Şimdi Ara

Saint Row 2 dil dosyaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize Selamün Aleyküm arkadaşlar.Saints Row 2 dil dosyalarını nasıl bulabilirim?Şimdiden teşekkürler.İyi günler.

• Sen metal gear değilmiydin ne çabuk saint row 2 geçtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-539FEDCD1

Sen metal gear değilmiydin ne çabuk saint row 2 geçtin
    Metal Gear Solid i daha kurmadım Saints Row 2 var bende şimdi olmazsa onu çevireyim dedim
  • Bizzat kendi formunda tools ve anlatımı mevcut. Yalnız forum İngilizce. Eğer dilin yeterli değilse oyunu açamazsın.
    https://www.saintsrowmods.com/forum/forums/tool-releases.6/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

Bizzat kendi formunda tools ve anlatımı mevcut. Yalnız forum İngilizce. Eğer dilin yeterli değilse oyunu açamazsın.
    Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır çok teşekkürler.
  • quote:

Bizzat kendi formunda tools ve anlatımı mevcut. Yalnız forum İngilizce. Eğer dilin yeterli değilse oyunu açamazsın.
    Hocam hangi konu başlığını açacağım?
  • YnsGamer_1415 kullanıcısına yanıt
    Valla tools bulmak değil yamayı yapabilmek asıl mesele. Sonrasında ise yamanı kötülemek için sıraya girenlerle uğraşman gerekecek. Umarım altından kalkabilirsin. Allah kolaylık versin şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead - Türkçe Yama v1.3
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Her şeyi benden bekleme. Ben sana büyük bir ipucu verdim. Gerisi sana kalmış.
  • quote:

Valla tools bulmak değil yamayı yapabilmek asıl mesele. Sonrasında ise yamanı kötülemek için sıraya girenlerle uğraşman gerekecek. Umarım altından kalkabilirsin. Allah kolaylık versin şimdiden.
    Yok hocam gerekirse kimseyle paylaşmam siz bana sadece nasıl yapılacağını söyleseniz yeter.
  • quote:

Her şeyi benden bekleme. Ben sana büyük bir ipucu verdim. Gerisi sana kalmış.
    Hocam ya
  • Arkadaşlar SR 2 ye nasıl türkçe yama yapabilirim?Toolsu nasıl kullanabilirim?
    Mallesef sen öğrenmek zorundasın Ben Youtube'da tool eğitimi yaptım işe yaradı yaramadı emeğinle yapman lazım bana göre ben emeğim'le dil dosya ve font yapabiliyom dil dosyalarını tanıman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 23 Şubat 2020; 17:38:33 >
  • Metal gear solid 5'i hangi ara bitirdin? :)
  • quote:

Mallesef sen öğrenmek zorundasın Ben Youtube'da tool eğitimi yaptım işe yaradı yaramadı emeğinle yapman lazım bana göre ben emeğim'le dil dosya ve font yapabiliyom dil dosyalarını tanıman lazım
    Sağolsun bir tane arkadaş halletti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakar.şakir

Metal gear solid 5'i hangi ara bitirdin? :)
    Metal Gear Solid V Phantom Pain i sildim baştan kurup öyle yama yapacağım bugün Saints Row 2 indirdim ona yapacağım.
  • quote:

Metal Gear Solid V Phantom Pain i sildim baştan kurup öyle yama yapacağım bugün Saints Row 2 indirdim ona yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.