Şimdi Ara

sakal konusu.... (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
527.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clubber42

92 doğumluyum hala fazla sakal yok yanağımda falan çıkıyorda öyle bildiğin sert sakal değil yani. tip olarakta yaşıtlarıma göre küçük gösterdiğim için fazla sıkıntı yapmıyorum. 1-2 yıl içinde daha fazla çıkar sanırım.

İşin kolayını bulmuş arkadaş. 20 yaşındasın nasıl sakalın çıkmıyor demedikleri sürece sorun yok yani onun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

92 doğumluyum hala fazla sakal yok yanağımda falan çıkıyorda öyle bildiğin sert sakal değil yani. tip olarakta yaşıtlarıma göre küçük gösterdiğim için fazla sıkıntı yapmıyorum. 1-2 yıl içinde daha fazla çıkar sanırım.

İşin kolayını bulmuş arkadaş. 20 yaşındasın nasıl sakalın çıkmıyor demedikleri sürece sorun yok yani onun için.

aynen çevremdede çok var böyle benim yaşımda olupta sakalı çıkmayan sorun etmiyorum fazla

• quote:

quote:

quote:

aynen çevremdede çok var böyle benim yaşımda olupta sakalı çıkmayan sorun etmiyorum fazla

En iyisi lan ne o öyle sakalım çıkmıyor diye triplere girmek falan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

• merakımdan söylüyorum aranızda 21 yaşına girdiğinde yanaklarında nerdeyse küçücük sarı tüylerden başka bişey olmayıp da sonradan sakalı çıkan var mı ?
    köse miyim değil miyim merak ettim. (küçük de olsa siyah bıyığım var)
    genel anlamda bir tavsiye:
    köse değilseniz sakalınız er geç çıkar (ben 20 yi doldurdum bekliyorum), köseyseniz çıkmaz-kıl ektirme gibi yöntemler falan başka. tahminim sakala hiç müdahale edilmeyip jilet falan sürülmeyip kendi kendine çıkmasının beklenmesi sonucu sakal yumuşak çıkar ama tabi bir tahmin arkadaşım bana sakın jilet vurma diyor
    hergün traş olmaktan bıkanlar sorunlarını kendilerine saklasınlar sizin sorununuz başkasının da sorunu olacak diye bişey yok sorunu olursa da kendi düşen ağlamaz dersiniz olur biter

sakal candır:
     sakal konusu....

• Benim sorunum suratımın her yerinde sakal var ama dudağımın iki yanında çıkmıyor.Böyle oluncada bıyıkla alt sakal birleşmiyor.
  • Benim sakal aynen böyle o dudağın yanındaki boşluk kısımlarında sakal çıkmıyor.23 yaşındayım.Napsam o boşluk yerlere sarımsakmı sürsem jiletle ters vurdum ama yine olmadı.

sakal konusu....
  • çene bölgesini bir iki aydır makine ile alıyorum hemen hemen her gün , yine çok az çıkıyor, onlarda zaten tam sakal değil (tam tüyde değil...)
    92liyim

ne diyosunuz beyler badem yağı alayımı, işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 11 Kasım 2012; 1:44:54 >
  • 17 yaşındayım her hafta kesmek zorundayım bıkarsın dostum böyle iyidir.
  • baycan yasıyon mu
  • sarımsak yagı ve badem yagı ıle yaptıgım deneyımlerde,
    bır etkılerını göremedım, ayrıca söyle bır durum var taze sarımsagı ezın yuzunuze surun yakıcı bır etkısı olur fakat yagında hıcbırşey olmuyor,

kısacası bırakın bu yağ ayaklarını 2-3 gunde bır jılet ıle traş olun 5-6 ayda cok ıyı netıce alırsınız, bende suanda bır bıyık yanlarındakı kısım boş hanı top sakal yaparsınız ya sakal ıle bıyık bırlestıren şerıtler onlar yok bende işte

not: taze sarımsagı ezın 4-5 damla su ekleyın yuzunuzu önce jıletle alın ardından surun , yuzunuzde yanma hıssı olacak fakat ardından elınıze sakal batacak, yuzunuz kızarabılır bu yuzden dogacak seylerden mesulıyet kabul etmem

