[simage]http://kenanderre.com/photos/2008/cem-adrian.jpg[/image siz ne dersiniz insanlar,sizce olur mu..hep özendiğim sakal modeli bu ama benim sakallarım daha gür ve daha yaygın..olur mu acaba böyle..
Ağda yap
ne ağdası,pis fakee
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Daha önce deneyen arkadaşların tecrübelerinden faydalan Mustiiii Nededinanlamadımben nickli arkadaş ağda yapmış ve sana öneriyo. Bi dene derim bence.
ablam adamın tecrübeleri nicki ile orantılıdır '' anlamadımben'' ,yani bildiğin aklıyarım insan bu ama adayı ne amaçla yapmış,tahmin ediyorum ama canım yanar öyle..neyse işte bu adamın sakalları çok hoşuma gidiyor,çok karizmaa be..ilk defa bir insanın sakalına özendim benim sakallarım niye böyle değil
[Deleted by Admins]
not : bir insnaın tecrübeleri nicki ile orantılı deildir,laf değdirmek için uydurdum,sıkma canını '' anlamadımben'' arkadaşım
Bu forumdaki görevliler, bu mesajını ciddiye almazlar açıkcası
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTYLaTioN
quote:
Daha önce deneyen arkadaşların tecrübelerinden faydalan Mustiiii Nededinanlamadımben nickli arkadaş ağda yapmış ve sana öneriyo. Bi dene derim bence.
ablam adamın tecrübeleri nicki ile orantılıdır '' anlamadımben'' ,yani bildiğin aklıyarım insan bu ama adayı ne amaçla yapmış,tahmin ediyorum ama canım yanar öyle..neyse işte bu adamın sakalları çok hoşuma gidiyor,çok karizmaa be..ilk defa bir insanın sakalına özendim benim sakallarım niye böyle değil
Doğru diyosun. Nickin içeriğine pek bakmamıştım ben. Tamam ağdayı unut. Şimdi üşenmedim ve minik bi araştırma yaptım internette. Sakal üstü bölgeye lazer epilasyon yapılıyormuş. Ama sen diyosun ki benim sakallarım daha gür. Daha yaygın olmasını epilasyon ile halledebilirsin ama daha gür olmasını halletmen mümkün diiil sanırım.
Al bu da benden bi tavsiye. Tümden kes sakallarını gitsin. Tamam bu adamınki hoş ama hiç olmasaydı da olurdu yani.
olmaz öyle şey respiro,kesmek 1 dakika ve hergün ama kesmemek 2-3 hafta..
@çağdaş ben de kendimi ciddiye almadım açıkcası konu dışına açabilirdin konuyu ama 50 yorumun içinden 1 tane gerçekci olanı seçmek için,hepsini okumam laızm