Şimdi Ara

sakal konusu.... (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim sakalım 1.hafta kızıl 2.haftadn itibaren sarılaşıyor ben bunu çok takmıyordum zira yanaklarım kahverengi-siyahdır ancak 3.haftada dikkat ettim yanaklarım çenem altın sarısında oluyor gerçekten acayıp hissediyorum arkadaşlarım olumlu tepkiler verse de ben siyahı tercih ederim saçlarım simsiyah ve uzun.6 yaşına kadar saçlarım sarıydı acaba düzelir mi buda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

kıl kötü ya :D

He lan. Hiç çıkmasa keşke. Dert lan.
  • :D Ah ulen pürüssüz olmak varken D:

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

:D Ah ulen pürüssüz olmak varken D:

Baby face akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veli&320i

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

benimde vardı sarımsaklı sakal konum 2008 den kalma bundan etkilenerek açmıştım tutmuştu oda 4 yıl oldu hala konu ile ilgili pm alırım işe yaradımı diye bıktım artık

İşe yaradı mı gerçekten ? 2 ayda etkisi varsa başlıyorum

valla etkisi ondanmı bilmiyorum ama bi patlama olmuştu
  • quote:

quote:

quote:

benimde vardı sarımsaklı sakal konum 2008 den kalma bundan etkilenerek açmıştım tutmuştu oda 4 yıl oldu hala konu ile ilgili pm alırım işe yaradımı diye bıktım artık

1 ay sonra mı oldu patlama yuhh iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: speech

quote:

quote:

quote:

adam 1 ay demedi nerden çıkarıyon 1 ayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 24 Temmuz 2012; 1:11:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

quote:

quote:

quote:

hadi 2 ay olsun yine iyi :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla dün gibi hatırlıyom 2008 i hayatımdan 10 yıl verirdim sakal çıkması için hey gidi günler heey back to the future yi izledim şimdi ayrı bi garip oldum emin olun beyler o kadar meraklanılacak birşey değil bıkacaksanız kesmekten emin olun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla dün gibi hatırlıyom 2008 i hayatımdan 10 yıl verirdim sakal çıkması için hey gidi günler heey back to the future yi izledim şimdi ayrı bi garip oldum emin olun beyler o kadar meraklanılacak birşey değil bıkacaksanız kesmekten emin olun

Ahha benim dediğim işte.

• anlamadıgım neden traş olmaya karşı olanlar bu konuda ? Size ne kardeşım ? bız sakalımızın cıkmasını ıstıyoruz ve gerekırse hergun keserız kesmeyız kıme ne ? gelmıs apple & samsung kavgası yapar gıbı kavga yapıyorsunuz ?

2 gundur samırsak yağı ve badem yagı kullanıyorum bı etkısı olackamı bakıp görecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 30 Temmuz 2012; 14:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

anlamadıgım neden traş olmaya karşı olanlar bu konuda ? Size ne kardeşım ? bız sakalımızın cıkmasını ıstıyoruz ve gerekırse hergun keserız kesmeyız kıme ne ? gelmıs apple & samsung kavgası yapar gıbı kavga yapıyorsunuz ?

2 gundur samırsak yağı ve badem yagı kullanıyorum bı etkısı olackamı bakıp görecem

samırsak
    samırsak
    samırsak
    samırsak
    samırsak
    samırsak
    samırsak
  • beyler sert bakabilmek için en iyi saç sakal ikilisi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

anlamadıgım neden traş olmaya karşı olanlar bu konuda ? Size ne kardeşım ? bız sakalımızın cıkmasını ıstıyoruz ve gerekırse hergun keserız kesmeyız kıme ne ? gelmıs apple & samsung kavgası yapar gıbı kavga yapıyorsunuz ?

Biz sizin için diyoruz kardeşim. Sakalın geçici bir heves olduğunu ve belli bir zamandan sonra anlamının kalmadığını söylüyoruz. Yoksa bize göre hava hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

beyler sert bakabilmek için en iyi saç sakal ikilisi nedir ?

