Şimdi Ara

Sake almak istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konunun silinmesini istemiyorum lütfen işi dini boyuta çekmeyelim.Soruya gelince İstanbul'da hiç sake satan bir yere rastladınız mı ? Geçenlerde sushi-co'ya sordum fakat ellerinde bulunmuyormuş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sake Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Sake, pirinçten yapılan geleneksel bir Japon içkisidir. Hafif tatlıdan kuru ve sert tada kadar çeşitli tatlara sahip olabilir. Sake, hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir.

Sake Fiyatları

Sake fiyatları, türüne, kalitesine ve üretim yöntemine bağlı olarak büyük ölçüde değişir. Temel bir sake şişesi yaklaşık 100-200 TL'ye satın alınabilirken, özel veya eskitilmiş sakeler daha yüksek fiyatlara satılabilir.

Sake Nerede Satılır?

Sake, Japon restoranlarında, Asya marketlerinde ve çevrimiçi perakendecilerde bulunabilir. Yaşadığınız yere bağlı olarak, yerel alkollü içki dükkanlarında da sake bulabilirsiniz.

Sake Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sake almadan önce şu faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Tat tercihi: Sake, hafif tatlıdan kuru ve sert tada kadar çeşitli tatlara sahiptir. Ne tür bir tadı tercih ettiğinizi düşünün.
    • Fiyat: Sake fiyatları değişkenlik gösterir. Bütçenize uygun bir şişe seçin.
    • Tüketim amacı: Sake'yi yemeklerle eşleştirmek istiyorsanız daha hafif bir sake tercih edin. Parti veya kutlama için daha güçlü bir sake tercih edebilirsiniz.

Sake Fiyatları Hakkında Özet

• Sake fiyatları, türüne, kalitesine ve üretim yöntemine bağlıdır.
    • Temel bir sake şişesi yaklaşık 100-200 TL'ye satın alınabilir.
    • Özel veya eskitilmiş sakeler daha yüksek fiyatlara satılır.
    • Sake, Japon restoranlarında, Asya marketlerinde ve çevrimiçi perakendecilerde bulunabilir.

Bu bilgiler doğrultusunda, tercihlerinize ve bütçenize uygun sake'yi bulabilir ve bu eşsiz ve lezzetli Japon içkisinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

Arkadaşlar konunun silinmesini istemiyorum lütfen işi dini boyuta çekmeyelim.Soruya gelince İstanbul'da hiç sake satan bir yere rastladınız mı ? Geçenlerde sushi-co'ya sordum fakat ellerinde bulunmuyormuş

sen sakeyi bul, wasabiler benden olsun
  • Biz uyuşturucuya sake deriz. Aman hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

Arkadaşlar konunun silinmesini istemiyorum lütfen işi dini boyuta çekmeyelim.Soruya gelince İstanbul'da hiç sake satan bir yere rastladınız mı ? Geçenlerde sushi-co'ya sordum fakat ellerinde bulunmuyormuş

sen sakeyi bul, wasabiler benden olsun

Hocam sen sake satılan yeri bul da wasabiler senden olur

• internetten filan baktın mı olması lazım
  • Sake nedir hocam ? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valor1n

Sake nedir hocam ? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp .

http://lmgtfy.com/?q=sake
  • Çoktan baktım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: Valor1n

Sake nedir hocam ? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp .

http://lmgtfy.com/?q=sake

Girin dedeler yok.Hocam sake pirinç rakısıdır.Nasıl Türkiye'nin resmi içeceği rakı xD sayılıyorsa japonya'da da söz sakededir.İnternette falan araştırdım fakat fincan takımları veya xx yüzyıldan kalma sake şişeleri görüyorum

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subuo -- 8 Temmuz 2010; 3:26:30 >

• Sake bulan ilk kişiye boş şişesini hediye etmeye karar verdik
  • Konoha'ya gitmen lazım hacı
  • Bugün kaç kere son somurayı izledin..
  • menüde sake yazıyor 4 ytl ama biraz ucuz geldi,bir bak istersen
    Burdan
  • Hangi filmi izledin?
  • Yoo öyle birden bire kafaya dank etti.Özel bir nedeni yok yani 2 senedir izlediğim animeler den falanda etkilenmedim veya izlediğim tarihi japon filmlerinden xD
  • up
  • Zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.