Şimdi Ara

sakal konusu.... (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Gençler selam şu an 27 yaşındayım. Sakallar çıktı, bıyıklar çıktı ama öyle inanılmaz seviye de mağara adamı gibi çıkmıyor. Emre belezoğlu sakalıyla, johnny depp sakalı gibi.

Yaş gençken sorun ediyorduk, şimdi çalışırken sakalı kesmek sorun oluyor :)

herkese selamlar

Vay vay vay vay kimler buradaymış abi

Konu sahibi! Anaa Messi lan

Abi bizi en iyi sen anlarsın, anlatsana kaç yaşında çıktı, çıkana kadar bir şey yaptın mı falan.

Benim için kesmek gibi bir düzen sorunu yok, o yüzden çıkmasını istiyorum. Halimi en iyi sen anlarsın be ağabey.

Ya bir mekana gireceğim yaş soruyorlar rezil oluyorum. Sigara almak bile sıkıntı ya, o kadar söyleyeyim.

Hatta traş olmaya sabah gidemiyorum, hele bir de üstümde de gömlek oluyor mesela, berberin tepkisi "okula mı almadılar"

Çalıştığımı, kendi ayaklarımın üzerinde durduğumu anlatınca inanmıyorlar falan...

Dostum 22 yaşına kadar bıyık dışı bir şey yoktu, ondan sonra bir anda çıktı desem yeridir. Ben de bilirim o sorunları, kaç kere kapıdan dönmüşümdür, kimlik sormuşlardır.

Biraz zamana bırakmak gerekiyor.

o değilde abi 2006 yılından beri formu takİp ediyorum zordur bu konunun anlamını bilemez herkes.... ben 22 -23 yaşındayım anca başladı benimde sakal çıkmaya cenede var ama fovoride yok gibi olacaktır muhakkak inşallah napalım yapımız buymuş allah böyle yaratmış böyle istiyor sakal çıkmıyor sen arkadaşlarında çıkarken bekliyorsun olsun umursamıyorsun sonra 3-4 yaş küçüklerde çıkıyor morel bozuluyor...o da yatmiyor yeni yetme 6-7 yaş fark olan veletlerde de çıkıyor ama sende 11-11 maç yapıyor yapacak bişe yok... Alllah böyle istedi, böyle olacaktır..

SENİN FAVORİ ÇIKTI MI BAYCAN?

• quote:

Gençler selam şu an 27 yaşındayım. Sakallar çıktı, bıyıklar çıktı ama öyle inanılmaz seviye de mağara adamı gibi çıkmıyor. Emre belezoğlu sakalıyla, johnny depp sakalı gibi.

Yaş gençken sorun ediyorduk, şimdi çalışırken sakalı kesmek sorun oluyor :)

herkese selamlar

Kaç çocuğunuz oldu
  • Bende sadece cene alti ve fauller cikiyor yuzum bos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayy bee aradan kaç yıl geçmiş adam konuyu unutmamış bende de çenenin altında biraz çıkıyo birazda bıyık faul ama azar azar böyle de kötü oluyo ya hep çıksın ya hiç çıkmasın

• quote:

arkadaşlar ben 19 yaşıma geldim hala bıyıklarım dışında yüzümde sakal çıkmıor.....(yanaklar , ve çene dahil), diğer kısımlarda sorun yok sizce sakal çıkması için ne yapabilirim....

doktora git felan demeyin, .....böle daha kalıcı çözümler...

16 yaşındayım sakallarım var
  • 18'i geçeli birkaç ay oldu.Fakat Wolverine style Dudağın 2 yan kısmındada boşluk var.Allah'tan geometrik Henüz sakalı çıkmayan 17-19 yaşındakilere tavsiye.Asla kullanılmış jilet vurmayın,vurdurtmayın.Bilhassa berberlerde.Sonra haftada bir sakal derdi çıkıyor.Bıyıkları vs.de makas ile kesebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 28 Temmuz 2013; 21:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

quote:

arkadaşlar ben 19 yaşıma geldim hala bıyıklarım dışında yüzümde sakal çıkmıor.....(yanaklar , ve çene dahil), diğer kısımlarda sorun yok sizce sakal çıkması için ne yapabilirim....

Aferin
  • quote:

quote:

quote:

Aferin

testesteronumun yarısını vereyimmi

• quote:

Sakallar ne alemde
  • quote:

quote:

quote:

Aferin

BAYCAN SEN KAÇ DOĞUMLUSUN ?

• Beyler ergenlikten sonra göz altındaki tüyle dökülüyor diyorlar doğrumu?
    Ayrıca boğazdada sakal çıkmaya başlıyor ne önerirsiniz?

• bende de hiç yoktu sakal 3 kutu minoxil kulladım minoxilin kıl çıkarttığı kesinlikle doğru ama istediğiniz gibi sık ve gür olmuyor ama bir 7 ay kullanmayı göze alırsanız ozaman olur hiç uğraşmayın usturadır sarımsaktır yağlardır falan işte kullanın ama hemen 1 ayda çıksın diye sakın beklemeyin en az 4 ay kullanın
  • Abi sana yemin ediyorum ibretlik konu açmışsın yıllardır paylaşılıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness360

bende de hiç yoktu sakal 3 kutu minoxil kulladım minoxilin kıl çıkarttığı kesinlikle doğru ama istediğiniz gibi sık ve gür olmuyor ama bir 7 ay kullanmayı göze alırsanız ozaman olur hiç uğraşmayın usturadır sarımsaktır yağlardır falan işte kullanın ama hemen 1 ayda çıksın diye sakın beklemeyin en az 4 ay kullanın

minoxilin çıkardığı sakallar sonra dökülüyor diyorlar ?

bu arada yaş 21 hala tık yok rezalet bir durum.
  • keşke ben de senin gibi olsam, baby face olan yüzüm ergen sakalıyla iğrenç oluyor ayrıca keserken sivilceler patlıyor iz kalıyor. Yüzlerimizi takas edeh mi ?
  • kullanan tanıdıktan biliyorum kendisi 22 yaşında . Minoxili 3 ay kullandı belli şekilde sakal çıktı.Gecen 1 ay boyunca kullanmadı yaz tatilinde en son gördüğümde eski haline dönmüştü.Minoxil alıcaksanız sürekli kullanıcaksınız diyim size.Her ay 52 tlye mecbursunuz :)
  • benim anlamadığım birşey var minoxil mi minoxidil mi arkadaşlar bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness360

bende de hiç yoktu sakal 3 kutu minoxil kulladım minoxilin kıl çıkarttığı kesinlikle doğru ama istediğiniz gibi sık ve gür olmuyor ama bir 7 ay kullanmayı göze alırsanız ozaman olur hiç uğraşmayın usturadır sarımsaktır yağlardır falan işte kullanın ama hemen 1 ayda çıksın diye sakın beklemeyin en az 4 ay kullanın

minoxilin çıkardığı sakallar sonra dökülüyor diyorlar ?

bu arada yaş 21 hala tık yok rezalet bir durum.

Aynı durumdayız hocam doktora falan gitmeyi düşünüyorum.

• Her sabah sakal kesmekten anam ağlıyor benim, adam hala sakalım sakalım diyor
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.