Şimdi Ara

sakal konusu.... (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WESTEN

yanaklarda seyrek çıkması dert ediyor

Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort
  • bu aralar işidci diyorlar
  • Selamun aleykum beyler.A101'de satılan saç bakım yağının veya badem yağının sakala faydası olur mu?Favori, çene altı gür çıkıyor.Yanaklar, dudak altı çok seyrek ve cılız.Bıyıklar da tüy gibi.Yaş 16.Normalde jilet kullanıyorum 1 aydır makineyle haftada 1 kesmeye başladım, daha iyi uzuyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere git gel. Sonra çözüm bulalım. Senin rahatlığın için yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ali

Selamun aleykum beyler.A101'de satılan saç bakım yağının veya badem yağının sakala faydası olur mu?Favori, çene altı gür çıkıyor.Yanaklar, dudak altı çok seyrek ve cılız.Bıyıklar da tüy gibi.Yaş 16.Normalde jilet kullanıyorum 1 aydır makineyle haftada 1 kesmeye başladım, daha iyi uzuyor sanki.

Daha küçüksün acele etme. Jiletle al jilet 2 kat sertleştirir ve diğer tüyleride sakal eder makine sakalı yavaş yavaş sertlestirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ali

Selamun aleykum beyler.A101'de satılan saç bakım yağının veya badem yağının sakala faydası olur mu?Favori, çene altı gür çıkıyor.Yanaklar, dudak altı çok seyrek ve cılız.Bıyıklar da tüy gibi.Yaş 16.Normalde jilet kullanıyorum 1 aydır makineyle haftada 1 kesmeye başladım, daha iyi uzuyor sanki.

Daha küçüksün acele etme. Jiletle al jilet 2 kat sertleştirir ve diğer tüyleride sakal eder makine sakalı yavaş yavaş sertlestirir.

Çok heves ettim.Tavsiyenize uyup zamana bırakayım bari.Sınıfta hacı gibi gezen de var, tüy olmayan da var. :D
    Sanırım iş genlerde bitiyor, zamanında çıkıyor.

• Ayni sorun bendede vardi cikmiyordu 18.5 oldu cikmaya basladi haftada 2 kere kes bide sivilce yapiyor kesince lazer vurdurcam ya ugras dur :D

Biraz daha Fazla ciksa aslinda ufak serit halinde birakcam o kadar cikmiyor :)

• 15 Tatilde uzattım, müdürden azar işittim.

• Eğer her sabah sakal kesmek dertse bizde erkek olarak bu derdi çekmek isteriz her erkek gibi. ortalıkta bebek gibi dolaşmak daha zor. Gelen geçen bulaşıyor. Çünkü masum duruyoz. Zor bişey yani + dalga geçende var. Ve 15 20 yaş arası erkekte tüy gibiyse yada hiç yoksa zaten dediğiniz gibi fazla çıkmaz. Her sabah tıraş olmayız yani. Belkide hiç çıkmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 24 Mayıs 2015; 12:00:56 >
  • gençler benimde yaş 17 çenemde 10-15 tel kıl var ama uzaktan belli olmuyor favorilerde sol tarafta az çıkıyor sag tarafta hiç yok ama elimi sürtünce fark ediliyor tüy oldugu ne zaman çıkar bu sakal yav öneri olan varmı varsa söylesin
  • yaş 14 8'e geçicem bu sene bakalım tabiki tık yok sakalda şuan ben zaten 3-5 sene sonra bakmak için yazıyorum ama cidden efsane konu
  • yaş 19 bende ümitsizce çıkmasını bekliyorum çenede ve bıyıkta üç beş tel var, bu yaz bi ay uzatıyım dedim, simitçi mi dersin ne dersin abuk subuk bişey oldu.Ters düz yan her türlü jileti bastırarak, sabunlu, köpüklü, sulu, tek tek üst üste deniyorum yapacak bişey yok 2 yıldır 17 yaşında mahsur kalmış gibiyim
  • Arkadaslar badem+hint yagi karisimini kullanmaya basladim olumlu yorumlarsa okudum 1 2 ay icinde sakallarinda artis olanlar olmus, zaten bu 2 yagda kil koklerini besleyen bi yag.Benim sadece yanaklarimda seyreklik sorunu var onlari sıklastirsa yeter girtlagima kadar sakal cikiyor zaten.Kullanan var mi bu ikiliyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

yanaklarda seyrek çıkması dert ediyor

Aynen. Yanaklarda belli bölgelerde çıktı ama tam çıktı. Yanakta bazı yerlerde ise tek bir kıl dahi yok. Dolayısıyla uzatsam uzatamıyorum. Her gün kesmesem de acayip gözüküyor. Yaş da 20. Artık kafayı yemek üzereydim. Sarımsak sürmeye başladım. O kıl olmayan bölgelerde hafif tüylenme başladı. Hergün vuruyorum jileti sertleşsinler diye. Allahtan bıyık, çene ve çene altında sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 17 Ocak 2016; 9:15:39 >
  • Sakal sana yakışıyor uzatmaya devam et 👍 Sarımsak konusunda ciddi misin 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

Sakal sana yakışıyor uzatmaya devam et 👍 Sarımsak konusunda ciddi misin 🤔

Sakallarım istediğim kadar çıktı. 1 aydır da uzatıyorum. Herkes bana sen köseydin ne ara bu kadar kıllandın diyor.

Sarımsak+ minoxil+ badem yağı.

• ahahahahaha attıgım mesaja bak :D

• Merhabalar 2 aydır sakallarım dökülmeye başlayınca doktora gittim ve minoxil verdi 2 haftadır kullanıyorum..
    galiba dökülmeye daha önce başlamıştı yavaş yavaş .. şuan dökülme hızlandı ve küçük noktalar birleşiyor..
    önerebileceğiniz durumlar var mı ? test yapılmadı . sadece seyrelmiş denilip gönderildi .. ama şuan büyüyor..
    haftaya cerrah paşa tıp faültesine gittcem.. DÜŞÜNCELERİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmüzik

Merhabalar 2 aydır sakallarım dökülmeye başlayınca doktora gittim ve minoxil verdi 2 haftadır kullanıyorum..
    galiba dökülmeye daha önce başlamıştı yavaş yavaş .. şuan dökülme hızlandı ve küçük noktalar birleşiyor..
    önerebileceğiniz durumlar var mı ? test yapılmadı . sadece seyrelmiş denilip gönderildi .. ama şuan büyüyor..
    haftaya cerrah paşa tıp faültesine gittcem.. DÜŞÜNCELERİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN

sakalkıran mı oldunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.