quote:Orijinalden alıntı: fungsclup quote:Orijinalden alıntı: speech tişikkirler spidirmin diyince aklıma geldi :D Süpersiniz ya
quote:Orijinalden alıntı: TurboS hiç sevmiyorum su okan malını 1kere dahi izlemedim programını boylesi daha hayirli olmus.
quote:Orijinalden alıntı: ertanunver quote:Orijinalden alıntı: TurboS hiç sevmiyorum su okan malını 1kere dahi izlemedim programını boylesi daha hayirli olmus. laf mı soktun şimdi anlayamadım
quote:Orijinalden alıntı: fungsclup quote:Orijinalden alıntı: speech tişikkirler spidirmin diyince aklıma geldi :D Aferim anlamışsın
quote:Orijinalden alıntı: ertanunver quote:Orijinalden alıntı: TurboS hiç sevmiyorum su okan malını 1kere dahi izlemedim programını boylesi daha hayirli olmus. Yapılır mı bu usta, yazık değil mi ha değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: OnrbK quote:Orijinalden alıntı: ertanunver quote:Orijinalden alıntı: TurboS hiç sevmiyorum su okan malını 1kere dahi izlemedim programını boylesi daha hayirli olmus. Yapılır mı bu usta, yazık değil mi ha değil mi ? berkaycanın kankası sen değilmiydin lae?
quote:Orijinalden alıntı: ArjesT quote:Orijinalden alıntı: speech tişikkirler spidirmin Hayvanoğlu öylemi yaptım it!!. <3 <3 <3
quote:Orijinalden alıntı: Dama Tahtası quote:Orijinalden alıntı: fungsclup quote:Orijinalden alıntı: speech tişikkirler spidirmin diyince aklıma geldi :D Aferim anlamışsın Hayırdır hocam bir problem mi var aferim falan ne iş?