Şimdi Ara

Sakalı kızıl çıkan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
33.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde kızıl çıkıyor arkadaşlar boyuyonmu lan yoksa diye dalga geçiyor
  • Benim sakallar komple kızıl
    Saçlar orta kahverengi.
  • benim saçlar sarışın sakallar kızıl gözler kahverengi garip bi yaratığım
  •  Sakalı kızıl çıkan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim Sakallar toptan kızıl saçlarda öyle. Memleket rize. Ailemde ki tek kızıl saçlıyım.
  • saçlar siyah sakal kısayken siyah uzadıkça kızıl oluyo ve şuan yaklaşık 1 cm sakalım ve komple kızıl diyebilirim.
  • He yaa... Sakal zaten az çıkıyor çıkanda kızıl çıkıyor :D Hadi onu geçtik bıyık bırakak dedik bıyıkta kızıl çıktı arkadaş :D Bu halde bir vesikalık çektirdim durumun vehameti ortaya çıktı :) Varmı bunun çözümü yaw :D Kızıl olması için millet oksijen suyumu ne dökerdi ben küçükken :D Bunun siyahlık için bi versiyonu varmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Nedense top sakalın olduğu kısım tamamen kızıl çıkarken geri kalan heryer siyah. Saçlarım ise koyu kahverengi. Bu tarz bir şeye sahip olan var mı? Genetik sanırım bu olay. O yüzden köklerinizin nereye dayalı olduğunu yazar mısınız acaba? Ben Karslıyım ama kökenim Azeri bildiğim kadarıyla.

Toprağım. Bende ardahanliyim. Bnmde cenem kizil. Cok hosuma gidiyor bnm.

• benimde sakal filan simsiyah ama bıyıklar hafif kahverengi hatta güneşte sarı sarı parlıyor
  • Irki bir mesele, bende de benzer bir durum söz konusu. Sakallar sarı-kızıl karışımı saçlar koyu kahverengi. Sakallar çeneye kadar sarı çenede uçlar kızıllaşıyor. Ailem Türk, hemde Karaman Türklerinden. Fakat böyle bir durum söz konusu ki ailede sadece bende var bu durum. Dedemin babasında da varmış dedemin dediğine göre.

Biraz araştırmıştım o bu durumu. öğrendiğime göre geçmişte aile bireylerinden bazılarının Kelt kökenli olmasından mütevellit bir durummuş sakalın kızıl olması. Büyük ihtimalle geçmişte dedelerin biri kız almış galatlardan sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 20 Mart 2013; 5:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Irki bir mesele, bende de benzer bir durum söz konusu. Sakallar sarı-kızıl karışımı saçlar koyu kahverengi. Sakallar çeneye kadar sarı çenede uçlar kızıllaşıyor. Ailem Türk, hemde Karaman Türklerinden. Fakat böyle bir durum söz konusu ki ailede sadece bende var bu durum. Dedemin babasında da varmış dedemin dediğine göre.

Biraz araştırmıştım o bu durumu. öğrendiğime göre geçmişte aile bireylerinden bazılarının Kelt kökenli olmasından mütevellit bir durummuş sakalın kızıl olması. Büyük ihtimalle geçmişte dedelerin biri kız almış galatlardan sanırım

Benimde senin anlattığın şekil çıkıyor.Sakallar sarı-kızıl, saçlar koyu kahverengi.
    Ana tarafı tatar, baba tarafı çerkez.Garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray_Aykut

Has Türk'üm(şaka değil Türkmen aşiretinden geliyorum). Saç koyu kahverengi sakal siyah. Ama çenenin altında ufacık bir kısımda kızıl kıllar çıkıyo, gün ışığında parlıyo bazen kestane gibi :) küçük ağabeyim esmer onun sakalı kısayken siyah görünüyo uzayınca kızıl kızıl parlıyo merak etme çok sıkıntılı bir durum değil.

Ayni durum bende de var. 6 yaşıma kadar saçlarim tamamen kızıldı sonrada kahverengi oldular

• uzatmadan önce siyahtı, uzattım kömür gibi siyah
    saçlarda siyah
    ama abimin sakalları uzayınca kızıl oluyor özellikle güneşte bende olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Nedense top sakalın olduğu kısım tamamen kızıl çıkarken geri kalan heryer siyah. Saçlarım ise koyu kahverengi. Bu tarz bir şeye sahip olan var mı? Genetik sanırım bu olay. O yüzden köklerinizin nereye dayalı olduğunu yazar mısınız acaba? Ben Karslıyım ama kökenim Azeri bildiğim kadarıyla.

bende ığdırlıyım ve kökenim benimde azeri ancak öle bir kızıllık söz konusu değil. sanırım annemin genlerini almışım :)

ama ailede başka kimsedede yok bu durum.

benimde sakallarda ayni durum var dedelerim bulgaristan gocmeniymis....hocam bende igdirda okuyorum neresindensiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

sakallı kızla çıkan var mı diye okudum başlığı nasıl yani dedim

Ben de sakalı çıkan kız var mı diye okudum
  • Bıyıkla sakalların bazıları sarı çıkıyor

(Esmerim)
  • Tüydür o.Kızıl sakal olmaz.Sarışın erkeklerde sarı-açık kahve gibi bir renk tonunda çıkar.Şöyle bir sakal olmaz.

Sakalı kızıl çıkan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 20 Mart 2013; 10:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: iron0

quote:

Orijinalden alıntı: strify

quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

sakallı kızla çıkan var mı diye okudum başlığı nasıl yani dedim

bende :D :D :D :D

aynen

Aynen

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Irki bir mesele, bende de benzer bir durum söz konusu. Sakallar sarı-kızıl karışımı saçlar koyu kahverengi. Sakallar çeneye kadar sarı çenede uçlar kızıllaşıyor. Ailem Türk, hemde Karaman Türklerinden. Fakat böyle bir durum söz konusu ki ailede sadece bende var bu durum. Dedemin babasında da varmış dedemin dediğine göre.

Benimde senin anlattığın şekil çıkıyor.Sakallar sarı-kızıl, saçlar koyu kahverengi.
    Ana tarafı tatar, baba tarafı çerkez.Garip.

Hocam bende Rumeli göçmeniyim. Sarışınlık tamam da bu kızıllık ne anlayamadım. Kızılı bırak direkt kırmızı olarak çıkıyor sakalların çene kısmı. Bizimkiler Fatih'in Rumeli fetihlerini tamamladıktan sonra, fetih ettiği Karamanoğulları Beyliğinden gönüllü olarak Balkanlara yerleştirilen Türkmenlerden geliyor.

Ama dediğim gibi araştırmıştım bu meseleyi bir ara. Öğrendiğime göre Osmanlı'dan çok önce Anadolu'da, Balkanlar'da ve Rusya'da Kelt göçleri yaşanmış. Bu elemanların göç etme sebebi İskandilav saldırılarından kaçmakmış. Bu sebepten dolayı sanırım, bu arkadaşlar zamanla müslüman falan olup asimile olmuşlar. Bizimkilerde heralde bunlardan gelin falan almış. Sende de aynı durum söz konusu heralde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.