Şimdi Ara

sakal konusu.... (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İLK GİTTİĞİMDE SAKAL KIRAN DEĞİL SADECE SEYRELME VAR DEDİ.. AMAM ŞİMDİ O SEYRELMELER BİRLEŞİYOR..
    YANİ SAKAL KIRANA ÇEVRİLDİ GALİBA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanmüzik -- 28 Nisan 2016; 15:37:40 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 18:18:57 >
  • Konudaki mesajların

%40'ı

'' ooooğ baycan artık çıkmıştır sende '' veya '' baycan çıktı mı çıkmıştır artık çoluk çocuğa karıştın ''

diğer %40'ı

'' Salak çıkmayı marifet sanıyor adam ben her gün kesiyorum , çıkmasın en iyisi . Hem askerde de rahat edersin ''

%10'u

'' Benim yaş 13 her yerimde sakal var keşke çıkmasa ama olsun ''

ve diğer %10'u ise gerçekten yardım etmek isteyenlerin yazdığı güzel mesajlar

• hacı benimde sakal çıkmıyor yakında endokrinolojiye gidecektim sarımsak olayını bir süre denedim çok az faydası oldu ama yok kadar az diğer yerlerden çıkıyorsa benim gibi endokrinolojiye bir görün derim utanılacak bir durum değil bu ..
  • Vay be bu konuyu gördüğümde 2009 flndı. Bende de çıkmıyordu o dönem şimdi çıkıyor normal. Baycan'ı sorarsanız bu konuyu açtığında odtü'de hazırlıktı şimdi üniyi bitirdi, yüksek lisansı bitirdi, askerliği yaptı, geçen yazda Evlendi
  • senin mesaj hangi yüzdeliğe giriyor peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 18:19:31 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 18:21:42 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 18:25:19 >
  • Jilet vurcam yaş 17.5
    Lise son

• Jilet vur diyen allahsizdir.
    14'den 18'e dört sene jilet vurdum olanda gitti aga.
    Kelin ilaci olsa basina sürer, genetiginiz ne zaman çikacak diyorsa o zaman çikacak. Ilac falan tamamen endüstrinin oyunlari bunlar

• ulan hiç unutmam daha 8 sene önce nasıl çıkar diye yazmıştım şimdi çıkmasın diye dert yanıyom adalete bak

• Arkadaşlar Jilet vurma ile sakal çıkmaz şehir efsanedir sadece kıllar sert çıkar fazlaymış gibi gözükür oysa miktarda değişme olmaz.
  • brkasas1993 B kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Arkadaşlar Jilet vurma ile sakal çıkmaz şehir efsanedir sadece kıllar sert çıkar fazlaymış gibi gözükür oysa miktarda değişme olmaz.

Evet yine ben Jilet vurmak sakal çıkmasını etkilemez. Sertleştirebilir ama hızını veya sakal oluşumu arttırmaz.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl bir hortçu nasıl bir mezarcısın arkadaşım.
  • sakallarimi kessem intihar ederim

sakalsiz erkek mecburiyetten ekmek parasi icin tiras olmuyorsa erkek bile sayilmaz

bir erkegin en onemli seyi sakalidir fakat sakal belgrad ormani gibi olmali birkac tuye sakal diyemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Kasım 2018; 15:38:23 >
  • Çıktımı hocam

• Strawberry Fields Forever kullanıcısına yanıt
    Son durum ne hocam? benimde senin betimlediğin gibi sakallarım var.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.