Şimdi Ara

Şaka gibi bir sorun yaşıyorum SONY KD55 XD7005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz android tv bende buna uyumlu oldugunu bildigim tmf tx100-e kumandasını 5 ay önce falan media markt dan satın aldım hatta alırkende cihazın kutusu boş çıktı az kalsın cihazı alamıyoduk bile :D neyse ben bunu kendi tvm de sorunsuz bi şekilde kullandım ancak geçen 2 gün önce sony televizyona android 8 yazılım güncellemesi yayınladı bi baktım kumanda saçma sapan şeyler yapıyor touch pad kısmı yanlış çalışıyor home ve back tuşu çalışmıyor sony yi aradım tek bildikleri cihaza rest attırmak attırdılar bi de kanllar gitti şimdi 1 saat onunla uğraşmam gerekcek sorunu anlattım bana dedikleri şey şu bu benim cihazımla uyumlu değilmiş bu kumanda internet sitesinden bakarsamda görürmüşüm şimdi kumandanın kutusu faturası herşeyi var ve ayrıca kumandada sony android tvlerle uyumludur yazıyor her hangi bi model yok müşteri temsilcisi arkadaşa bunu anlatıyorum hayır uyumlu değil diyor ben şimdi napıcam bu kumandayı diyorum cevap alamıyorum bu durumda napmamaı önerirsiniz kumandayı daha 5 ay oldu 250 lira ödedim aldım yeni bi kumanda çıkarmışlar napmam gerekiyor şuan sizce ve sony kanal listesi nerden bulabilirim

• Bu kumanda
    Şaka gibi bir sorun yaşıyorum SONY KD55 XD7005
  • Tüketici hakem heyetine başvurun nihayetinde destekleyen ürün yeni yazılımla kullanılmaz hale getirilmiş diye şikayetinizde
    özellikle ve özellikle belirtin.
  • Yazılım güncellemesini geri al
  • Maalesef güncelleme geri alınmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.