Şimdi Ara

Sakalı kızıl çıkan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
34.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strify

quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

sakallı kızla çıkan var mı diye okudum başlığı nasıl yani dedim

bende :D :D :D :D

aynen
  • benimde tam cene hizam yani top sakal birakilcak bolge tamamen kızıl cıkıyor.koyu bakır rengi.kızlar bayılıyor.heleki uzayınca ve ucgen seklinde sekil verirseniz ,kizlar tarafından elle tacize ugraya biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kızıl sakal ana konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_37013109/tm.htm

Kızıl sakal konusu
  • benimde son 2-3 aydır çene tarafındaki sakallarımın rengi kızıla döndü. dönüşümü canlı canlı gördüm desem yeridir. köklerden uçlara doğru yavaş yavaş renkleri değişti. önce çenemin sağ kısmı kızıl olmuştu. şimdide sol kısmı oldu. bıyıklarım ve yanak tarafındaki sakallarım gayet normal. ama çene niye öyle anlam veremiyorum. gerçi marjinal olmayı severim, benim için sorun olmuyor
  • benimde çene kısmımda kızıl bir kac tane
  • bizim mahallede bi abi var :D saçıda sakalıda kızıl çıkıyor hatta lakabı turunç :D

edit:siirtli kendisi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoodRide -- 8 Mart 2011; 13:41:04 >
  • bende de tel tel aralarda var kizil sakal hangi tarafin genlerinden gecti bilmiyorum
  • Açık tenliyim, saçlarım koyu kahve, bazen güneşte falan sarıya yaklaşır rengi, sakallarım da koyu kahve ama sakallarım uzayınca çenemdeki kılların ön tarafı sararıyor. Şu anda çenemin ön tarafındaki sakallar sarı.
  • benim sakalımdan bakır teli çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

benimde çene bölümüm kızıldır
  • Çene bölümünde nedense çoğu kişide farklı renk çıkıyor . Benimde saçlar koyu kumral , buğday tenliyim . Sakalların yanak tarafıyla çene tarafında bildiğin sarı renk çıkıyo :) O değil benim kuzenin sadece bıyık tarafı sarı geri kalan siyah , millet bıyığını mı boyatıyosun diye dalga geçiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetBoyJNR

bizim mahallede bi abi var :D saçıda sakalıda kızıl çıkıyor hatta lakabı turunç :D

edit:siirtli kendisi :D

o doğal zaten. her yeri kızılmış. ama benim saçlarım siyah. sakallarım bıyığım siyah. çene kısmım kızıl
  • Bu nasıl ya :D

Sakalı kızıl çıkan var mı?
  • bizimde mahallede sakalı kızıl çıkan bi abi vardı bu olayı fark ettikten sonra 3 gün sürmedi gık dedi gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron0

quote:

Orijinalden alıntı: strify

quote:

bende :D :D :D :D

aynen

Aynen

• sakalı çıkan kız var mı okudum
  • sakalı çıkan kız varmı diye okudum ben
  • Komple saç sakal kızıl

Sorular varsa alabilirim
  •  Sakalı kızıl çıkan var mı?
  • quote:

Aynen. =D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.