Şimdi Ara

Sakarya Çanakkale arası rota tavsiye (Gezi için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayram tatili için; Allah izin verirse arkadaşlar ile tur yapmak istiyoruz. Araç ile Sakarya Çanakkale yapacağız. Bu güzergah üzerinde gezilecek görülecek yerler nereleridir. Tavsiyelerinizi almak isterim ve buna göre planlama yapmak istiyorum.

Umarım konuyu doğru yere açtım..

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• İki yol var:
    1-Sakarya-Yalova-Bursa üzerinden.
    2-Sakarya-Pamukova-İznik-Bursa üzerinden. Gezi amaçlı olacaksa İznik üzeri tavsiye ederim. İznik'te tarihi yerler gezilebilir. Zeytin bahçelerini seyrederek Orhangazi'ye geçilir. Oradan Bursa. Bursa'da zaten birçok gezilecek yer var. Bur'dan sonra ben hep dümdüz gittim. Hiçbir yere uğramadığımdan bilmiyorum.
  • alifuat iznik bursa git. zaten pekte takılacak yer yok o yolda. alifuatta durup sabahtan kahvaltı yap. iznik gölünde 2 saat sonra çay molası ver. gemliğe girmezsiniz. bursayı çıktıktan sonra karacabey de mola verebilirsiniz bandırma ve biga da gezilebilinecek yerler . bigadan sonra balıkesir yönüne dönmeden devam ederseniz direkt rotada yol sizi direk deniz kenarından çanakkeleye sokacak. 5 saatlik yolu rahat rahat 8 9 saate takıla takıla gidebilirsiniz. hayırlı yolculuklar olsun
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. :)
  • Yalova bursa üzerinden girmiştim rotası iyiydi bana gore .d yolda hep radar korkusu vardı tam yapistirmalik yoldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.