Şimdi Ara

Saints Row The Third - The Darkness II

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslsr ben bu şubat ortalarında assassins creed revelations u ve baslikta söylediğim iki oyundan birini almsk isyiyorum ama bir türlü karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirimm.

• Böyle sorular için Konu açmıştık oraya yazarsan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 1 Şubat 2012; 21:18:30 >
  • Teşekkür ederim sorumu oraya tekrarladım
  • ACR kesinlikle al.Single,Multi çok zevkli.
    SR:T Single bitirdim.Zevkli ancak multi denemedim.
    Darkness 2 single çok iyi olur ancak multi birinci oyuna benzerse iyi olmaz haberin olsun.
  • Eyer AC'nin önceki serilerinden varsa ben alma derim oyun kendini tekrar etmiş.Eyer saf aksiyon ve açık dünyalı bi oyun istersen Saintrows al derim.Yok eyer ben fps seviyorum dersen The DARKNESS 2 al derim.
    Hepsini seviyorum dersen bence The DARKNESS ağır basıyo.
  • Saints Row The Third boşver.İmkanın varsa ACR ile The Darkness II ikisinide al.ACR belli bir oyundur alırsan pişman olmassın.The Darkness II multiplayer hakkında çok bilgi yok şuan The Darkness II çıktıktan sorna biraz bekle gameplay'leri izle ona göre karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay0808

Eyer AC'nin önceki serilerinden varsa ben alma derim oyun kendini tekrar etmiş.Eyer saf aksiyon ve açık dünyalı bi oyun istersen Saintrows al derim.Yok eyer ben fps seviyorum dersen The DARKNESS 2 al derim.
    Hepsini seviyorum dersen bence The DARKNESS ağır basıyo.

The Darkness II
  • AC yi kesinlikle alıcam zaten ... Aslında ben açık dünyalı oyunlsrdan zevk alıyorum ve darkness in demosunu oynadığımda kendimi yeterince özgür hissedemedim fakat darkness 2 nin o kanlı yapısı beni içine çekmiyor değil .d
  • The Darkness II
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.