Şimdi Ara

sakal konusu.... (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayhan sakalın cıktı mı ne oldu hoca mı oldun yoksa d
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

bayhan sakalın cıktı mı ne oldu hoca mı oldun yoksa d

Adamın adı baycan lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundamentalist

uzun sakallı birisi olarak ( sünnete riayetten ) size bir kaç öneri yazayım... öncelikle sakala karşı hurmetinizin ve merakınızın olmasını gerçekten taktir ettim... sakal kendini 17-18 yaşında belli eder... bu yaştan itibaren 4-5 gün arayla kılların çıktığı yöne doğru jiletle sinek kaydı traş olan birisi anatomisine göre 22-23 yaşında gür bir sakala sahip olur...

sakala bu zamanda parlaklardan ziyade asıl modern ilahiyatcılar laf söyler oldu... buda gözlerden kaçmasın bütün suç parlaklara yüklenmesin...

Peygamberin (s.a.v.) sünneti niyeti ile sakal bırakanın her saniye hanesne sevap yazılır... ( bunu bütün din adamları bilir ama öbür tarafta bir güvenceleri olacakki uygulamazlar ) bir günde 86.400 saniye vardır... artı ahir zamanda ( içinde yaşadığımız zaman ) terk edilmiş sünnetimi yerine getirene 100 şehit savabı vardır hadisi şerifi gereği 100 şehit sevabı X günde 86.400 sevap... buda size öbür tarafta evliyaların arasına katmaya yeter... ( tabi namaz oruç yoksa bir işe yaramaz... )

tabi bir adama günde 86.400 TL vericem desen hemen bırakır ucunda sevap olunca boşver ya bu zamanda ne sakalı vs.. demeye başlar... buradanda şunu anlıyoruzki bu zamanda para dinden dahi daha önemli olmuştur...

şaka mısın arkadaşım sen ya?matematiksel sevap hesabı mı olur?saniye dediğin zaman dilimi o zamanlar kullanılan bir standart mı hem?
    yobazlıkta bağnazlıkta sınır tanımıyosunuz vesselam.Tamam sünnet niyeti ile sakal bırakırsın sevabı Allah'tan.Kontör gibi bişey mi sanıyosun sevabı günahı.Hem sanane din adamlarının sakalından bıyığından.İslam akıl mantık dini gençler.Saçmasapan yorumlar katmayın

• kılda keramat olsa .. sakal napcan hergün kesmeklemi uğraşcan... vs diyenler genelde ya köse sakalı çıkmayan yada sakalı suratına yakışmayan kişilerdi çoguda ergen oldugu için ergen bıyıgından başka bişileri yok. sakal karizma aracıdır sakalsız her zmn 1-0 geridesiniz sosyal hayatta

edit: imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 9 Eylül 2012; 18:56:57 >
  • Benimde çenenin yanları boş.
    Yaş 18, ne zaman düzene girer veya hep böyle kalma ihtimali var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

kılda keramat olsa .. sakal napcan hergün kesmeklemi uğraşcan... vs diyenler genelde ya köse sakalı çıkmayan yada sakalı suratına yakışmayan kişilerdi çoguda ergen oldugu için ergen bıyıgından başka bişileri yok. sakal karizma aracıdır sakalsız her zmn 1-0 geridesiniz sosyal hayatta

Ya bir yürü git, sakal iyiymiş. Her gün sakal kesmeye mi uğraşacan eğer resmi bir kurumda çalışıyorsan? Sakal iyi değil diyenler sakalla uğraşmaktan bıkmış tiplerdir. Asıl sakal iyi diyenler sakalsız, köse olan tipler. Sakalı olan adam o hevesten geçmiş oluyor. Sakalı olmayan ise hevesini almak istiyor olay bu. Karizmanı yesinler senin, millete karizma yapıcam diye her gün sakal mı kesicen.

• quote:

Orijinalden alıntı: everythingbutthegirl

ben kızım ama yorum yapmak istiyorum.
    kadın kuaforlerınde bu tp seylere badem yagı onerirler
    benım kaşlarım cok azdı yok gibiydi badem yagı sürdüm,belirginleşti. yani daha fazla cıkmaya başladı artık belli oluyo. bence badem yagını dene biraz cıkmaya baslayıncada jiletle alırsan hem badem yagı hem jilet bayagı işe yarar bence

açılın ben kızım gibi olmuş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarrbay26

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

sakal kötü diyende %80 sakal cıkmıyordur sakal iyidir sakal erkeğin makyajıdır

Ya bir yürü git, sakal iyiymiş. Her gün sakal kesmeye mi uğraşacan eğer resmi bir kurumda çalışıyorsan? Sakal iyi değil diyenler sakalla uğraşmaktan bıkmış tiplerdir. Asıl sakal iyi diyenler sakalsız, köse olan tipler. Sakalı olan adam o hevesten geçmiş oluyor. Sakalı olmayan ise hevesini almak istiyor olay bu.

