Şimdi Ara

Sakatlık çıkmasın acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gözüken açma-kapama tuşunun yanındaki kablo bilgisayarın güç kablosu, ek çoğaltma aletine taktığım kalın kablo monitör güç kablosu ve diğer ince hoparlör göç kablosu. Ek olarak buna birde vantilatör takmayı düşünüyorum ama ek eklediğim aletteki üç boşluk da doluyor. Bi sakatlık çıkmasın beyler? Doğru mu yapıyorum?
     Sakatlık çıkmasın acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakerOs -- 18 Ağustos 2014; 19:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MakerOs

Resimde gözüken açma-kapama tuşunun yanındaki kablo bilgisayarın güç kablosu, ek çoğaltma aletine taktığım kalın kablo monitör güç kablosu ve diğer ince hoparlör göç kablosu. Ek olarak buna birde vantilatör takmayı düşünüyorum ama ek eklediğim aletteki üç boşluk da doluyor. Bi sakatlık çıkmasın beyler? Doğru mu yapıyorum?
     Sakatlık çıkmasın acaba?

O kadar yükten bir sorun çıkmaz, elektrikli ısıtıcı gibi yüksek akım çeken cihazlarla kullanmadığınız sürece problem olmaz.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Orijinalden alıntı: MakerOs

Resimde gözüken açma-kapama tuşunun yanındaki kablo bilgisayarın güç kablosu, ek çoğaltma aletine taktığım kalın kablo monitör güç kablosu ve diğer ince hoparlör göç kablosu. Ek olarak buna birde vantilatör takmayı düşünüyorum ama ek eklediğim aletteki üç boşluk da doluyor. Bi sakatlık çıkmasın beyler? Doğru mu yapıyorum?
     Sakatlık çıkmasın acaba?

O kadar yükten bir sorun çıkmaz, elektrikli ısıtıcı gibi yüksek akım çeken cihazlarla kullanmadığınız sürece problem olmaz.

Saygılar...

Eyvallah

• Sorun olmaz. Yeter ki kettle, soba, elektrikli süpürge vb. takmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Sorun olmaz. Yeter ki kettle, soba, elektrikli süpürge vb. takmayın.

Tamam çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik sorunum çıkar mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.