ARKADAŞLAR yaşım 22 e gelio askerliği bitirdim allaha şükür askerlikde faydası oluo ama artık sivil hayat halen sakallarım cıkmıo cıkıo ama oda seyrek irenç duruo ne yapmam gerekio doktara felan git demein başka otla ilaçla çaresi yokmu bunun sakal olmaincada her zaman olmuo aynı stil değişik takılmak gerekio arada
Köse kalmışın valla dostum usturaya vurdunmu. 5,6 kere usturaya vur sonra çıkmassa gene köse çıkarsa geçmiş olsun Ama eskiden sarmısak felan bişiler sürerlermiş gerçi o kafadaki dökük saçlı yere sürülürdü ama. Olmadı şu reklamlarda felan varya gazetelerde kel kafaya saç ektirme onlara muracaat et sende sakal ektir hem kesme derdi yok Aslında gerek yok sakala hayatını sonuna kadar rahat edersin
yaw iide ektirmekden başka çare yokmu bunun ekilen saç da bitmio sakalda başka arayışlara yonelmek lzm
quote:
Orijinalden alıntı: by_achilles
yaw iide ektirmekden başka çare yokmu bunun ekilen saç da bitmio sakalda başka arayışlara yonelmek lzm
bole konular once de açılmıştı herkes sarmısak sur dıo bılmıyorum ısıne yarar mı?Deneyen warmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: thispotkey
bole konular once de açılmıştı herkes sarmısak sur dıo bılmıyorum ısıne yarar mı?Deneyen warmı acaba?
Alıntıları Göster
Cilet aticin Asfaltta yaticin
quote:
Orijinalden alıntı: thispotkey
bende sarımsak sürünce çıkıyo diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum ama pek işe yarayacağınıda sanmıyorum.arada bi kes sen zamanla çıkar diye tahmin ediyorum yok hormanla bi alakası varsa(var gibide geliyo)hiç zorlama bırak çıkmasın
quote:
Orijinalden alıntı: nevropat_ygt
bende sarımsak sürünce çıkıyo diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum ama pek işe yarayacağınıda sanmıyorum.arada bi kes sen zamanla çıkar diye tahmin ediyorum yok hormanla bi alakası varsa(var gibide geliyo)hiç zorlama bırak çıkmasın
Alıntıları Göster
ya ben bıkmışım sakal traşı olmaktan sende sakal çıkmıyo diye dert yanıyosun. çıkarsa bıkarsın merak etme bence böyle kal daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: ¥
kılda keramet olsa ............. çıkmazdı.
boşluğu doldurun.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ¥
boşluğu doldurun.
bu yazıyı kim yazıcak diye bekliyodum her sakal konusunda bu yazıyı yazan bir kişi çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: krimo
quote:
boşluğu doldurun.
bu yazıyı kim yazıcak diye bekliyodum her sakal konusunda bu yazıyı yazan bir kişi çıkıyor
Alıntıları Göster
bak iiki ben yazmışım forumların değişmez konularında bir tanesi bu ee halen bi yanıt alamadım kimse bilmiomu bişi
quote:
bak iiki ben yazmışım forumların değişmez konularında bir tanesi bu ee halen bi yanıt alamadım kimse bilmiomu bişi
Alıntıları Göster
fotograf alabilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: krimo
quote:
boşluğu doldurun.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: krimo
quote:
boşluğu doldurun.
yanlışsam söyleyin
her traş olduğumda ağlayasm geliyor artık.
quote:
quote:
quote:
boşluğu doldurun.
yanlışsam söyleyin
Alıntıları Göster
Fotoğrafı napcan yok işde sakal sakalsız ben bi hiç gibim geliom artık
quote:
quote:
quote:
boşluğu doldurun.
yanlışsam söyleyin
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
boşluğu doldurun.
yanlışsam söyleyin
Dostum takma sakal kullan
quote:
boşluğu doldurun.
Alıntıları Göster
quote:
boşluğu doldurun.
Öyle değil o
Kılda keramet olsa,....mıza NUR yağardı...
quote:
Orijinalden alıntı: _VermillioN_
quote:
boşluğu doldurun.
Öyle değil o
Kılda keramet olsa,....mıza NUR yağardı...
Alıntıları Göster
badem yağı çıkarıyo sakal. benim bi yanakta az vardı . deniym dedim 1 kere sürdüm 1 saat fln kaldı yanğımda ertesi günü çıktı hemen tüy gibi. traş olduktan sonra da normal sakal çıkıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: bloodwayne
badem yağı çıkarıyo sakal. benim bi yanakta az vardı . deniym dedim 1 kere sürdüm 1 saat fln kaldı yanğımda ertesi günü çıktı hemen tüy gibi. traş olduktan sonra da normal sakal çıkıyo.
Alıntıları Göster
iide biz bu badem yagı veya sarımsagı traşı oldukdan sonramı sürcez oncemi ???
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: by_achilles
traş olduktan sonra sür deri iice emsin zaten badem yağı kıllandırır