üslubunu beğenmedim :)

Ben de söylediğin şeyin tarzını. Bende sakal çıkıyor çünkü ve bunu söyleyenler de sakaldan bıkmış kişilerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: everythingbutthegirl

ben kızım ama yorum yapmak istiyorum.
    kadın kuaforlerınde bu tp seylere badem yagı onerirler
    benım kaşlarım cok azdı yok gibiydi badem yagı sürdüm,belirginleşti. yani daha fazla cıkmaya başladı artık belli oluyo. bence badem yagını dene biraz cıkmaya baslayıncada jiletle alırsan hem badem yagı hem jilet bayagı işe yarar bence

açılın ben kızım gibi olmuş bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bir yürü git, sakal iyiymiş. Her gün sakal kesmeye mi uğraşacan eğer resmi bir kurumda çalışıyorsan? Sakal iyi değil diyenler sakalla uğraşmaktan bıkmış tiplerdir. Asıl sakal iyi diyenler sakalsız, köse olan tipler. Sakalı olan adam o hevesten geçmiş oluyor. Sakalı olmayan ise hevesini almak istiyor olay bu.

Ben de söylediğin şeyin tarzını. Bende sakal çıkıyor çünkü ve bunu söyleyenler de sakaldan bıkmış kişilerdir.

sakaldan bıkmış demiyelim bence. ben sinek kaydı yüzdense sakallı sıfatı tercih ederim. sakal yakışıyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hala anlamamak için ek gayret gösterip, 10 kişi defans yapan korkak bir takım modunda savunmadasınız.
    Arkadaş, "çocuk" yerine konmak nasıl bir duygu? Kendi başına bir evde kendi kendini geçindirip, kira verip fatura yatırırken ve bütün bunları tamamen kendi alın terinle kazandığın parayla yaparken hala "çocuk" yerine konmak nasıl bir duygu bir açıklayın önce, önce siz bu duyguyu açıklayın ondan sonra sakalın kötü birşey olduğunu savunun bana. Yahu işyerime girerken işyeri kimliğimi gösterdiğim halde "Buldun mu onu?" diye soruyor bilhassa yeni güvenlikçiler, açıklayıp önlerine her ihtimale karşı sakladığım maaş bordrosunu koyunca da "Yaa öyle mii çok küçük gösteriyon da onun için şeyettiydim ben" moduna giriyorlar. Allah kahretsin daha babasının aldığı şekeri yiyen ve durmadan zırlayan sinir bir veletim değil mi? Yakında arabamı alırım, onda da her polis durdurur beni, ehliyet sormaya. Bir de onun derdini çekeriz. Yahu yaşımı inandırmak için artık kimliğimin altındaki "22.01.1993" ibaresini göstermekte yetmiyor, bir de tutup resme bakıyor. Utanmasa TC kimlik no'dan sorgulama yapacaklar. "Du bakim ... Ha tamam rersme baktım da benziyo mu diye" Hö dedim. Sadece bir paket sigara almak için sahte kimlik çıkartacak değilim ya. Artık gerçekten zoruma gidiyor herşey. 19,5 hadi 20 diyelim 20 yaşındayım. Akranlarım Üniversite okurken, benim elim ekmek tutuyor Allah'ıma bin şükür. Krediye girmeden, borç almadan kendi biriktirdiğim parayla, bomboş bir evi dizdim, İstanbul gibi bir ilde. Üstelik, Vestel 96 Ekran LCD TV, Hotpoint Ariston Ofis buzdolabı, Elektrik Ocağı, Elektrikli Şofben, Karyola, Gardrop Yatak ve Ütü sıfır alındı. İki çekyat, elektrik süpürgesi, 2 büyük 1 küçük halı, Çamaşır Makinesi ve Fırın da 2. el alındı. Ev kirası veren fatura yatıran ve bütün bunların yanında da altına bir araba çekmeyi düşünen birisi olarak hala 15 yaşında çocuk muamelesi görmek gerçekten çok ama çok zor.

Şimdi söyleyin, benim yerimde olsanız, yaşıtınız kızlar küçük gözüyle bakarken, sigara dahi alamazken, hatta işyerinize dahi girmekte zorluk yaşarken, her gün traş olmayı tercih etmez misiniz?

Heyt be Sitem , Aşk , ihtiras, cinayet ,bilim kurgu

hepsi var yazıda ellerine sğlık

• bende tüy olarak çıkıyor arkadaş sakal öyle kirli sakal falan olmuyor beyaz tenliyim, tüy resmen iğrenç duruyor oda hergün kesiyorum yaş 16 jilet yüzünden yüzüm sivilce tarlası oldu

bu arada yapılan araştırmalara göre %80 kirli sakal %20 sinekkaydı demiş kızların anket sitesinde görmüştüm bıktım tüy,sivilce,siyah nokta
  • quote:

quote:

kılda keramat olsa .. sakal napcan hergün kesmeklemi uğraşcan... vs diyenler genelde ya köse sakalı çıkmayan yada sakalı suratına yakışmayan kişilerdi çoguda ergen oldugu için ergen bıyıgından başka bişileri yok. sakal karizma aracıdır sakalsız her zmn 1-0 geridesiniz sosyal hayatta

