Şimdi Ara

sakal konusu.... (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metin*

Adamın çocukları konu dışısına konu açıcak yaşa geldi zatne arkdaşta halen sakal çıkmadıysa derisini komple kazısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: màwci

jilet.

şu berberlerinkinden olacak iki kere yüzünü traş et sarımsağı ikiye kes çıkması gereken yerlere sür yıkama kuruduktan sonra buz gibi suyla yıka

usturamı diosun...ya usturayı imkansız wuramam kein parçlarım suratı...permatikle oluorumda...sarımsak işe yarıo dimi bu arada.....sakata gelmeyelim...

ya sen ne akıllısın öyle, yıllardır binlerce insanın derdi olan köseliğin çözümü sarımsakmış meğersem senden başkası düşünememiş bunu.
    onca hap boşuna var insanlar senelerce okuyup boşuna doktor oluyormuş meğersem

git bi doktora yada ömür boyu köse yaşa, o jilet ustura sarımsak sakalı olupta tüy gibi olanların sakallarını kalınlaştırmaktan başka bi işe yaramaz, şunuda söylüyorum yüzüne ustura yada jilet vurmak çok sakal çıkmasını sağlamaz olanları kalınlaştırır buda bolgörünmesine sebep olur.
    doktor tek çare, bu arada bunun sebebi östrojen hormonunun fazla olmasındanda olabilir, testesteronun az olmasındanda yani ikiside sakat durumlar aklını başına topla doktora git.
    kalıcı çözüm istemiş doktor olmaz diyor, he git sarımsak banyosu yap kalıcı çözüm

• adam 26 27 yaşına gelmiş şimdi bi işe girdiyse nereden bu konuyu açmıştım diye lanet okuyordur. Tuz basmayalım abimizin yarasına :D

• Bu konuyu başlatan adam şimdi 26 yaşında
  • Way be Arkadaş En Son 2008 yılında yazmıştım bu konuya 16 yaşındaydım şimdi ise 2013 21 yaşındayım =) ve Konu Hala Sürüyor Nesilden Nesile =P

Not : 16 dayken BabyFaceye Sahiptim Ama Şuan Hiç Sormayın Full Sakal Bıktım Artık Kesmektenn !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MXneo -- 21 Şubat 2013; 23:23:54 >
  • konu sahibinin aile fotosunu bekliyoruz :)
  • ilginç, ergen olalı 8 sene civarı oldu sakal namına hiçbişey yok nerdeyse, çelişkili bir durum vücut anatomisi çok karışık bence sadece testestoron la ilgili bişey değil bu sakala özgü bir hormon falan olabilir
  • proviron yani yapay androjeni ezip su ile karıştırıp sonra herhengi bir kremle karıştırıp yüzüne sürebilirsin ağızdan alınan bir ilaç ama lokal olarakta etki yapacaktır bir dene ..AMA sakın sürekli yutarak kullanma mazallah 2 ay sonra doğal testesteseron üretimini durduruyor, vücut geliştirenlerin durumuna düşersin bu sefer vücut hormonda üretemiyecek duruma gelir aman deyim...
  • Ayrıca hormonal bir bozuklukta olabilir yada hormonlarında bir problem yoktur genetiktir hani halk arasında köse derler, unutma kılla erkeklikte olmuyor, sakalları çıkmadığı halde erkekleği normal olanlarda var..

bu FSH ( filokül stimülan hormon) eksikliğindede olabilir, BENCE HEMEN BİR ENDOKRİNOLOJİ UZMANINA GİT VE MUAYİNE OL , BİR PROBLEM VARSA ONLARIN YAPTIĞI TEDAVİ İLE MUTLAKA ÇIKACAKTIR MERAK ETME...
  • alın minoxidil sürün sakal bölgenize hiç sakal yoktu 24 yaşında sakal çıkarttm sarımsakla bademle uğraşmayın alın kullanın 2-3günde kaşındıgını farkediceksiniz zaten
  • Ben konu sahibinin çocuklarının sakalı çıktı mı diye düşünüyorum

Sakal merakı olanlar varsa mümkün olduğunca geç çıksın insan kendinden nefret ediyor bi yerden sonra gidin saç uzatın
  • Ah baycan reis ah. Nerelerdesin? Ergenken klasik sakal da sakal çıksın hastalığı sebebiyle google'da arattığımda donanimhaber sitesiyle bu konu sayesinde tanışmıştım.

