Şimdi Ara

sakal konusu.... (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oğlum gidip sarımsak olayını deneme geçen günlerde bunun konusu vardı. Birisi traş bıçağı ile traş olduktan sonra sarımsak sürmüş adamın surat pert olmuş. Altında da bi sürü geyik döndü, yok bende de oldu iki ay dışarı çıkamadım 1haftayla yırtarsan iyidir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam çoluk çocuğa karıştı konusu hala yaşıyor
  • Şaka maka ben sakallarımdan ve bıyıklarımdan memnunum ama bıyıklarım sakallarıma göre ince yav
  • minoxil kesin çözüm yav sarımsaktı jiletti uğraşmayın paraya kıyın alın 6 aya hacı olursunuz.

ben 20 yaşındayım bıyık bile çıkmıyor ince tüylenmeler başladı yanaklarda ama onlarda seyrek ve az bu sene sonundada gelişim olmazsa sürmeye başlıcam minoxili yeter bir yaştan sonra babyface olmuyor harbi.

bu arada konu sahibine pm felan atın çıkmışmı sakalı ne zaman çıkmış acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ocak 2013; 6:17:21 >
  • laaannn hala bu konu var mı gençliğimin konusu beee abi baycan isimli arkadaş goril oldu nerdeyse sıkıntı yok
  • benim bi arkadasin 23unde cikmaya basladi. er ya da gec cikiyo. hic kasmayin

• en iyisi sarımsak eğer işe yaramazsa bekliyeceksiniz
  • beyler boşa sarımsak yağı almayın kesınlıkle faydası yok gerçek 1 dış sarımsak daha etkılı açıkcası sattıklarının sarımsak yağı oldugundanda suphelıyım cunku 1 dıs sarımsağı ezersenız ve yuzunuze surersenız yanar fakat bu yağı sur hacı yağı gıbı
  • minoxil bıraktıktan sonra sakallar dökülüyormuş doğru mu?
  • Beyler burdaki tavsiyelerle sakal çıkaran oldumu?
  • "Kılda keramet olsa g..... çıkmazdı" Neyle uğraşıyorsunuz siz
  • Arkadaş 22 yaşındayım 2007'den beri üyeyim.Daha ilk sayfalarını hatırlıyorum bu konunun.Benim sakallar çalı gibi oldu şimdi.Vay be bakıyorumda mesela bi üstümdeki mesajı en az 50 defa görmüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Arkadaş 22 yaşındayım 2007'den beri üyeyim.Daha ilk sayfalarını hatırlıyorum bu konunun.Benim sakallar çalı gibi oldu şimdi.Vay be bakıyorumda mesela bi üstümdeki mesajı en az 50 defa görmüşümdür.

• Valla çıkmasın diyenler şöyle diyeyim 20 yaşındayım hala sakal yok tabi bugun filme giricem +18 varmış hatun yaş sordu yani bide alkollü mekanları hiç söylemiyorum ayıp ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivilin

Valla çıkmasın diyenler şöyle diyeyim 20 yaşındayım hala sakal yok tabi bugun filme giricem +18 varmış hatun yaş sordu yani bide alkollü mekanları hiç söylemiyorum ayıp ya

hahahaha
  • Bendede deli gibi sakal cikiyor biyik onun yari hizinda cikiyor kuaföre gidiyorum biyikla esitlettiriyorum :D

• Adamın çocukları konu dışısına konu açıcak yaşa geldi zatne arkdaşta halen sakal çıkmadıysa derisini komple kazısın
  • Konu ilk açıldığında ufak çocuktum ama hatırlıyorum. Bende de çıkar diyordum. 2008 gibi falan arkadaşlarımda çıkmaya başlamıştı bende tık yoktu. Çıkar daha erken dedim. Eşşek kadar herif oldum nerdeyse 20 yaşına geldim daha 1 hafta önce falan çenemde bir şeyler çıkmaya başladı anca. Sakal değil ha daha çok dolaşırken yolunu kaybetmiş birkaç vücut kılı falan sanırım.
  • cıkmasın aman diyim.çalısırken çook zor oluyor...

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.