Bildirim
Saints computer orjinal parça mı kullanıyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben aldım. Orjinal isterseniz orjinal temin ederler. Muadil derseniz muadil takarlar. Ona göre ücret çıkarırlar. Ben işçiliklerinden memnun kaldım kargoyla Ankara'dan gönderdim burada güvenilir bir firma bilmiyorum çünkü.
-
Telefon bilgisayara bağlanma sorunu var bir de batarya sorunu var batarya kalitesi nasıl -
2014 yada 2015 yılında iPhone 5'imin power button'u için kendilerine gitmiştim, o zamanki görüşmemizde söylediklerine göre ellerinde hem muadil hem de orjinal parçalar vardı. Orjinal parçaların temini sim kilitli sıfır cihazların parçalanarak elde edilmesiyle sağlanıyormuş Apple resmi olarak vermediği için. İstenilmesi halinde fiyat doğal olarak daha fazla oluyordu. Tamamen talep olayı yani.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- kapsam süresi doldu ne demek
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone 14 ekran yenileme hızı
- iphone kilit modu kullananlar
- 15 pro max 16 pro max karşılaştırma
- telefon neden ısınır
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X