Şimdi Ara

Sakarya'da olanlar kaçırmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsane fırsat diye buna derim

• Cumanın değerini bile Hristiyanlar dan öğrendik, daha önce böyle güzel kampanyalar yoktu

• Donerleri iyidir. Hafta sonları arasıra giderim.

• Yedikten sonra anırmayın da ekrem ç. Bile bu kadar ucuz değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

Yedikten sonra anırmayın da ekrem ç. Bile bu kadar ucuz değil.
    Yok hocam normalde bu menü 21 liradır. O haldeyken yiyordum. Ekrem coşkundan çok farklı. Cemiyet donerlerini andırıyor.

• Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    Hocam senelerin işletmecisi hatta daha öncede haberlere konu olan sulu yemekleride çok iyi ve uygun fiyatları olan BAHADIR'ın kuruluşu firma.Bircok şubesi bulunmaktadır.O kadar büyük bir firmayı tahmin ettiğiniz şekilde calistirmazlar.Ki çoğu zaman döner yemeye giderim, tadı kalitesi muazzam heleki minimum 175gr et olması harika.avm lerde bulunan birçok dönerci de extra ödeme yapılarak yinede 175gr olmuyor!!

• Bahadir lezzet costuruyor

• At eti olmasın.

• Cuma gidecem Adaya. Sansa bak ya. Yapsana haftasonu dalalim

• cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Bir de o gramajlara inanmayın hiçbir dönerci uymuyor tartar fibi yapıolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

Bir de o gramajlara inanmayın hiçbir dönerci uymuyor tartar fibi yapıolar.
    Hocam firmayla yemek yeme harici hiçbir bağım yok fakat hiçbiri diyerek zan altında bırakıyorsun!! Birçoğu dersen anlarım ülkemizde üçkağıtçı çok olduğunu hepimiz biliyoruz, imkanınız varsa firmaya uğrayın herşey göz önünde yapılıyor hem eti hem terazi çok rahat göreceğiniz yerde.

• erek54 kullanıcısına yanıt
    Hepsinde terazi varda mesela 10 liralıkla ben 15 tl olan arasında bir fark göremiyorum adam kafasına göre atıyor zincir dönercilerde.

• Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    ee adam dakikalarca senin dönerini tartmayacak ki. zaten bu beklentiye girmek saçma. kafasında bir miktar var. koya koya el hafızası da gelişir. he 5 10 fazla gr. olur ama eksik olmaz. ne bileyim, kimse az veriyim de burdan kazanayım diye düşünmez heralde

• Gecen 20 ton kacak et bulundu sakaryada

• Kaçak et esprisileri bitmez bu tür konularda ve genelde yerinde olur. Ancak yılların işletmesi ve sahibinin ticaretini genel olarak herkes bilir. Genel olarak sulu yemek zincirinde (BAHADIR) de aynı taktiği uyguluyor. Toplu ve nakit satın alıyor herşeyi. Bu yüzden çok cazip iskontolarla ürünü elde ediyor. Bunu da kar olarak değil fiyatları abartmayarak müşteriye yansıtıyor. Belki 90% falan müşteri memnuniyeti vardır ki günlük hizmet verdiği insan sayısı muazzam, yıla vurursak bu adamın çizgisini bozmadığını anlayabiliriz.

peşin not: hiç bir ticari veya duygusal bağım yok. öğrencinin ve işçinin karnını doyuran adam hak ediyor bu kadarını
  • Eyi eyi bu sebeple Sakaryalı kardeşlerimizi de görmüş olduk , ben Sapanca’yım ve burda maalesef hiç bir sıcak fırsat yok , lakin sıcak kazık fazla fazla var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-x

Eyi eyi bu sebeple Sakaryalı kardeşlerimizi de görmüş olduk , ben Sapanca’yım ve burda maalesef hiç bir sıcak fırsat yok , lakin sıcak kazık fazla fazla var.
    alemsin hocam
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam olanı söyledim , haftasonları bilirsiniz buralarda İstanbullu misafirlerle kaynar , onların yüzüsuyu hürmetine fiyatlar oldukça şişkindir 😀

• evet hocam o yüzden hiç gelesim gelmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.