Şimdi Ara

sakal konusu.... (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Céм

benim anlamadığım birşey var minoxil mi minoxidil mi arkadaşlar bu?

bildiğim kadarıyla minoxidil içerisindeki etken maddenin ismi oluyor. Sprey şeklinde olan ilacın ismi minoxil forte. Minoxil marka ismi yani. İçerisinde minoxidil içeren başka markalarında ürünleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

quote:

bildiğim kadarıyla minoxidil içerisindeki etken maddenin ismi oluyor. Sprey şeklinde olan ilacın ismi minoxil forte. Minoxil marka ismi yani. İçerisinde minoxidil içeren başka markalarında ürünleri var.

hangisini tavsiye edersiniz ? birde araştırıyorum ürün olarak hem minoxil var hem minoxidil var
  • quote:

quote:

Ürünü bırakınca dökülüyor değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

hangisini tavsiye edersiniz ? birde araştırıyorum ürün olarak hem minoxil var hem minoxidil var

İkisi farklı ürün değil. Orjinali minoxil forte %5 deri spreyi yazar. Başka markaların var ama ne kadar güvenilir bilinmez. Eczaneden almanı öneririm 50tl falan oluyor.
    Mavi erkekler için kırmızı bayanlar için
     sakal konusu....

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi farklı ürün değil. Orjinali minoxil forte %5 deri spreyi yazar. Başka markaların var ama ne kadar güvenilir bilinmez. Eczaneden almanı öneririm 50tl falan oluyor.
    Mavi erkekler için kırmızı bayanlar için
     sakal konusu....

teşekkürler

• beyler napıcaz böyle anlamadım gitti.sık sık tahlil yaptırırım.bugün yine yaptırdım tüm sonuçlar normal çıktı.bende sadece çene ve bıyıklar gür çıkıyor,yanaklarda yok gibi birşey.bu arada yaşım yirmiiki.bu yaştan sonra çıkar mı acaba yanaklarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

Jilet konusunu denedim ama başarı elde ettiğim sölenemez, bu arada sarımsak işe yarıomu...

Jilet nasıl işe yaramamış hayret doğrusu...

Hocam ben makineden jilete geçtim hiçbir fark olmadı bende bekliyodumki babam kadar sakalım olacak
    siyahlaşmadı bile
    lise 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    güzel bir acıkma olmus arkadaşlara tam yerinde
  • Size tavsiyem bosverin ilaclari..kullandigin zamn cikan killar kullanmdgn zamn geri döküluyr..bu resmn kanitlnmis birsey..4.5 ay kullnip haci gbi olup biraknca eskisi gbi olan bissuru insan var..burda faktor jilet..ama hergun 15gunde bir jiletle olun 2.3 ayda kndiniz farkedersiniz..3gunde bir olnlar bosuna oluyr

• konuyu açan arkadaşın sakalı çıkmış mıdır acaba? merak ettim.

• Badem yağı sakal çıkarır mı ?
  • Sakalı çıkmamakta ne büyük bi dertmiş arkadaş.
    Olmayanlar utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic07

Badem yağı sakal çıkarır mı ?

Çıkarmaz
  • boşuna uğraşıyorsunuz...

sakalınızın hangi yaşta hangi sıklık ve sertlikte olacağı genetiğinize nasıl kodlanmışsa sakallarınız ona göre çıkar. ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz

tıraş olmak,jiletle tıraş olmak iyice kazımak tersten kesmek vb sadece kıl kökükünü travma ettiği için kendini korumaya alan sakal direnç gösterip geçici olarak kökünü sertleştirir ,1 hafta sonra normal haline döner. sakalın sıklığını ve kalıcı sertliğini artırmaz kalınlaştırmaz. ilaçlarda geçici etkili denebilir

mesela ben askerlikte zorluk olmasın diye jilet kullanmayı sevmez boyun ve bıyık kısımlarını 20 yaşıma kadar almazdım, yine de çıkacağı kadar çıktı engelleyemedim,o zamanlar boşuna simitçi bıyığıyla dolaşmışım, şimdi yüzümün heryeri aynı gürlükte sakal kaplı.
    kardeşim tam aksine küçüklüğünden beri tıraş oldu onunda sürekli kestiği bıyıkları benim o zamanlar hiç kesmediğim bıyıklarımdan daha seyrek kaldı, yani olay genetikte bitiyor aynen saç dökülmesi gibi

birde şöyle tersten düşünün, yüze ustura vurmanın haram olduğu ,tıraş olanların erkekten sayılmadığı zamanlarda padişahlar dahil herkesin köse ve seyrek sakallı olması gerekirdi fakat orjinal çizim portrelerinde görüyoruz ki sakalını hiç kesmemiş padişahlar bile çok gür sakallı

• Sakal lazım beyler
  • ARKADAŞ NE EFSANE KONUYMUŞ BE EĞER YÜZÜNÜZDE SARI SİYAH KILLAR VARSA YANİ BU KÖSE DEĞİLSİNİZ KÖKLER VAR DEMEK BU SÜRECİ HIZLANDIRMAK İÇİN %80 bu dediklerimi yapın ben de böyle çıktı ilk önce bir ustura, badem yağı ve hint yağı temin edin bi yerden ama sakın tek olarak kullanmayın, her ikisini karıstırın yağların ufak bi kapta snra yüzünüzü usturayla yavasça tras edin sakal olsun olmasın daha snra karıstırdıgınız yağları az mktarda yüzünüze sürün ve yüzünüze 5dk kdr masaj uygulayın ztn yzünüzün kızardığını ve yandıgını hissediceksiniz daha snra yüzünüzde 20 dk kdr kalsın yağlar 20 dk dan snra yüzünüzü yıkayın,bu söylediklerimi sadece ytarken yapın günde 1 sfer yter, 2 ay icinde yzünüzde gercek kalın sakalların cıktıgını görüceksiniz emin olun KESİN sonuc vericektir...badem yagı tek basına cok etkili degildir ama hint yagıyla birlikte karıstırıldıgında çok etkilidir emin olabilirsiniz... 20 mg lık alın karıştırın şişeleri bide beyler 3 sarımsak dövün karıştırdıgınız yağların yarısına da bu sarımsagı kadın yani 2 yağınız olsun karışımı ikiye bölün yani neyse sarımsagı kadın bademle hint yağının içine 3 gün bekletin şişede sonra içindeki yağı başka şişeye sarımsakları süzerek çıkartın ince bir tülbent veya süzekle filan işte .haftada bir ustura ile traş ol ve her akşam bir gün sarımsaksız bir gün sarımsaklı yagı sür sakal cıkmasını istediğin bölgene çıkmazsa 2-3 aylık düzenleme kullanımda gel beni tokatla. KESİN ÇÖZÜM TABİ SURATTA KIL KÖKÜ VARSA...

• Arkladaşlar bildiğiniz sakal bıyık boyası var mı ?
  • sakal çıkmasında sorun olmayıp ta yüzde bazı yerlerde çıkmamasını nasıl halledecez peki ?
  • bu konu yine hortlamış

• Yav yeter

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.