Şimdi Ara

sakal konusu.... (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende seboreik dermatit denen bir cilt hastalığı var, sinek kaydı tıraş olamıyorum. doktor raporu ile bu durumdan muaf olabiliyor muyum??
  • az önce badem yağı sürdüm 1 saat beklettim yıkadım başka ne yapmam lazım
  • gençler sakal çıktı yaş 28 sıkıntı yok, ama bir mahsun kırmızıgül sakalı yok tabiki, emre belezoğlu sakalı diyelim, darısı genç arkadaşların başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

gençler sakal çıktı yaş 28 sıkıntı yok, ama bir mahsun kırmızıgül sakalı yok tabiki, emre belezoğlu sakalı diyelim, darısı genç arkadaşların başına

herhangi birşey denedinizmi yoksa kendi halinemi bıraktınız
  • kısacası sakalınız yoksa kızlar konusunda şansınız olmaz ben mesela beyaz tenliyim mavi gözlüyüm yakışıklı adamım erkeksi bi kemik yapıp var karizma var ama baby face oluyorum sakal yok diye şansınız çook düşük oluyo sadece sakal olmasa iyi göz altı mor kansız değilmişim tek çare ameliyat oda bir etken ve dahası
  • dudagimin her iki yanindada sakal cikmiyo beyler yanaklarda normal cikiyoda orda cikmiyor napacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşındayım. Çok acayip acayip çıkıyor bende bırakmıyorum kesiyorum. Eskiden önemserdim de, çokta tın diyorum artık ona mı canımı sıkacam.
  • Bravo kızlar güzel hort

Benimde size bi sorum var , sakal çıkınca boyumuz uzamaz mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde yaş 17 bişey yoktu sadece favorilerde kıl gibi jileti vurdum bakalım nolacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yazan adamın sakalı şimdi ormandır lan adam 27 yasına gelmiş
  • Sakal işi genetiktir. benden küçük (20) arkadaşımın benden fazla sakalı var usta. 3-4 senedir aynı düzeyde çıkıyor ne kalınlaşma var ne sıklaşma. Önceden takıyordum şimdi takmıyorum. Fuallerden aşağı makineyle alıyorum fualler uzun kalıyor ve yakıştığını söylüyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsero

bendede hiç çıkmıyor yüzüm bomboş full kılsızım

hocam çıkmıyormu hala 8 yıl olmuş
  • Başkan burda mısın cıktı mı sakallar
  • 16 aralıkta yirmiyi dolduracagim daha yeni yeni adam gibi çıkmaya başlıyor ama halen yeterince sık değil. Lise 2-3den bu yana hep jilet vurdum ama çıkmadı inat

Biraz daha sertlesmesi ve siklasmasi için müdahale edeyim mi? Sakalsizliktan cidden sıkıldım. Üniversite ikinci sınıftayim. Millet Hizbullahci gibi geziyor ben baby face

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

16 aralıkta yirmiyi dolduracagim daha yeni yeni adam gibi çıkmaya başlıyor ama halen yeterince sık değil. Lise 2-3den bu yana hep jilet vurdum ama çıkmadı inat

Biraz daha sertlesmesi ve siklasmasi için müdahale edeyim mi? Sakalsizliktan cidden sıkıldım. Üniversite ikinci sınıftayim. Millet Hizbullahci gibi geziyor ben baby face

babyface iyidir, ama kilon olacak, kalıplı olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

16 aralıkta yirmiyi dolduracagim daha yeni yeni adam gibi çıkmaya başlıyor ama halen yeterince sık değil. Lise 2-3den bu yana hep jilet vurdum ama çıkmadı inat

Oldukça zayıfım ama ben hocam işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Oldukça zayıfım ama ben hocam işte

ben de zayıfım, spora başlayacağım bu cuma, önümüzdeki yaza kadar toparlayalım, kazak falan giyince belli olmuyor zaten zayıflığım

• yanaklarda seyrek çıkması dert ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

arkadaşlar ben 19 yaşıma geldim hala bıyıklarım dışında yüzümde sakal çıkmıor.....(yanaklar , ve çene dahil), diğer kısımlarda sorun yok sizce sakal çıkması için ne yapabilirim....

doktora git felan demeyin, .....böle daha kalıcı çözümler...

Hocam son durum ne

• Vay be harbiden efsane konuymua 2006 dan 2015 e

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.