Şimdi Ara

Sakarya, Balıkesir ve Namık Kemal Üniversiteleri Makine Mühendisliği (Cevaplandı :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım bu üç bölüm arasında kaldı. Yani sıralamasına göre bunlardan hangisini üste yazarsa tutacak gibi gözüküyor üstte yazdığı tercihler tutmazsa. Bu yüzden riskli ve önemli bir karar onun için.

Siz bu üç üniversiteden hangisini seçerdiniz? Neden?

Eğer bu üniversitelerde makine mühendisliğinde okuyanlar varsa, bana ulaşabilirlerse çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 3 Ağustos 2009; 0:34:14 >

• up! yardımcı olun şu kardeşimize ya?
  • ben balıkesirde yaşıorum bu sene girdim össye bende
    çevredeki küçük şehirlere göre balıkesirin ii oldunu düşünüorum
    bende makine mühendislii yazdım izmir istanbul eskisşehir falan sonrada balıkesir yazdım
    balıkesir olcak gibi duruo
    burda hocalarla konuştuma göre uludağ altyapılı falan dediler baya eski köklü özellikle makinesi

ama bi kaçkişiye daha sor istersen bi de ekşisözlükte arat balıkesir üniversitesi die yorumlara bak
  • Sakarya aralarında en iyisi gibi duruyor.
  • ben sakarya sonra balıkesir şeklinde yaptım tercihlerimi
  • BALIKESİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Arkadaşım da bu üçü arasından ilk tercihini Balıkesir yapmış. Daha sonra Sakarya daha sonra da Namık Kemal Üniversitesi'ni seçmiş.

Balıkesir'de 1. öğretim olması biraz daha avantajlı. O yüzden seçmiş olabilir.
  • namık kemal makina çorluda. çorlunun da dışında hatta fakülte. çorluya minibüsle 10 dakika. ama çorlu deresi yanından geçiyo. ve öyle bi koku daha duymamışsındır. tekstil atıkları yüzünden. yani beğenmezsin kısacası çorluyu.
  • Çorlu genel itibariyle İstanbul'un varoş mahallelerinden biri resmen. Çorlu'ya da yakınım Lüleburgaz'dayım. Bir Orion'u var işte..En iyisi listede Sakarya sonra Balıkesir.
  • sakarya mühendislikte iyidir.

ben 4 sene balıkesirde yatılı kaldım (fen lisesi) pekte üniversite için güzel bir şehir diyemiycem, lise çağında gece çarşıya kaçıp sabahlamaya çalışsak 9 da açık yer kalmazdı,bira içecek bar bile 2 tane ya var ya yok...eğitiminindede fen edebiyatını çok överlerdi mühendisliğini bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.