Şimdi Ara

sakarya çeko vs sakarya işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi arkdaşlar işletmeye karşı herkesin bi korkusu var nedense çok kararsız kaldım :S

• çeko yaz hayatın kurtulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

çeko yaz hayatın kurtulsun

haydaaaaa böyle diyorlar kafam karışıyor bende uludag,9eylül cekoya falan girebilyiorm orayamı gitsem acaba :S
  • sana tavsiyem hangisi daha iyi üniversitede tutuyorsa onu tercih etmen ve diğerini de ikinci üniversite kapsamında açıköğretimden okuman
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

sana tavsiyem hangisi daha iyi üniversitede tutuyorsa onu tercih etmen ve diğerini de ikinci üniversite kapsamında açıköğretimden okuman

başta bende böyle dusundum fakat herkes karsı cıktı iyi bir bolum olsun unıv farketmez sırf unıv guzel dıye kotu bır bolume gitme dediler:S
  • bi üstte sakarya iktisat var 3-4 puan yukarda o gelmicek gibi duruyo. bir de alternatif olarak akdeniz çeko var ama antalya istemiyorum nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roost1 -- 4 Ağustos 2011; 22:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

sana tavsiyem hangisi daha iyi üniversitede tutuyorsa onu tercih etmen ve diğerini de ikinci üniversite kapsamında açıköğretimden okuman

başta bende böyle dusundum fakat herkes karsı cıktı iyi bir bolum olsun unıv farketmez sırf unıv guzel dıye kotu bır bolume gitme dediler:S

Sakaryada iktisat okumaktansa dpkuz eylül çeko okumak ve açıköğretimden de işletme bitirmek senin için daha yararlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 4 Ağustos 2011; 22:52:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİ EKONOMETRİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.