2 şişe almıştım daha 1.5 sıse var ya

• ya bunun ilaç felan bi tedavisi yok mu , sarımsakla jiletle olcak iş değil bu
  • Vay be senelerin konusu. Ben de zamanında bu konudaki tavsiye edilenleri denedim. Ve tabii hiçbir işe yaramadı. Lisede sakalsız, tüysüzdüm. Şimdi iki gün kesmesem hacıya dönüyorum. Yaş ilerledikçe eğer cilt sorunu, hastalığını falan gibi şeyleriniz yoksa çıkıyor sakal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 10 Aralık 2012; 2:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

[size=4]anlamadıgım neden traş olmaya karşı olanlar bu konuda ? Size ne kardeşım ? bız sakalımızın cıkmasını ıstıyoruz ve gerekırse hergun keserız kesmeyız kıme ne ? gelmıs apple & samsung kavgası yapar gıbı kavga yapıyorsunuz ?

2 gundur samırsak yağı ve badem yagı kullanıyorum bı etkısı olackamı bakıp görecem

hahaha buna güldüm işte

ve arkadaşa katılıyorum

• 6 gün sonra 18i dolduruyorum. Favoriler daha yeni çıkıyor Onlar da ince ince ve seyrek
  • Valla 18-19luk gençlerin kapışmasını hayretle okuyorum.

Ben 28 yaşındayım bıyık ve çene altı vardı ama diğer yerler yeni çıktı.

Ne birşey sürdüm ne jilet vurdum. Normal hayatımı yaşadım.

Belki buradaki insanlar gibi çıkmamış sakala bile her gün 500 kere jilet vursaydım daha erken çıkardı:)

Bu birazda benim geç ergenliğe girmemle alakalı sanırım boyum da lise sonda uzamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundamentalist

uzun sakallı birisi olarak ( sünnete riayetten ) size bir kaç öneri yazayım... öncelikle sakala karşı hurmetinizin ve merakınızın olmasını gerçekten taktir ettim... sakal kendini 17-18 yaşında belli eder... bu yaştan itibaren 4-5 gün arayla kılların çıktığı yöne doğru jiletle sinek kaydı traş olan birisi anatomisine göre 22-23 yaşında gür bir sakala sahip olur...

sakala bu zamanda parlaklardan ziyade asıl modern ilahiyatcılar laf söyler oldu... buda gözlerden kaçmasın bütün suç parlaklara yüklenmesin...

Peygamberin (s.a.v.) sünneti niyeti ile sakal bırakanın her saniye hanesne sevap yazılır... ( bunu bütün din adamları bilir ama öbür tarafta bir güvenceleri olacakki uygulamazlar ) bir günde 86.400 saniye vardır... artı ahir zamanda ( içinde yaşadığımız zaman ) terk edilmiş sünnetimi yerine getirene 100 şehit savabı vardır hadisi şerifi gereği 100 şehit sevabı X günde 86.400 sevap... buda size öbür tarafta evliyaların arasına katmaya yeter... ( tabi namaz oruç yoksa bir işe yaramaz... )

tabi bir adama günde 86.400 TL vericem desen hemen bırakır ucunda sevap olunca boşver ya bu zamanda ne sakalı vs.. demeye başlar... buradanda şunu anlıyoruzki bu zamanda para dinden dahi daha önemli olmuştur...

sakal konusu....

• sarimsak isine guvenmeyin ben denedim.bir hafta boyunca tahris olmus ciltle gezdim tabi herkes yuzune naptin diye sordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bendede şöyle bir problem var.
    sakal köklerini görüyorum ama kalın değiller ve sertleşmiyorlar.
    Bazı yerler seyrek, o yüzden uzatmaya gelmiyor,hoş durmuyor.
    Jiletle ala ala zamanla bazıları arada sertleşip belirginleşmeye başladı ama tam istediğim gibi değil.
    baby face olduğumdan dolayı,yaşımı 6-7 yaş küçük gösteriyorum :) ( egom çok yüksek)
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.