Şimdi Ara

Sakalı kızıl çıkan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
34.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlis hatirlamiyorsam sakallarin rengi bittiginde birkac tel kizil cikabiliyor(genellikle cene bölgesinde). Benimde kasimda birkac tel kizildi dayanadim cektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray_Aykut

Has Türk'üm(şaka değil Türkmen aşiretinden geliyorum). Saç koyu kahverengi sakal siyah. Ama çenenin altında ufacık bir kısımda kızıl kıllar çıkıyo, gün ışığında parlıyo bazen kestane gibi :) küçük ağabeyim esmer onun sakalı kısayken siyah görünüyo uzayınca kızıl kızıl parlıyo merak etme çok sıkıntılı bir durum değil.

Ayni beni anlatmissin. İsikta top sakalim kizil gozukuyo ama biyigim tamamen siyah.saclarim
    Siyah.Dedigin gibi kestaneye de caliyo . Sakalim 6 aylik falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D 2,5yıl aradan sonra artık beyazlama başladı kızıl mı kaldı
  • Bizim arkadaşın saçında vardı bir kaç tel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Nedense top sakalın olduğu kısım tamamen kızıl çıkarken geri kalan heryer siyah. Saçlarım ise koyu kahverengi. Bu tarz bir şeye sahip olan var mı? Genetik sanırım bu olay. O yüzden köklerinizin nereye dayalı olduğunu yazar mısınız acaba? Ben Karslıyım ama kökenim Azeri bildiğim kadarıyla.

çok geç olucak ama, bende dayımda aynı senin gibi karslıyız ve azeri kökenliyiz ve dayımın sakalları kızıl cıkıyor tamamen.benim daha sakallar yeni yeni çıkıyor kısacık siyah görünüyor şimdilik ama umarım kızıl çıkar benimkiler de sizinkiler de kısayken siyah mı?
  • Aynı durum bendede var. Saçlar sakallar siyah. Annem ve babam esmer. Senin dediğin gibi top sakal kızıl çıkıyor arkadaş.
  • Benim de aynı şekil sadece topsakal kızıl gerisi siyah.

• Benim saçta kızıl sakalda kızıl. Farkınız olsun kızıl iyidir :D
  • Çene kızıl bıyık sarı diğer bölgeler kumral

• Benimde anne baba karslı anne tarafı azeri göçmeni benimde sakallar kızıl oluyor bazen esmerim saç sakal siyah ama güneş ışından mı genetik mi bilmiyorum bazen kızıl oluyor.
  • Ben durumu şöyle açıklayayım isterseniz. Özellikle aşırı sigara içen insanların başına gelen gür bıyıklardaki sararmadan bahsediyorum kendim için. Hiç sigara içmem, işim de olmamıştır ancak ama bıyıklarım ve sakallarım böyle karamel renginde desem daha doğru olur. Tuhaf bir durum. Kendimi baya bi acayip hissediyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

sakallı kızla çıkan var mı diye okudum başlığı nasıl yani dedim

quote:

Orijinalden alıntı: Üşengenç

quote:

Ben de sakalı çıkan kız var mı diye okudum

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Terlik

quote:

Aynen. =D

Neyse yalnız değilmişim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.