim başka bir sorunum var sony mp3 var bende bilgisayara taktıgımda görmüyor sizce chip seti yanmış mıdır yoksa başka birşey midir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.