Ulan ta 2007'de gördüm konuyu. Sıfır sakal cillop surat. Şimdi nasıl kesecez diye dert yanıyoruz.

Tüm mesajları okumuş biri olarak tek ilacı var SABIR. 20'den sonra çıkıyor eğer köse değilseniz. 22'den sonra da hala çıkmamışsa sakal o zaman daha uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

alın minoxidil sürün sakal bölgenize hiç sakal yoktu 24 yaşında sakal çıkarttm sarımsakla bademle uğraşmayın alın kullanın 2-3günde kaşındıgını farkediceksiniz zaten

Ss atsana usta.

Ne kadar o dedigin sey

• Suna bak be ilk sayfaya veya sonraki sayfalara " onlerden tutulur hll knk " yazan bi kisi yok eskiyi ozledim be

• Gençler selam şu an 27 yaşındayım. Sakallar çıktı, bıyıklar çıktı ama öyle inanılmaz seviye de mağara adamı gibi çıkmıyor. Emre belezoğlu sakalıyla, johnny depp sakalı gibi.

Yaş gençken sorun ediyorduk, şimdi çalışırken sakalı kesmek sorun oluyor :)

herkese selamlar
  • Sakal merakı nedir la bu kadar. Beybi feys olun işte.

• Sen rahat ol çıkmasın bende 19 yaşımdayım yanaklar ve cene altında var cene altı acayip görünüo biyerinde var bi yerinde yok . lisede arkadaşlarda bi sakal vardı mubarek hacı olmuş derdin.Genetik sonuçta.Sen illa çıksın diyosan berbere git abi saçları al bide şuralara bir ustura gezdirde bizimde lafımız dinlensin de
  • quote:

Gençler selam şu an 27 yaşındayım. Sakallar çıktı, bıyıklar çıktı ama öyle inanılmaz seviye de mağara adamı gibi çıkmıyor. Emre belezoğlu sakalıyla, johnny depp sakalı gibi.

herkese selamlar

Vay vay vay vay kimler buradaymış abi

Konu sahibi! Anaa Messi lan

Abi bizi en iyi sen anlarsın, anlatsana kaç yaşında çıktı, çıkana kadar bir şey yaptın mı falan.

Benim için kesmek gibi bir düzen sorunu yok, o yüzden çıkmasını istiyorum. Halimi en iyi sen anlarsın be ağabey.

Ya bir mekana gireceğim yaş soruyorlar rezil oluyorum. Sigara almak bile sıkıntı ya, o kadar söyleyeyim.

Hatta traş olmaya sabah gidemiyorum, hele bir de üstümde de gömlek oluyor mesela, berberin tepkisi "okula mı almadılar"

Çalıştığımı, kendi ayaklarımın üzerinde durduğumu anlatınca inanmıyorlar falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Gençler selam şu an 27 yaşındayım. Sakallar çıktı, bıyıklar çıktı ama öyle inanılmaz seviye de mağara adamı gibi çıkmıyor. Emre belezoğlu sakalıyla, johnny depp sakalı gibi.

herkese selamlar

Vay vay vay vay kimler buradaymış abi

Konu sahibi! Anaa Messi lan

Abi bizi en iyi sen anlarsın, anlatsana kaç yaşında çıktı, çıkana kadar bir şey yaptın mı falan.

Benim için kesmek gibi bir düzen sorunu yok, o yüzden çıkmasını istiyorum. Halimi en iyi sen anlarsın be ağabey.

Ya bir mekana gireceğim yaş soruyorlar rezil oluyorum. Sigara almak bile sıkıntı ya, o kadar söyleyeyim.

Hatta traş olmaya sabah gidemiyorum, hele bir de üstümde de gömlek oluyor mesela, berberin tepkisi "okula mı almadılar"

Çalıştığımı, kendi ayaklarımın üzerinde durduğumu anlatınca inanmıyorlar falan...

Dostum 22 yaşına kadar bıyık dışı bir şey yoktu, ondan sonra bir anda çıktı desem yeridir. Ben de bilirim o sorunları, kaç kere kapıdan dönmüşümdür, kimlik sormuşlardır.

Biraz zamana bırakmak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.