• arkadaşlar ben doktora gittim 20 yaşında senin bu saatten sonra sakalın çıkmaz takmamaya bak dedi ama ben yine araştırmalarımadevam ettim minoxil forte adlı ilacı buldum kullanmaya başladım ilk başlarda pek etkili olmasa da şu anda ilacı bırakmayı dusunuyorum sakalımın çok fazla gelmesinden dolayı o yüzden hiç üzülmeyin alın minoxilinizi çıksın sakalınız ister jilet atın ister atmayın bn 2 şekilde de denedim etkisi aynı oluyor ilacın
  • Minoxili bırakınca geri dökülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

beyler sert bakabilmek için en iyi saç sakal ikilisi nedir ?

Polat Alemdar detected

• Arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum

Lise 4 teyim. Sakal her yerde cikiyor.sadece yanak kisimlarinda yok bu normal.tam cenemin altinda cikmiyor heryer siyah orasi beyaz.. aynaya karsi duruyorum boynumu kaldiriyorum belli oluyor. Orda sakal cikmasi icin ne yapmam.gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scope_123 -- 13 Ağustos 2012; 18:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hala anlamamak için ek gayret gösterip, 10 kişi defans yapan korkak bir takım modunda savunmadasınız.
    Arkadaş, "çocuk" yerine konmak nasıl bir duygu? Kendi başına bir evde kendi kendini geçindirip, kira verip fatura yatırırken ve bütün bunları tamamen kendi alın terinle kazandığın parayla yaparken hala "çocuk" yerine konmak nasıl bir duygu bir açıklayın önce, önce siz bu duyguyu açıklayın ondan sonra sakalın kötü birşey olduğunu savunun bana. Yahu işyerime girerken işyeri kimliğimi gösterdiğim halde "Buldun mu onu?" diye soruyor bilhassa yeni güvenlikçiler, açıklayıp önlerine her ihtimale karşı sakladığım maaş bordrosunu koyunca da "Yaa öyle mii çok küçük gösteriyon da onun için şeyettiydim ben" moduna giriyorlar. Allah kahretsin daha babasının aldığı şekeri yiyen ve durmadan zırlayan sinir bir veletim değil mi? Yakında arabamı alırım, onda da her polis durdurur beni, ehliyet sormaya. Bir de onun derdini çekeriz. Yahu yaşımı inandırmak için artık kimliğimin altındaki "22.01.1993" ibaresini göstermekte yetmiyor, bir de tutup resme bakıyor. Utanmasa TC kimlik no'dan sorgulama yapacaklar. "Du bakim ... Ha tamam rersme baktım da benziyo mu diye" Hö dedim. Sadece bir paket sigara almak için sahte kimlik çıkartacak değilim ya. Artık gerçekten zoruma gidiyor herşey. 19,5 hadi 20 diyelim 20 yaşındayım. Akranlarım Üniversite okurken, benim elim ekmek tutuyor Allah'ıma bin şükür. Krediye girmeden, borç almadan kendi biriktirdiğim parayla, bomboş bir evi dizdim, İstanbul gibi bir ilde. Üstelik, Vestel 96 Ekran LCD TV, Hotpoint Ariston Ofis buzdolabı, Elektrik Ocağı, Elektrikli Şofben, Karyola, Gardrop Yatak ve Ütü sıfır alındı. İki çekyat, elektrik süpürgesi, 2 büyük 1 küçük halı, Çamaşır Makinesi ve Fırın da 2. el alındı. Ev kirası veren fatura yatıran ve bütün bunların yanında da altına bir araba çekmeyi düşünen birisi olarak hala 15 yaşında çocuk muamelesi görmek gerçekten çok ama çok zor.

Şimdi söyleyin, benim yerimde olsanız, yaşıtınız kızlar küçük gözüyle bakarken, sigara dahi alamazken, hatta işyerinize dahi girmekte zorluk yaşarken, her gün traş olmayı tercih etmez misiniz?

dogum tarihimiz aynımıymış he bide bende de fazla sakal cıkmaz

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.