Ya bir yürü git, sakal iyiymiş. Her gün sakal kesmeye mi uğraşacan eğer resmi bir kurumda çalışıyorsan? Sakal iyi değil diyenler sakalla uğraşmaktan bıkmış tiplerdir. Asıl sakal iyi diyenler sakalsız, köse olan tipler. Sakalı olan adam o hevesten geçmiş oluyor. Sakalı olmayan ise hevesini almak istiyor olay bu. Karizmanı yesinler senin, millete karizma yapıcam diye her gün sakal mı kesicen.

dediğim gibi yakışan var yakışmayan. herkes memur devlet görevlisi değil. 30umdan sonra sakal olsa ne olur olmasa ne olur

• quote:

quote:

quote:

dediğim gibi yakışan var yakışmayan. herkes memur devlet görevlisi değil. 30umdan sonra sakal olsa ne olur olmasa ne olur

İşte ben de diyorum ki genelde sakaldan bıkmış adamlar diyor her gün onu mu kesmekle uğraşacaksın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: naylon_don

quote:

quote:

quote:

quote:

sakaldan bıkmış demiyelim bence. ben sinek kaydı yüzdense sakallı sıfatı tercih ederim. sakal yakışıyor çünkü

E tamam işte sakaldan bıkan adamlar diyor sakal gereksiz diye zaten.

• Vay arkadaş 18 i doldurdukda hala çıkmadı favori ve çenede tek tük :/ Endokrin bölümüne gidicem bi kaç gün içinde
  • beyler bende de bıyıklarda tüy halinde çıkıyor,yanlarda biraz çıkıyor sakal ama yanak ve çenede yok. 18 den gün aldım ama halen sakal yok. yaşıtlarıma arkadaşlarıma bakıyorum gür sakalları var ama bende yok. özenilecek birşey değil belki ama çıksın istiyorum. badem yağı filan var mı kesin çözüm
  • quote:

Hala anlamamak için ek gayret gösterip, 10 kişi defans yapan korkak bir takım modunda savunmadasınız.
    Arkadaş, "çocuk" yerine konmak nasıl bir duygu? Kendi başına bir evde kendi kendini geçindirip, kira verip fatura yatırırken ve bütün bunları tamamen kendi alın terinle kazandığın parayla yaparken hala "çocuk" yerine konmak nasıl bir duygu bir açıklayın önce, önce siz bu duyguyu açıklayın ondan sonra sakalın kötü birşey olduğunu savunun bana. Yahu işyerime girerken işyeri kimliğimi gösterdiğim halde "Buldun mu onu?" diye soruyor bilhassa yeni güvenlikçiler, açıklayıp önlerine her ihtimale karşı sakladığım maaş bordrosunu koyunca da "Yaa öyle mii çok küçük gösteriyon da onun için şeyettiydim ben" moduna giriyorlar. Allah kahretsin daha babasının aldığı şekeri yiyen ve durmadan zırlayan sinir bir veletim değil mi? Yakında arabamı alırım, onda da her polis durdurur beni, ehliyet sormaya. Bir de onun derdini çekeriz. Yahu yaşımı inandırmak için artık kimliğimin altındaki "22.01.1993" ibaresini göstermekte yetmiyor, bir de tutup resme bakıyor. Utanmasa TC kimlik no'dan sorgulama yapacaklar. "Du bakim ... Ha tamam rersme baktım da benziyo mu diye" Hö dedim. Sadece bir paket sigara almak için sahte kimlik çıkartacak değilim ya. Artık gerçekten zoruma gidiyor herşey. 19,5 hadi 20 diyelim 20 yaşındayım. Akranlarım Üniversite okurken, benim elim ekmek tutuyor Allah'ıma bin şükür. Krediye girmeden, borç almadan kendi biriktirdiğim parayla, bomboş bir evi dizdim, İstanbul gibi bir ilde. Üstelik, Vestel 96 Ekran LCD TV, Hotpoint Ariston Ofis buzdolabı, Elektrik Ocağı, Elektrikli Şofben, Karyola, Gardrop Yatak ve Ütü sıfır alındı. İki çekyat, elektrik süpürgesi, 2 büyük 1 küçük halı, Çamaşır Makinesi ve Fırın da 2. el alındı. Ev kirası veren fatura yatıran ve bütün bunların yanında da altına bir araba çekmeyi düşünen birisi olarak hala 15 yaşında çocuk muamelesi görmek gerçekten çok ama çok zor.

Şimdi söyleyin, benim yerimde olsanız, yaşıtınız kızlar küçük gözüyle bakarken, sigara dahi alamazken, hatta işyerinize dahi girmekte zorluk yaşarken, her gün traş olmayı tercih etmez misiniz?

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001082725272

Hocam bu sen misin ?

• 92 doğumluyum hala fazla sakal yok yanağımda falan çıkıyorda öyle bildiğin sert sakal değil yani. tip olarakta yaşıtlarıma göre küçük gösterdiğim için fazla sıkıntı yapmıyorum. 1-2 yıl içinde daha fazla çıkar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001082725272

Hocam bu sen misin ?

Yok hayır şahıs ben değilim. Ancak isim tutuyor.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.