merhaba arkadaşlar.saint row the third oynayan arkadaş var ise steam kullanıcı adını pm atabilir mi acaba
quote:Orijinalden alıntı: ReiseReise quote:Orijinalden alıntı: pelerinli pelerinli ekliyorum hocam ekle, eğer bulamazsan pelerinli123 idir
quote:Orijinalden alıntı: pelerinli quote:Orijinalden alıntı: ReiseReise quote:Orijinalden alıntı: pelerinli pelerinli ekliyorum hocam ekle, eğer bulamazsan pelerinli123 idir pelerinli diye buldum hocam cevdet olan değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: ReiseReise quote:Orijinalden alıntı: pelerinli quote:Orijinalden alıntı: ReiseReise quote:Orijinalden alıntı: pelerinli pelerinli ekliyorum hocam ekle, eğer bulamazsan pelerinli123 idir pelerinli diye buldum hocam cevdet olan değil mi ? aynen, zaten aynı avatar da olması lazım
quote:Orijinalden alıntı: pelerinli quote:Orijinalden alıntı: ReiseReise quote:Orijinalden alıntı: pelerinli quote:Orijinalden alıntı: ReiseReise quote:Orijinalden alıntı: pelerinli pelerinli ekliyorum hocam ekle, eğer bulamazsan pelerinli123 idir pelerinli diye buldum hocam cevdet olan değil mi ? aynen, zaten aynı avatar da olması lazım yolladım hocam kabul etmişssiniz